Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

bence kron xc 250 v fren ya da hd al bende xc 300 var taş gibi bisiklet

Scudo
Abi butcem belli aylik yuz liradan fazla veremem ankarada zaten kron sıkıntılı galiba

Agirlikta onemli benim icin dort kat cikaricam her gun

kronun çok bi sıkıntısı olduğunu duymadım kullananlar genelde memnun ben de 2 yıl kadar cx 500 kullandım yeni bisiklet almamın sebebi bisikletin ortadan ikiye bölünmesiydi

Sadece bu iki bisikletten birini almam gerekiyo butceyi daha fazla artiramam

Hocam hem ucuz istiyon hem hafif gel ikisinin ortasini bulalim bende bu aralar bisiklet bakiyorumgozume bisan xty 5400 takildi hepsiburada .com da 744 tl gibi bisey nasil bisiklet bilmiyorum ama senin isini gorur heralde bir bak istersen

@DincerZ
Kadro boyu sıkıntılı.Ayrıca kullandığı parçalar bir değil.Sen salcano kullanıyomuşsun sence nasıl marka olarak?

Kardesim bu butceye bianchi al derim bu ikisi arasindan

donanim olarak ikiside ayni hemen hemen tercih sana kalmis bianchi kadro daha şık galiba bu arada ikisinde de ileride masa degistirmek istiyeceksin karar senin birde bende de ng 650 vardi gobek felan cok datiyordu simdi parcaladim bisikletimi birazda sıkıldim yanlis secim cok kotu iyi dusun birde salcano alacaksan 1000 tl ustune bak ben mesela 1160 tl ye salcano ng 350 dusunuyorum gidondan kilitli hidrolik fren 27 vites bence sen butceni zorla sonradan pisman olma

ikinci ele yönelmek istemiyorsun ama aynı fiyata ikinci elde daha üst bir model alabilirsin. salcano astro'lara bak mesela, ikinci elde 450-500'e bulabilirsin kilitlemeli maşalı. ki zaten bu rakamlardaki bisikletlerin amortisörleri pek bi işe yaramıyor. ng650 ile girdiğim off road'luk yolda tecrübe ile sabitti. bisiklet görevini o ağır yolda fazlasıyla yerine getirdi beni yolda bırakmadı ama amortisörü mü? yok kalsın. çünkü pek bir işe yaramıyor fazladan taşıdığın ağırlıkla kalıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Bicyle
@bekir06
Butcen ne kadar kardesim

Butceni yazarsan daha iyi yardimci olabiliriz

bütçem en fazla 900 lira ayrıca nakit değil taksitle onun için 2. el olmaz.Ayrıca güvenememde

KRON XC 500 ya da uygun bulabilirsen 800 ama kron

KRON XC 500 HD ya da uygun bulabilrsen 800 ama kron

• Beğen
Tepkiler: umut3114
Geri