Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

SİGMALARIN ALT MODELLERİNDE ORTALAMA VS NEREDEYSE HIC BIR OZELLIK YOK BEN 5.12, 8, 10 VE 16 12 KULLANDIM HIC MEMNUN KALMADIM SIGMALARDAN

kablolu kablosuz bır çok modelını kullandım. sıfır alıdklarımda oldu ıkıncı elde ben km saatı artık kullanmıyorum gps var ıkıde bır km saatıne bakınca 1 anlık dalgınlıkla onunuze atlayan vs olabılıyor gps hep çantada o yuzden daha rahat

Scudo
assizenin daha çok özelliği var (888) ama sigma 5.12 daha kaliteli diyorlar ne açıdan kaliteli ?

Assize as100 u 20 tl ye takim dahil aldm 11 fonksiyonlu :) yardimci olan herkeze tskr ederim iyi gunler :)

Merhaba,

Öncelikle sormak istediğim pedal çevirdikçe, tekeri döndükçe bataryasını şarj eden elektrikli bisiklet var mı? Varsa marka, link vs verebilir misiniz? Ben bulamadım.

Eğer böyle bir teknoloji henüz yaygın değilse elektrikli bisiklet olarak ne tavsiye edersiniz? Katlanır düşünüyoruz ama araç tutamaçlarına takmaya müsayit olan 20" üzeri tekerlik bisiklet de olur.

Teşekkürler.

Şöyle bir teknoloji var:
(link)

Sadece ön tekerini değiştirerek bisikleti elektrikliye dönüştürüyor. Fiyatı uçuk değil. Türkiye'ye gelir mi bilemem, yurtdışı sitelerden alınabilir.

Benim fikrim btwin b fold 3 alip ebaydan 48 volt 1000 watt lik kitlerden almak toplam 1200 tl ye falan denk gelir
Sarji 1.30 saatte dolar ve pedalsiz 50 km gidilir pedalla da menzil 2 katina cikar

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Oncelikle sunu soyliyim ben ogrenciyim yasimda malum almisken 1 kere almak istiyorum onun icin yanlis bisey yapmak istemiyorum.Yardiminiza ihtiyacim var.

Katalogdan baktım özellikleri ve fiyatları çok yakın. Sende bunun farkındasın sanırım, senin asıl sorun şu; hangi marka daha iyidir bu sınıf bisiklette? Ben söyleyeyim iki markada iyidir. Sen HD düşünüyorsun, ama maşadan kilitlemeli düşünüyorsun neden? Bu bisikletlerden başkasını düşünür müsün? Birde internetten mi? bayiden mi? alacaksın eğer bayiden alacaksan aynı paraya daha iyi bisikleti internetten de alabilirsin. Ben Salcano N350 v fren kullanıyorum ve 745tl ye aldım, internetten.

ben 2. el bisiklete yönelmeni tercih ederim.

Ogrenciyim ve butcem kisitli almisken bir kere almak istiyorum

Salcano al , ben 14 mart da aldım 700 km nin üzerinde yol yaptım , çok şükür şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

Evin dibinde bianchi var abi eger ordan ses cikmazsa uzak biyerden salcano alicam bisikleti var mi yok mu diye soracaklar depoya

kardeşim bisikletle 1 metre üzeri yerlerden atlar dağ bayır uçar kaçarım diyorsan salcano alma bende o var. bianchi ile ilgili bir şey diyemiyorum

Abi herkes fatkli söylüyor bende sasirdim nalicam biri salcano diyo biri bianchi salcanoya saglam diyende var

kardeşim bende de var biraz hoyratlik sen de hoyrat kullanırım bisikletimle her türlü aksiyona girerim diyorsan alma yani. eskiden kron cx500 le yaptığım şeyleri salcano ng650 ile yapmaya kalkınca bisiklet abi bi dur demeye başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Bicyle
Eğer kaldırımdan kaldırıma zıplarım derseniz bianchi alın salcanoyla da yaparasınız lakin bianchi rcx sınıfı salcano ng sınıfına göre daha az sorun çıkartacaktır

• Beğen
Tepkiler: asamiles
Geri