ben de bu modele bakıyordum bildiğiniz gibi. ben de şehir içi kullanım için alacağım, bozuk yollarda da süreceğim. buna rağmen git gide yol bisikletine kaydım ve son olarak yol bisikletinde karar kıldım. bunu dememin sebebi, yol bisikleti incecik 700x23 tekerle bozuk yollarda bile gayet sorunsuz kullanılıyorsa, bu bisiklet amartisörü olmasa bile 700x35 lastikle hayli hayli her yere gider. youtube'a bakın nasıl yollarda sürüyorlar yol bisikletlerini. onları gördükten sonra dedim, meğer adana'nın yolları ne kadar güzelmiş! rahatsızlık da, bisikletin ölçüleri uyumlu olduktan kolayca aşılıyormuş. sanırım bende dropbar hastalığı denen şey başladı, ileride yol bisikleti almadığıma pişman olacağımı hissettim o yüzden kararımı değiştirdim. her yere hiç yorulmadan çabucak gitmek, yüzümde rüzgarı hissetmek istiyorum. hyrid bisikletler de güzel ama, her şeyi yapayım derken hiç bir şeyi tam yapamıyor. ben düz maşalı hyrid ararken yolda karar kıldım, siz de amortisörlü ararken düz maşalı'ya kaymışsınız. bence çok doğru bir tercih olur sizin için bu bisiklet. asıl dezavantajı ağırlık değil amortisörün, enerji absorbasyonu ki, yüzde 25'lerden bahsediyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.