Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@Levent Doğan

Güzel bir bisiklet güle güle kullanın :)

Scudo
arkadaşlar öncelikle merhaba elimde olan salcano ng 700 bisikletim vardı ama arazide güzel ama asfalta çok yoruyo daha hafif ve 600 tl bütceme uygun bisiklet arıyorum dağ bisikleti alıcam ng 650 29'' düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim

O bütçeye daha hafif bisiklet bulmanız zor 29" modeli daha da ağır olacak asfaltta yorulmamak ve daha hızlı gitmek için ince lastik taktırmanızı öneririm.

elimdeki bisiklet çift amortisörlü aynakol değişmesi gerekiyo dişlilerrin bazıları sıyırmış.masraf yapmaktansa yeni bisiklet almayı makul gördümde

Arkadaşlar merhaba,
Bir bisiklet almaya karar verdim. 2500 Tl civarı bir bütçem var. Aşağıdaki, Sedona 750' yi almak istiyorum. Sizce bu paraya değer mi? Başka önerileriniz varsa lütfen iletiniz.
Teşekkürler.
(link)

Tasarım olarak bu para verilir ama donanım olarak asla.

Bütçeniz dahilinde mtb olarak ghost se 5000 ya da se8000 modellerine de bakabilirsiniz.

1 aydır se5000 kullanıyorum genel olarak memnunum.

Bence de GHOST.. Kadro olarak Ghost çok iyidir fakat donanım olarak eşdeğer bisikletlere oranla daha düşüktür.

Ama Ghost biraz pahalı sanıyorum. Kendi sitesinde se5000 için 1044 € yazıyor.

kardeş aynı fiyatta bende geçen temmuzdan beri araştırıyorum sonunda Assos50slx karar verdim pazarlıkla 2,500 alabilirsiniz.

eğer illa sedona düşünüyorsan 950 modelinide tavsiye edebilirim.

2013 model salcano assos 50 x7 alabilirsin o da güzel donanım ve tasarım olarak :)

@H.Efe Sönmez

Neden ? Bence donanım olarak gayet iyi . Diğer markalardan örnek (link) (link)

Fikir vermesi bakımından birkaç saat tecrubeyle şöyle söyliyim Sedona 750 hem tasarım hemde donanım olarak oldukça doyurucu. +Fiyat. Daha önce Sram kullanmamıştım. Aklımda hep bir acaba sorusu vardı ama kullanınca gördüm ki geçiş hızları takdire değer. Engebeli arazide de tahmin ediyorum aynı sonuçla karşılaşıcam. Gayet memnun kaldım.

Merhaba arkadaşlar, Bianchi'nin bu iki modeli arasında kaldım. Yorumlarınızı ve 800 lira civarı dağ bisikleti önerilerinizi bekliyorum.

Not: Bisikletle alakalı neredeyse hiç bir bilgim yok sadece bu modelleri fiyat ve görünüş olarak kendime uygun buldum. Amacım çoğunlukla ormanlık ve dağlık alanda nadiren de şehirde sürüş yapmak.

NG450 29 HD 909 TL nakit alırsanız %15 indirim oluyor 29er dağ için 1 e 1

Geri