Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
adamlar firma adını telefonunu ümit bisiklet yapmış adres ve yetkiliyi sundu bisikleti yapmış. hüsnü beyin adınıda taiwanca yazmışlar. bu terslikde bir iş var. mode :)

Kadro :ALÜMİNYUM 1.1/8" Maşa 26" SUNTOUR XCT PM 100
Sele SELLE ROYAL MACH CARRARO LOGOLU Vites SHIMANO TOURNEY TX55 21 VİTES
Fren TEKTRO NOVELA MEKANİK DİSK FREN +ROTOR 160mm Lastik 26X1.95 53-559 SİYAH
Jant 26'' CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H DİSK Fiyat 720 TL
Peşin fiyati 650 tl daha ucuza bulma ihtimalim varmıdır acaba?
maşası kitlenebiliyormuş

Carraro sağlamlık bakımından güzel bisiklet ama bence v frenli bir modele bak mesela cr-s 600 arka değiştiricisi acera 24 vites aynı zamanda

650 tl max limit daha fazla cikmam imkansız ne yazık ki.650 tl de zorlucak ama bisiklet değerse bunu alicam veya 650 tl ye önerebiliceğiniz bisiklet varmıdır? peşinfiyatına alınacak

Arkadaşlar öncelikle sağlıklı, keyifli günler diliyorum. Dün Salcano City Sport 40 Modelini beğendim ve tanıdığım olan bisikletciye getirmesi için bir miktar kapora verdim. Bisikleti görmeden binmeden denemeden almaya karar verdim ama insanın içinde sürekli bir şüphe oluyor. Sizce nasıl bir bisiklet. İşe gidip gelmek ve kısa gezintiler için şehirde kullanmayı düşünüyorum. Benim boyum 1.82 civarında sizce boyuma uygun bir bisiklet olur mu? Yaşadığım şehrin küçük olması sebebi ile Aynı fiyata Salcanodan daha güzel bir bisiklet bulma imkanım olmadı. Ne dersinsiniz doğru seçim mi?

İyi hoş da, hangi kadro boyunu seçtiniz? 30-40-50; bunların hepsinin farklı kadro seçenekleri var. Siz sadece kendi boyunuzu yazmışsınız.

Bu arada düzelteyim; "kapora" diye bir şey yok. "Kaparo" olacak o.

Kardeş anladıktan sonra ha kapora kaparo burda türkçe dersi mi veriliyor yoksa bisikletlerle ilgili mi konuşuluyor. Ben herhangi bir kadro boyutu söylemedim ama hangisini sipariş edeyim?

@ahmetcan44

slm arkadaşlar bana fikir verecek kimse yok mu? Az önce bisikletci ile konuştum boyum 1,83 18" bisiklet varmış ellerinde. Sizce nasıl olur?

@Kamil Soylu
Bir önceki mesajımda bunun cevabını verdim aslında. :)

@Kamil Soylu

Dikkat ettiyseniz öncelikle yardımcı olmaya çalışıyorum. Başkası da olmaya çalışıyor ama siz pek umursamıyorsunuz, kafanızdakileri sorup geçiyorsunuz. Forumu karıştırın biraz, daha iyi olur başlangıç için.

Anladım ki ben biisklet işinden hiç bir şey anlamıyorum. En iyisi görsel olarak beğenip alıp bineyim :)

bisiklet seçiminiz gayet doğru tam kullanım amacınıza göre seçmişsiniz keyifle ve uzun süre sizi idare edecektir fakat 20 inc den aşağı olmaması lazım boyunuza göre

@yusuf tunçer

yorumunuz için çok teşekkür ederim. satıcı ile görüştüm 20" yokmuş mecburen 18 kabul ettim. çok sıkıntı olur mu ki?

Selamlar bisiklet seçimi hiç bir zaman kolay olmadı. Bisikletler alındıktan sonra bile acaba şu daha mı iyi olurdu diye sorular hep sorulur. Bununla birlikte ben de yaptığım araştırmalardan sonra belirlediğim bütçe ile salcano city sport 40 aldım yaklaşık 10 gün önce. Daha önceden bianchi scorpion vardı. Hem yokuş performansı hem düz yolda gidiş hem sessizlik açısından belirgin fark var diyebilirim. Zaten bu iki bisikletin kategorileri de farklı. Bence bu fiyatlarda alınabilecek en iyi bisiklet. Sadece eğer tamamen düzgün yollarda kullanacaksanız ön maşası sabit olan vitesi 24 altus değil de 21 tourney olan salcano city sport 60 ı da önerebilirim. En az 1-1.5 kilo hafif olur gibi. Ancak salcano city sport 40 da 14 kilonun üzerinde değil. Bu bisikleti Pendik'te bir bisikletçiden 715 'e aldım. Peşinde 790 liralık liste fiyatı olan bisikleti rahatlıkla 710 civarlarında alabilirsin. Resim eklemeyi öğrendiğimde bu başlık altına resim eklerim. İsteyene mail olarak resimleri göderebilirim. Boyum 1.74 kadro boyu 18 olan bisiklet çok hafif iri geldi diyebilirim. Sizin boyunuza göre 18 kadronun limitler dahilinde uygun olabileceği görüşündeyim. Yine de bisikleti almadan önce uygun sele yüksekliğini ayarlayıp sele borusunun yükselme limitinin üzerine çıkarmanız gerekirse 20 kadro daha uygun olacak demek olur bu vaziyette. Selamlar..

@oğuz çetinkaya

çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben emektar bisikletimi değiştirip yerine tek amortisörlü bisiklet almak istiyorum lütfen öneri yaparken 1000 TL yi aşmayalım bütçem en fazla bu kadar ve şunu da belirteyim yaz kış ilkbahar sonbahar sağanak yağmur şiddetli tipi sel vs asla bisikletin üstünden inmem yani disk frenli olması gerek ve bunu yarışlarda da kullanmak istiyorum lisansımı yakın zamanda alacağım bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim cub yarışları oluyormuş sanırım şimdilik hedefim o ve bu bisikleti pek şehiriçi kullanmayacağım amacım yarışlarda kullanmak

Önerin için teşekkür ederim :) ben bu kaliteli bisiklet olayına yeni atıldığım için pek bir şey bilmiyorum açıkçası :) bu Ghost bisikletleri çok hoşuma gitti :) birde bisikletcim de bu bisiklet 875 tl ben maalesef Yozgat'ta kaliteli bisiklet satan dükkan olmadığı için İnternet'ten almak zorundayım ve bir şey sormak istiyorum size hızı nasıl? eğer bu konuda tatmin olursam bu bisikleti almak istiyorum birde kask olarak ne önerirsiniz?

Geri