Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Beyan edilen ağırlıkların seçiminde etkili olmasını pek tavsiye etmem. Genelde gerçeği yansıtmıyorlar. Ben olsam üzerine biraz daha ekleyip en azından 105 donanımlı bir bisiklet tercih ederdim, tabi çok büyük fiyat farkları olmaması koşuluyla.
Yukarıda yazılı olanlardan scott sora-tiagra karışımı diğerlerine göre biraz daha düşük. Kadroları hakkında fikir veremem sonuçta kullanmadım hiçbirini. Donanım olarak bakılırsa sanki salcano bir adım önde gibi.

Scudo
ayrıca bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde konu açılmış birisi almış salcano xrs 030 tiagra isterseniz bir inceleyin...

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
@fatihaydın

evet gördüm o konuyu. bana da salcano mantıklı gelmişti.

teşekkürler görüşleriniz için.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
boşa para vermiş olursun igrençbi bisiklet xrs 800 sora alabilirmsin veya para biriktirip xrs 030 apex veya tiegra

bence kron active al 3 tane arkadaşım kullanıyor fiyat performans açısından çok iyi bir ürün (link) gidon boğazı ve sele borusunun beyaz olduğuna bakma bizim dükkanda siyah olanı satılıyor gayet güzel

evet başlıkta göründüğü gibi carraro force 612 almak istiyoum nasıl bir bisiklet yorumlarınızı bekliyorum önerdiğiniz başka bir bisiklet varmı 450-600 tl arası Tşekkürler

şöyle beni yolda bırakmayacak güvenebileceğim bir bisiklet arıyorum astro bunlardan birimi sizce?

@Samet Koç

600TL'ye dediğiniz bisikletin alınacağını sanmıyorum.

en uygun carraro force 612 vardı 552 tl çokda güzel bir bisiklet sonuçta adı var carraro :)

evet Carraro Force 612 bu bisikleti almayı düşünüyorum hoşuma gitti birde size danışayım dedim bir yerde daha paylaştım 2-3 kişi cevap verdi burda daha fazla cevap bekiyorum bütçem 450-600 tl arası uygun güzel beni yolda bırakmayacak güvenebileceğim bir bisiklet arıyorum force bunlarda birimi? yada başka tavsiyeleriniz varmı ? TEŞEKKÜRLER:)

Carraro force 612 güzel bir bisiklet ama o kadar parayı gözden çıkaracakmışsan sedona gibi markalarada bakmanı öneririm.Carraro force 612 yi istiyorsan kredi kartına tek çekim veya nakit ile buradan daha ucuza gelir (link)

• Beğen
Tepkiler: Eray Helvacı
500-600 e sedonanin hangİ modelİ var tabİ uygunsa sedona tercİh ederİm

bu üç marka arasında kaldım genelde baktıklarım salcano ng650 md bianchi speed 3000 carraro force 612 sizce hangisini alsam nasıl olur Teşekkürler:)

carraro 417 TURNER öneririm. Vites sistemi daha üstün bu 3 modele göre ve alüminyum kadro.

bu arada yazmayı unutmuşum bütçem 450-650 tl arası :) ağırlıkta önemli tabii :)

Astro 240 kullanıyorum,dediğiniz modele baktım lakin onu alcağınıza 100 lira daha ekleyin nakit 650-670 liraya astro alın.

Xrs 300 kardo açılarınından dolayı daha çok drop bar takılmış bir city bike'ı andırır. Aktarma olarak düşük donanıma sahiptir. Elleriniz benimkiler gibi büyük ise tutma barları küçük gelecektir.Ayrıca fren kollarıda sanki kırılacakmış gibi görünür. Tektro marka fren kolu takıldığında kavrama yüzeyi 2 kat arttığı için, yavaş hızda kontrolda ve fren kolu kavrama açıları değiştiği için ani ve etkin frenlemede bariz iyileşme sağlanabilir. (Tektro 50 lira civarıdır)

Vites sisteminin konumu çoğu kullanıcıya ters gelir. STI sistem takmaya kalkarsanız, bu iyileştirmeyi yapmak nerdeyse bu bisikletin bedeli kadar para harcamanızı gerektirdiğinden hiç akıl kar'ı değildir., İllkaki bu modeli alacaksanız , ya bu şekilde kullanacaksınız , ya da her ne kadar alışması ilk başta zor görünsede, alışınca avuç içi ve parmaklarınızla çok akıcı kullanabileceğiniz orjinal vites kollarını bu şekilde montajlayacaksınız.Şahsen ben Retro shifter benzeri bir vites kolu bulamayınca bu şekilde yaptım ve bu şekilde kullanmaya o kadar alıştım ki eski haline getirdiğimde kullanamıyorum.

Sonuçta xrs 300 öyle ahım şahım bir bisiklet değildir.Marka takıntınız varsa , hele hele kendiniz bir takım ayar ve tamirat yapamacak ve teknik servisten medet ummayı düşünüyorsanız kesinlikle uzak durmanız , sizin için daha iyi olur.Teknik servis hizmeti nerdeyse en kötü markadır. Kullanıcısı çoğu zaman kendi çözümünü kendisi bulur. Bu durumda ya bunları bilip bu modeli alacaksınız, ya da bütçenizi biraz daha yükseltip , en azında temiz 2. el carraro D'ambiez 915-d veya 916'lara bakın.

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Geri