Scudo Sports

Bisiklet, Tarih, Dev Bir Kolleksiyon! Keyfini Çıkarın...

gelmiş geçmiş en iyileri toparlamışsın ayrıca hercules benim ilk bisikletimde kontra göbekti paylaşımın için teşekkür ederim

Scudo
vallaha tebrik ederim sizi konuyu nereye açtığınız hiç önemli değil bence böylesi güzel bir tarihi bizlerle paylaşmanız çok güzel.herkes böyle faydalı şeyler paylaşsa arşiv için gerçektende faydalı olur.

Evet gerçekten süper bir paylaşım olmuş insan kullandığı gerecin tarihini merak ediyor doğrusu...

bu güzel koleksiyonu bizle paylaştıgın için cok teşekkürler resimlerin bazılarını kaydettim bnde başkalrına göstericem onlarada eminim cok begenecektirler

çok çok değerli ender bulunur bir koleksiyon sunuşsunuz halil kardeşim tşk ederim

ellerinize sağlık çok güzel ve bilgilendirici bir belgesel niteliğinde geldi bana severek ve ilgiyle okudum teşekkürler.

gerçekten süper ama ben de çok ilginç bir bisiklet biliyorum bianchi nin eski yol bisikletlerinden biri resmini bula bilirsem sizle paylaşmak isterim çok güzel bir çalısma çok tesekkürler

paylasım için saol en sonki bisiklet trek 5500 gerçekten 1.1 kilomu yanlışmı yazdınız yoksa 11 kilomu???

@Emre Özhan

1,1 kg ancak sadece kadrosu. Dikkatli okursanız ilk cümlemde belirtmiştim.

harikasın,başka diyecek hiçbir kelime bulamıyorum.Allah senden bin kere raazı olsun.;):)

1986 De Rosa Moser TT commemorative'e bayıldım.herşey için çok teşekkür ederim.

Emeğine sağlık diye yazsam sana hakaret olucak. Emekten fazlası var bu yazıda. Paylaşım için teşekkürler.

1969 Schwinn Lemon Peeler Odaya Duvara Asılacak Bisiklet Tipi :D Mukemmel Resimler

Geri