Scudo Sports

Bisiklet, Tarih, Dev Bir Kolleksiyon! Keyfini Çıkarın...

Scudo
1981 Lotus Super Pro Aero
Dura Ace AX Benim Bisikletin hemen hemen de aynısı sadece bendekine beldesan yazıyor

dostum paylaşımın için teşekkür ederim.. emeğine sağlık.

paylaşım için çok teşekkürler ayrıca 1992- trek 5500 ile yollara çıksa insan ayağının altından akar doğrusu

bu başlığı tekrar hareketlendirmek lazım. tebrikler harika bir sunum.

gerçekten tek kelimeyle etkileyici...
bisiklet değişe değişe ne hale geliyor bu değişim hep daha iyiye doğru gitmiş ama bisiklet hep var olmuş..yıllarca, bir insan hayatından çok daha fazla yaşayarak günümüze kadar geldi ve bundan sonra da yıllarca gidecek olan bir gerçek ....
bu tablo beni çok duygulandırdı diyebilirim ...
halili dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır bizler hepimiz bu forumu gerçekten sevenler ve bisikleti sevenler aynı potada bizi eriten bu forumda daha nice seneleri birlikte götürelimde ama artık benim vaktim geldi galba....
bisiklet ölümsüz ama ben ölümlüyüm....

Süper bir calısma kardes emegine eline saglık
5500 e bende bayıldım kız gibi
sanki eski yol bisikletlerin aynakol çapı yeni nesillere göre daha büyük yada bana mı öyle geliyo

Sana söylenecek hiçbirşey bulamıyorum tek kelimeyle yaptığın KUTSAL bir iş...

Güzel paylaşım olmuş teşekkürler.

harıkasın walla mukemmel olmus elıne koluna saglık

abi eline sağlık çok güzel olmuş benim merak ettigim birşey var ilk bisikletlerde elciklerin orada fran yokmuş bunlar contra pedalmıydı

50 mesaj adedini doldurmak için sinirleri bozuk bi arkadaş beni buraya yönlendirdi ama gerçekten emek harcanmış hepsi çok güzel...

Geri