Scudo Sports

Bisiklet, Tarih, Dev Bir Kolleksiyon! Keyfini Çıkarın...

resimleri bizimle paylastıgın için size cok tesekkur ederiz

Scudo
belli ki ,
uzun saatler süren çalışmanın sonucu ortaya çıkmış...

bu güne kadar forumda gördüğüm en iyi paylaşım...:)

@ozkantu

İlk mesaj: 12-12-2007, 12:14 AM

Son mesaj: 12-12-2007, 01:51 AM

Bunlar sadece foruma atmak için harcadığım zaman :). Bir de resimlerin tek tek indirilip daha sonra upload edilmesi, kolleksiyon sahibinin yorumları ve verdiği bilgilerin çevirisi de var.

Yanlış da anlaşılmasın, övünmek için söylemiyorum. Sadece böyle güzel bir yorum için biraz detay bilgi vermek istedim. Zaten diğer yandan bu en iyi paylaşım olamaz (tamam belki ilk 25 falandır :):) ) çünkü bir çok yönetici ve üye abimin/arkadaşımın çok değerli paylaşımları var. Onların hakkını yemek istemem.

1896 Imperial sanki halen (2007-8 yılı itibarıyla) süpermarketlerimizde satılan 100küsur ytl lik bisikletlerden çok daha teknolojik miş gibi geldi bana.

Tüm bu bisikletler içinde en çok şaftlı aktarma sistemi olan bisiklette test sürüşü yapmak isterdim.
Ama mümkünse hepsini de bir kez deneyebilirmiyim? :) Söz geri verecem. :)

Halilcim gerçekten güzel bir koleksiyon aktardın bize.
Her eve lazım türünden bir paylaşım olmuş.
Seyretmeye okumaya doyamadım desem yalan olmaz. Eline gözüne sağlık.

tarih bölümü öğrencisi olarak böyle bir çalışma yapman beni çok sevindirdi.babamın abime aldığı ve belkide benim bisiklete aşık olmamı sağlayan aynı zamanda da bisiklete binmeyi öğrendiğim ilk bisikleti göbekten 3 vites BAUVER bisikleti hatırlattı:eek: :eek: :eek:

Gerçekten çok güzel bi konu ellerinize sağlık..

öncelikle şu kolleksiyonu yayınlayan arkadaşa teşekkür ederim, bende bir bisiklet hastasıyım fiat uno klübünden kovdular buraya geldim :))))

halıl kardeşım valla elıne koluna sağlık çok güzel bi konuya el atmışın bi ben diyorum kı eskı türk bisikletcilerimizi alalım ele konyadan benım çok tanıdım var eskı milli bisikletcilerimiz en başta gelen HASAN CAN bu abımız benım arkadaşımın babası idi türkiyenin vaz geçılmezleri arasındabı sporcu idi bi de bu konuyu ele alalım halıl ben sana yardımcı olurum kıb by

Eline sağlık Halilcim..

Bir de bu koleksyonere teşekkür etmek gerek elbette.

@mustafa-yapıcı

Mustafa ele alalım derken? Röportaj gibi bir şey mi demek istediğini tam olarak anlayamadım...

Hangi birine ne söyleyeyim, eline sağlık! Muhteşem, saklanacak bir koleksiyon sitesi olmuş.

resimler çok güzel insan kendini o günlerde hissediyor sanki gerçekten çok hoş ellerinize sağlık

Bu müthiş koleksiyonu üşenmeyip te bizimle paylaştığın için Allah senden rası olsun

Sayfalari ilk gün kaydetmiştim zaten, foruma her girdiğimde de girmeden edemiyorum :)
Ufak ta olsa bir koleksiyona doğru da gittiğim için çok hoşuma gidiyor tarihçesine bakmak...

Tekrar ellerine sağlık, nefis bir arşiv...

NOT: Bunları ayrı ayrı yerlerden mi topladın yoksa bir müzede mi sergileniyor? Müze ise nerede?

Geri