Scudo Sports

Bisiklet tamircilerinin parça çalması

Sizin gibi tamircilere bu topraklarda ciddi ihtiyaç var. Sırf bu yüzden akort hariç her şeyi kendi kendime öğrendim ve uyguluyorum. Bilgisine güvenilebilecek bisikletçi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Umarım bir gün yurda dönüş yaparsınız.
Sadece bisiklet konusunda değil her konuda dürüst tamircilere ihtiyaç var.
Aracım için gerekli parça piyasada 700 TL civarında. Tamircinin bana söylediği rakam parça 1500 TL işcilik 1000 TL
Parçayı ben getireyim diyorum.
Yok olmaz diyor.
Hırsızlık yapmasına gerek yok. Yedek parçacıdan bile fazla kâr ediyor.
Akşamda bu parayı pavyonda "keriz parası" diye meze yapacak. Bizim burada pavyonlar seracılarla, oto sanayicilerine çalışır.

Scudo
@can onur Yeni Isiniz hayirli olsun. Gecen hafta vites telim koptu vaktim de olmadigi icin kendim yapamadim. Fransa'da bir bisikletciye vites telleri degisim + vites ayarlari icin 72€ ucret odedim. Sanirim benim de bir bisikletcide ise girme vaktim geldi 😀​
Çok teşekkür ederim. İki tel için 72₺ fazlaymış. Bizim mağazada iki teli takriben 50₺'ya takarız. Üstelik Danimarka Fransa'dan pahalı bir ülke. Teli taktığımızda aynı fiyata ayarlarını da yapıyoruz.
Sizin gibi tamircilere bu topraklarda ciddi ihtiyaç var. Sırf bu yüzden akort hariç her şeyi kendi kendime öğrendim ve uyguluyorum. Bilgisine güvenilebilecek bisikletçi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Umarım bir gün yurda dönüş yaparsınız.
Beni Danimarka'ya bağlayan tek şey bu bisiklet konusu oldu. Tabii ki ülkeme döneceğim. Keşke Türkiye'de de bu kadar çok bisiklete binen olsa da benzer bir mağaza ben açsam.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve nedimt
Geri