Scudo Sports

Bisiklet sürmenin hayatınıza ve sağlığınıza 30 faydası

Scudo
Bisiklete başlayalı çok fazla gaz çıkarmaya başladım, hem alttan hem üstten, ?

Bazen fazla zorluyorum ciğerlerimin açılması için sürmeyi bıraktıktan sonra kafam güzel , O2 yakıyor ciğerlerimi beynime kan gittiğini hissediyorum . İşte bu hissiyat çok iyi . O2 kafa yapıyor

Bazen fazla zorluyorum ciğerlerimin açılması için sürmeyi bıraktıktan sonra kafam güzel , O2 yakıyor ciğerlerimi beynime kan gittiğini hissediyorum . İşte bu hissiyat çok iyi . O2 kafa yapıyor
O2 yokluğu kafa yapıyor, çok zorladığınız anlarda organizma oksijen açlığı çeker, o yüzden kafa yapar...:)

Bisiklet teorik olarak 3 borudan oluşur. Bu üç borunun tepesinde Mecnun gibi gezinirsin.Sana bu Mecnun olmuş 3 boru tepesinden inmiyor diyenler bir gün yaşlanır. Bu sefer onlar yaşlanıp hastalanınca oralarına buralarına borucuklar sokarlar. :ssrtcbya: Sen ise yaşlanınca bile boru gibi dikelirsin, dimdiksindir. Bisiklete binmek boru mu? Boru ulen.

Bisiklet sürmek aşırıya kaçıldığında özellikle erkeklerde cinsel sağlık problemlerine sebebiyet verebiliyormuş.
(link)
Totoya baskıyı azaltacak seleler tavsiye ederim.

Her iki cinste görülebilirmiş
Diz ağrıları
Eklem ağrıları
Karpal tünel sendromu
Gelişebilmektedir
(link)

Perinal Fistüllere sebep olabilmekteymiş
(link)

Daha başka aklıma gelmiyor.Herşeyin aşırısı zararlı

30 tane yoktur. max 5

yol bisikleti oturuş şekliyle reflü hastalığını tetikleyebiliyor vücudun terleyerek su kaybetmeside hastalığı azdırabiliyor
ince sele baskıladığı alan nedeniyle hemeroidi tetikliyor
uzun süre bisiklete binenlerde varise denk gelinebiliyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet sürmek aşırıya kaçıldığında özellikle erkeklerde cinsel sağlık problemlerine sebebiyet verebiliyormuş.
(link)
Totoya baskıyı azaltacak seleler tavsiye ederim.

Her iki cinste görülebilirmiş
Diz ağrıları
Eklem ağrıları
Karpal tünel sendromu
Gelişebilmektedir
(link)

Perinal Fistüllere sebep olabilmekteymiş
(link)

Daha başka aklıma gelmiyor.Herşeyin aşırısı zararlı
güzel paylaşım olmuş. forumda bu başlık altında bi konu var mı ? bırakacağımızdan değilde bu sporda yeni sayılırken erkenden bilmek iyi olur :D

Geri