Scudo Sports

Bisiklet su çantasında alkol koymayın yazıyor, neden?

@PsyBeowulf
dağ bisikleti daha hızlı. çünkü yol bisikleti düz yolda gidiyor ne kadar hızlanabilir ki. ama dağ bisikletinde tepeye tırmanıyorsun sonra ya hak! diye aşağı bir salıyorsun burnundan aldığın nefes g.tünden çıkıyor o hızla.

Scudo
Şşş. Gerilmeyin lütfen.

Cemal Ç.

@bianchi10
at kafası mı? hangi kafasını gördün de ata benzettin ? neyse seviyeyi düşürmeyelim

@bianchi10
Bu mübarek günde senin içinde dua edeceğim... Allah senide ıslah eylesin...

Bu forumu gitgide sevmeye başladım. Biraz sonra "Böyle zor oluyor. Hoşgörü dini olması için Ramazan ayını Aralık ayına sabitleyelim" tayfası da gelir belki ha?

@mtsemizNiye aralık ayı?

Cemal Ç.

@CmlCLK
ya aklı sıra kendi gibi olmayanlara çamur atıyor. Oruç tutmak zor geliyormuş da aralık ayında hem hava serin hem günler kısa diye o zaman olsun diyeceklermiş. Sanki kendisi on numara müslüman. Bu tiplere acayip kuruluyorum ya. Sanki kendileri herşeyi dört dörtlük yapıyor gibi millete çamur atmıyorlar mı bir de. Sana ne kardeşim tutmayanın borcu Allah'a. Hesap onların arasında size ne ya.

@bianchi10

Çayda dem forumda kıdem...

Kardeşler din değişmedi hala hoşgörü dini. Ayrıca vodka redbull enerji vermez zira alkol uyuşturucu bir maddedir. Diğer bir yandan %96 dediğiniz içkinin üzerinde kocaman "76 percent" yazıyor. Bir de oturun efendicene rakı için susuz olsun haramla helali karıştırmayın. Bu arada dinimizde zorlama yoktur isteyen içer ama Allah'ın emirlerine uymayan "men Rabbike"sorusuna "Allah" diyemeyecekmiş kabirde çoook üzülecekmiş. benden uyarması

@hsynzltnAlkol uyuşturur, yavaşlatır diyorsunuz ama zihni açıp algıyı artırdığını duymuştum bir yerde. Tabi fazlası değil. Bir de üşümeyi kesiyormuş[emoji16].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@CmlCLK
algıyı artırdığını duymadım mantıklı da gelmedi şimdi :) iç vücut ısısını düşürüp vücudun dış yüzeyinde kan akışını hızlandırıyor bundan dolayı da üşüme hissi azalıyor. yani üşüyoruz ama üşüdüğümüzü bilmiyoruz. Prefrontal korteksin sağladığı karar alma ve sosyal davranışlar üzerindeki kontrolü azaltarak daha spontane yaşamamızı ve sosyal ortamlarda daha rahat davranmamızı kolaylaştırıyor. Yani cesaretimizi artırıyor. Biz denizlide içtiğimiz zamanlar genelde evlere dağılmadan birer tur horoza (horoz heykeli) binerdik ha bundanmış

@hsynzltn

O resim temsilidir. Al sana %96 versiyonları.. :)
Kimin kaçına maçası yerse.. Bana 96 dan iki shot yetmişti.. :D

wratislavia-96-rectified-spirit-spirytus-rektyfikowany-poland-10446121.jpg

polish-pure-spirit-rectified-spirit-95-1299753868.jpg

Trafikte alkollü birini gördüğümde ister evliya olsun temiz döverim :)

@uslsy

96 iyimiş. biz oturur efendicene rakı içerdik mezemiz peynirimiz kavunumuz olurdu.
tövbe ettim mutluyum bir daha içsem bir daha ederim :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve uslsy
Geri