ben kendimden örnek verecek olursam. Bisiklet kullanarak değil ama, 1 saat fitness ve 1 saat koşu ile 4 ayda 1-2 kg arası kas kazanıp 15 kg civarı yağ yakımı gerçekleştirdim ve karnım 10cm falan azaldı. Aynı şekilde kalçadan da verdim. Bunun yanında yediklerime de dikkat ettim tabi. Ama devamını getiremedim, şuanda 3 kilo fazlam oldu bu son iyi durumdan sonra korumaya çalışıyorum. Yaklaşık 1.5 senedir sadece 3kg aldım ve malesef şuanda almaya devam ediyorum; çünkü kardiyo çalışmalarımı yapmıyorum.
Ama beslenmeye dikkat edip, bölgesel olarak fitness çalışırsanız karnınız siz istemeseniz de incelip şekillenir; ancak bu öyle herkesin yapabileceği bir şey değil. Bunun için 1-istek, 2-irade, 3-disiplin, 4- konsantrasyon gerek. Bu dört ana başlıktan sonra antreman ve beslenme ile hedefe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Kısacası olay bisiklette değil kardiyoda. Siz bu işi isterseniz bisiklet ile yaparsınız isterseniz koşarak yaparsınız isterseniz olduğunuz yerde bütün gün zıplayarak yaparsınız bu size kalmış. Eğer bu işi bisiklet ile yapacaksanız ister yokuş çıkın ister düz yolda gidin hiç fark etmez. Önemli olan ne kadar kalori yaktığınızdır ve bununla doğru orantılı olarak ne kadar kalori aldığınızda bir o kadar önemlidir. Beslenme olayı zaten apayrı bir tez konusudur. Siz bütün gün 100km yolda yapsanız, nabzınız %80-90larda da atsa yaktığınızdan fazlasını yerseniz, heleki metabolizması zayıf biriyseniz vay halinize
Ben sporu çok seven biri olarak istediğim kas kütlesini ve yağ yakımını zaman içerisinde inişli çıkışlı olarak yapıyorum. Yeri geliyor göbeğim çıkıyor sonra 4 madde ipi eline alıyor ve hoop göbek gidiyor, kaslar meydana çıkıyr. Sonra 4 maddeden birinden fire veriyorum hooop göbek geri geliyor

, yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum ben bile karın kası çıkaracak kadar uzun vadeli bu 4 maddeye bağlı kalamadım. Bu kadar tecrübelerimden sonra fit insanlara çok saygı duymaya başladım. Çünkü gerçekten zor iş.
göbek eritmeyi düşünenlere sabır diliyorum ve bununla birlikte hiç bir zaman aceleci davranmamanızı tavsiye ediyorum. Birde etrafınızdaki sizi yıldırmaya çalışan insanları da pek umarsamamanızı öneriyorum, kolay gelsin