Scudo Sports

Bisiklet sporu göbek eritir mi?

Bence en önemlisi ne yapasanız yapın beslenmeye çok dikkat edin . Ve aç karnına birer saatlik aerobik nabız bölgesi sürüşler ile harika kilo verirsiniz .
Spora başladığımda 88 kg. idim . İki senede 76 kiloya düştüm.

Scudo
Yüzmek gibisi yok,vücudun heryeri çalışıyor Şeker ve Endüstriyel Gıdalardan uzak durun. Aç karınla kardio antrenmanı yapın ve uykunuzu düzene sokun. Uyku çok önemli uyurken bile yağ yakabilirsiniz

@Harun.
Kendinize tırmanacağınız yokuş bulun..Hepsi bu..

Benim kilo vermek gibi bir gayem yoktu açıkçası..Yokuş çıkamıyordum,hırs yaptım,yokuş çıktıkça kilo verdim..
Yalnız çok zorlamayın kendinizi..Ben çok döndüm yokuş başından/ortasından..Bu dönmeler canımı sıktı,tekrar denedim,tekrar denedim..Böyle böyle ilerledim/geliştim..
Bir gün yine zorluyorum kendimi,karşımdan bir genç yaklaştı bana,'abi zor olmuyor mu çıkmak?'' dedi..''Görmüyor musun,arkamdan nefes alıyorum'' demiştim:D
Yani,kilo vermek istiyorsanız,bu hale kendinizi getirmeniz lazım..Yavaş yavaş vücut size(beyninize) adapte oluyor,olacak..Mecbur buna..
Beslenme filan fasa fiso..Bunu da söyleyeyim..Hiç dikkat etmem ben,anlamam da..

@ahlaksız

Ben bir sakatlık olmasın diye yokuşlara mümkün mertebe bulaşmıyorum. :D Düz yol gitmek varken,ne gerek var. Ya çapraz bağlarda zorlanmadan kaynaklı kopma olursa, ya kıkırdak doku zedelenmesi vs :)

@-Skynet-
Orasını bilemem..Yavaş yavaş ilerlemeye devam ederseniz,bir sakatlık olmaz sanırım..Dinlenmek önemli..

Ayrıca yokuşun şöyle bir avantajı da var..Genelde trafik kazaları düz yolda olur..Araçlar düz yolda 200'le gidebilirler mesela ama yokuş çıkarken bu hızlara ulaşamazlar..Yani yokuş çıkarken birinin sizi ezme ihtimali,düz yolda ezilme ihtimalinizden çok daha düşüktür..

Sürüş öncesi, akşamdan karbonhidrat ağırlıklı yiyip, aç karnına 1 saat ve üzeri sürüşlerle 1 senede 88 kilodan 72 kiloya indim. Formalarım xl iken şimdi m beden. Yani bisikletle gayet güzel göbek eriyor yeterki kararlı olun ve doğru antrenman yapın :harika:

Ben çok yokuş çıkıyordum pişmanım ayağımda kopmayan bağ lif kas doku hiçbir şey kalmadı! Ben yandım siz yanmayın!!!

@CeRKeZ
Mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuzdur..Ya düşük kadans çıkıyordunuz,ya az su içiyordunuz,ya sürüş öncesi ufak tefek esneme hareketleri yapmıyordunuz,ya da dinlenmiyordunuz..

Bisiklet ciğerleri ve damarların genişlemesini sağ... Amaaan yazmıyorum üşendim şimdi bak.

Geri