Scudo Sports

bisiklet secimi icin bana yardimci olurmusunuz??

Tepki
0
Ben 500 tl civarinda sahil kenarinda, sehir icinde gezinti yapmak icin saglam ama hafif ve basit bir bisiklet ariyorum. Secenekleri 2'ye dusurdum ama hangisini alacagima karar veremiyorum. Bisikletler hakkinda pek bilgim yok ne yazik ki yardimci olursaniz cok sevinirim.
Bisikletler;
Giant Boulder Sport Bayan
(link)
Sedona SD311 lady
(link)

Scudo
(link) da geotech marka sizin aradığınız fiyat aralığında bir model var. sizin tüm taleplerinizi karşılayabilecek bir model. veya ikinci elde size uygun kadro boyunda bir trek fx serisi bisiklet bulabilirseniz sizi çok daha mutlu edecektir.

28 jant olması ve ön amortisörün olmaması asfaltta sizi daha fazla rahat ettirecektir bu sebeple sedona daha mantıklı olur ancak derseniz ki arasıra doğa gezilerinede katılırım sağım solum belli olmaz o zaman giantı tercih etmelisiniz...

Fiyatını bilmiyorum ancak şehir turu için bunuda tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz...

(link)

Merhabalar,
Ben eşime Sedona Borla Lady almıştım. Hiç kullanmadı. Eğer isterseniz özel mesaj atın görüşelim..

http://farm4.static.flickr.com/3134/2382607824_957258f04a.jpg
BORLA LADY ise aynı donanıma sahip bayanlara özel tasarlanmış bir model. Maşa olarak Suntour XCM Low modeli kullanılarak bayanların düşük ağırlıklarının gözönüne alındığı dikkat çekiyor.

Borla Bayan

BORLA SERİSİNİ KİMLER ALMALI?

Eğer bisiklete yeni başlıyorsanız, daha çok sahilde, düz asfalta stabilize yollarda, hafif toprakta bisikleti ve vites sistemini çok zorlayamayacağınız ortamlarda 2Teker keyfini yaşamak istiyorsanız ve bütçeniz de kısıtlıysa bu model tam size göre diyebiliriz.

FİYATI NASIL?

Erkek modelin fiyatı 335USD bayan modelinki ise 350USD seviyelerinde yani kabaca 500-550YTL civarında. Benzer donanıma sahip yabancı markaların en düşük modellerinin minimum 300EUR seviyelerinde piyasada yer aldığı düşünüldüğünde modelin yeterli malzeme kalitesinin yanı sıra oldukça hesaplı olduğu da görülmekte. Hiç tereddüt etmeden satın alabilirsiniz. Yabancı markalar ile aradaki tasarruf edeceğiniz farkla da kaliteli kask, eldiven ve şort/tayt gibi zorunlu masraflarınızı fazlasıyla karşılayabilirsiniz.

28".
Aluminyum.
İndirim var.Fiyat çok iyi.Ama sizin boyunuza uygunluğunu sorunuz.
(link)

...seçiminiz hangisi olursa olsun kadro boyu konusuna dikkat edin lütfen...

tesekkur ederim cevaplariniz icin
Geotech Life 28 alacagim sanirim :)
son iki soru
forumlarda okudugum kadariyla yokuslari daha rahat cikabilmek icin daha hafif bir model mi almaliyim??
boyum 1.68 kadro boyu 44-49 arasi bir bisiklet uygun sanirim bilmiyorum oyle mi?? :)

@melek yaslan
Geotech Life iyi hoşta,kalmamış hiçbiryerde galiba.Bulabilirseniz haber vermenizi rica ediyorum ve fiyatları...
Ufak bir bilgi daha forumda ikinci el life satan bir arkadaş var.İlgilenirseniz ikinci el bölümüne bakın.Ben baktım ama kargo inanılmaz yüksek ücret isteyince vazgeçtim.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43884

Düzenleme: Boyunuzu yazmışsınız,dikkat etmemiştim,ilandaki bisiklet size büyük gelebilir.Yine de sormakta fayda var.

Geri