Scudo Sports

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Scudo
Hergun işe bisiklet ile gidip geliyorum git gel 5 km. Dengeli bir diyet ve spor salonunda kardiyo veya uzun bisiklet turları. 11 ayda 25 kilo verdim.
Suan bisiklette daha iyi olmak icin kilo vermeye azmediyorum. 4 - 5 kilo daha vermem gerek. Ama şuan herşeye (diyet egzersiz vs) dikkat etmeme rağmen kilo vermem baya yavasladi. Kilo veriyorum ama daha az. Sabir....

Daha önceden yorum kilomda değişiklik olmadı fakat çok yağ kaybettim demiştim. Şimdi birkaç fotoğraf buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum. Bu fotoğraflar arasında geçen sürede bisiklet dışında ilgilendiğim bir spor olmadı.

BİSİKLETTEN ÖNCE 90KG

564325_4506640343457_2044074270_n.jpg
1000112_10201635858757639_1471510833_n.jpg
1016411_10201635857437606_588070289_n.jpg

BİSİKLETTEN SONRA 90KG. Bel çevresindeki incelme 10cm civarında...
10325295_10207549046183629_3691286700433427416_n.jpg

Sadece yaz döneminde hafif hafif binerek 82'den 75'e indim ve gerçekten yemek yemede çok bir revizyona gitmedim sadece ekmeği azalttım.

Bisiklete başladıktan sonra(4.5 ay oldu) sadece 2 kilo verdim. Ölçüm yaptırmadım ama eskiye göre kas oranımın daha fazla olduğunu düşünüyorum. Sürekli dışardan gelen yorumlar da inceldiğim yönünde.
Before : 57 - After : 55

ne kilo alıyorum ne de veriyorum hep böyle idim,trioit bezler çok hızlı çalışıyor rahmetli babama çekmişim

@Serkan Mıstınoğlu

Bisiklete başladığımda 92 Kg idim. 3 ay sonra 80 Kg'ye düştüm. 1 ay sonra 2 kg aldım. 2 aydır da 82 Kg'yim. Aynı şekilde kullanıp, eski düzen beslenince kilo aldım. :)
Ankete de katılırım şimdi. :)

Antrparantez belirteyim. Bazen güzel yorumlar okuyorum. Kesin birileri benden önce okumuştur. Beğenilmemiş bile. Beğenilmek kadar, beğenmek de güzel birşey.
Hatta bence daha güzel birşey. Ben şahsım adına bol bol beğeniyorum. :) Neticede üye zahmet etmiş, görüşünü, heyecanını dile getirmiş.

Arkadaşlar konu açmamak için yeni yazıyorum buraya.Kış gelmeden önce, birkaç ara vermeyi gerektirecek terslik olmadan önce 64 kiloydum.Ancak şimdi 69 kilo oldum ve boyum 177.Zayıflamak istiyorum xaten kondisyon yerlerde çünkü 1 aydır kullanmıyorum bisikleti.Ne yapayım? Ne önerirsiniz de tekrardan 3 - 5 kilo vereyim? Komik olabilir belki ancak Nestle nesfit yemeyi düşünüyorum lakin zararlı olduğunu söylüyorlar çok.Tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler [emoji72]

75 den 65 e kadar düşmüştüm havalar soğudu ara verdik yine 70 olduk :)

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
Sadece binerek değil ama her türlü hamur ve türevlerini yemeden 5 kiloya yakın kilo verilebildiğini ve almamak için bisikletin iyi bir araç olduğunu söyleyebilirim.
Tabi düzenli yapılmadığında fayda sağlamadığı gibi binerken iyi beslenmeyi de unutmamak lazım.

bisikletimi aldığımda 80 kiloydum 1.5 aydır işe gidip geliyorum mesafe gidiş dönüş günlük 20-25 km arası..kilo vermek için değil yani yediğime içtiğime de dikkat etmiyorum ekmeksiz doyamayanlardanım :) açıkçası...
yine de 2.5 kilo vermişim..
kilo vermek isteyenler güzel bir diyet programıyla iyi sonuçlar alabilir diye düşünüyorum..

Sadece bisiklet sayesinde değil belki ama o da etkilidir.
106 - 23 = 83 Kg..
Karatay hocaya selamlar..
Ne yerseniz osunuz..

Ben daha baslamadım bisiklete binmeye kaskımı alıp başlayacağım. 1 senedir yüzüyorum 88kg dan 79 kg düştüm kışın biraz tembelleştim su an 84 kg olmuşum. Bisiklet+yüzmeyi birleştirip 75kg'a düşmeyi planlıyorum.

ben h.sonları kullanıyorum daha çok bisikleti.. h.içi sürekli spor salonundayım. bisiklet için vakit kalmıyor. h.sonu bir gün bisiklet bir gün koşu yapıyorum. yaz geldiğinde 5km civarı yüzmeye çalışıyorum. %5 cıvarımda yağ oranına düşmek için diete başladım. 95kg dan şuan 88 kilodayım. hedefi 80 olarak koymuştum ama sonra revize edip 82 olarak belirledim.

ilerleyen zamanlarda h.içi de bisiklete binip cardioyu artıracağım.

Bisikletle 10 Kilo Karatay diyetiyle bi 9 Kilo daha verdim 87 kilodan 68 kiloya geldim. 3 aydır fitness yapıyorum. Yağ oranını azaltıp kaslari arttırmaya calisiyorum. Yaşım 39 boyum 170.

Dev göbeğim mazide kaldı. Düzgün beslenmeyi öğrendim.

İnsan isteyince oluyor, mazeret yok çalışmak var

Nisan 2015 => 120+ (tartılmıyordum :))
Ekim 2015 => 95
Mart 2016 => 87
Hedef 80 :D Boyum 180

Şiddetle tavsiye ederim. Gardırobu komple başkalarına devretmek koyuyor biraz :agla: Kaskı bile değiştirmek zorunda kalacağım insan kafasından kilo verirmiş öğrenmiş bulunuyorum.

Geri