Scudo Sports

Bisiklet önerileri

(link)

bunu alabilirsin
trendyol da liste fiyatıyla satışta bir çok ilan var tüm kadro boylarında. a101 bisikletlerini tavsiye etmem . 700 tl fark var butcenle . 321 seni mutlu eder
Yorumunuz için teşekkür ederim. Boyum 1.78 kilom 78 kadro boyu ile alakalı sorun yaşamam değil mi?

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Scudo
Yorumunuz için teşekkür ederim. Boyum 1.78 kilom 78 kadro boyu ile alakalı sorun yaşamam değil mi?
Carraro satan bir bisikletcide düz maşalı sportive herhangi bir modelinden size uygun kadro boyunu bulun. eğer liste fiyatından vermiyorsa size uygun kadro boyuna göre internetten alabilirsiniz. tahminimce size 48 cm kadro boyu uygun olacaktır. 52 cm büyük gelebilir. deneyin

• Beğen
Tepkiler: Jeansque
Carraro satan bir bisikletcide düz maşalı sportive herhangi bir modelinden size uygun kadro boyunu bulun. eğer liste fiyatından vermiyorsa size uygun kadro boyuna göre internetten alabilirsiniz. tahminimce size 48 cm kadro boyu uygun olacaktır. 52 cm büyük gelebilir. deneyin
Az önce gittim bisikletçiye ancak bizim buralarda duvara astıkları için pek deneme imkanı olmuyor. Zaten her modele liste fiyatının 2-3 bin üstünü söyleyince çıktım direkt. Kadro boyu işini de anlayamadım açıkçası. İnternette benim boyum için 27.5" ve 28" bisikletler uygun yazıyordu. 27.5" haricinde kadro boyuna da mı dikkat etmem gerek? Çünkü birçok sitede sadece jant boyu yazıyor, kadro ile alakalı bir bilgi yok.

Mesela n11'de carraro sportive 321 diye aratınca sadece jant boyu ve vites görünüyor. Kadro boyu seçimi sadece PTT AVM'de var ancak onda da 48 cm kadro mevcut değil.

lapierre sensium 3.0 disk için görüşlerinizi alabilir miyim beyler?
tiagra set hidrolik disk fren ile 30.000 gibi bir fiyatı var bisikletin yurtdışı fiyatı 1.500 avro fiyat yönünden çok rekabetçi.. mekanik diskli tiagra set scott speedster 20 bile en ucuz 42bin tl'ye geliyor..

merhabalar, ikinci el bir ilana denk geldim. rica etsem alınır mı alınmaz mı bakabilir misiniz? sahibinden ilan numarası 1119435855

merhabalar, ikinci el bir ilana denk geldim. rica etsem alınır mı alınmaz mı bakabilir misiniz? sahibinden ilan numarası 1119435855
malesef beğenmedim . Çok yıpranmış duruyor . 1108084090 bu daha iyi mesela
1118625669 bu da olur

malesef beğenmedim . Çok yıpranmış duruyor . 1108084090 bu daha iyi mesela
1118625669 bu da olur
Yorumunuz için teşekkür ederim ancak diğer iki bisiklet de Elazığ dışından. Bir mesaj atıp sorayım gönderebilme ihtimaller var mı diye. Peki ilandaki bisikleti pazarlıkla 3000 e kadar düşürsem 1000 tl yi masraf için harcasam mantıklı olur mu?

1.89, 121 kilo için hem dağ bisikleti hem de şehir bisikleti önerebilir misiniz?

Fiyat olarak 10 bin tl ve altında olursa daha iyi olur.

Genelde fiyat performans bisikleti arıyorum. Çok kaliteli olmasına gerek yok, zırt pırt bir sorun çıkmasın yeter.

Yardım edecek var mı?

Satış noktalarındaki fiyatlar sitedeki fiyat ile aynı mı?

DAYTONA 930 29" 30-V HD nasıl peki? Daha iyi değil mi? Hem de fiyatı aynı.

Kişisel tercihim bu olurdu benimde. Tek yaprak Aynakol kullanım alanını kısıtlıyor çok. Ben Profesyonel degilim, bisikletimi her yerde kullanmak isterim bu yuzden sık olmasada ihtiyacim oldugunda elimin altında fazla secenek olmasini isterim.

Arkadaşlar Merhaba,

Forumu 1 Aydır takip ediyorum fakat yeni üye oldum maksimum 5k-7k arası ücrete alabileceğim bir şehir-yol bisikleti arıyorum, çok kaliteli olmasına gerek yok , sizlerden desteklerinizi rica ediyorum , şimdiden dönüş yapan herkese teşekkür borç bilirim , iyi pedallamalar :)(Vücudumu düzene sokmak ve de kilo vermede destek olması için sürmek istiyorum , tüm gün evden çalıştığım için 75 kg den 10 kg ye çıktım 1.5 yılda)
  • Haftada 3 gün sabahları mesai öncesi 35-40 dakik kadar sahildeki bisiklet yolunda sürüş yapacağım.
  • Tekrar haftada 3 gün akşamları Belediyenin tesisine spor yapmaya gideceğim(düz yol , herhangi bir yokuş veya engebe yok)
  • Pendik Merkezde oturuyorum , Boy:1.76 , Kilo:100 , Yaş:29,Bükte :5k-7k(2 tane üniversite öğrencisi kardeşimi okuttuğum için bütçem maksimum bu kadar , bilgilerinize :) )
Buraya kadar okuyupta zamanınız ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim :)

Arkadaşlar Merhaba,

Forumu 1 Aydır takip ediyorum fakat yeni üye oldum maksimum 5k-7k arası ücrete alabileceğim bir şehir-yol bisikleti arıyorum, çok kaliteli olmasına gerek yok , sizlerden desteklerinizi rica ediyorum , şimdiden dönüş yapan herkese teşekkür borç bilirim , iyi pedallamalar :)(Vücudumu düzene sokmak ve de kilo vermede destek olması için sürmek istiyorum , tüm gün evden çalıştığım için 75 kg den 10 kg ye çıktım 1.5 yılda)
  • Haftada 3 gün sabahları mesai öncesi 35-40 dakik kadar sahildeki bisiklet yolunda sürüş yapacağım.
  • Tekrar haftada 3 gün akşamları Belediyenin tesisine spor yapmaya gideceğim(düz yol , herhangi bir yokuş veya engebe yok)
  • Pendik Merkezde oturuyorum , Boy:1.76 , Kilo:100 , Yaş:29,Bükte :5k-7k(2 tane üniversite öğrencisi kardeşimi okuttuğum için bütçem maksimum bu kadar , bilgilerinize :) )
Carraro sportive 321 ideal olur

Arkadaşlar Merhaba,

V frenli bir carraro şehir bisikleti alabilirsiniz. 2.el alacaksanız hidrolik frenli dahi bulabilirsiniz. Aktarıcının en az altus olmasında yarar var

• Beğen
Tepkiler: SweetShogun
0 bisiklet alıp üstündeki ekipmanı bisikletçiye verip bir üst seviye ekipman taktarın oldu mu hiç? bisikletçi bisikletten çıkan 0 parçaları alıp sadece fiyat farkına bunu yapıyor mu yoksa üstündekileri kendimiz mi satıyoruz?

V frenli bir carraro şehir bisikleti alabilirsiniz. 2.el alacaksanız hidrolik frenli dahi bulabilirsiniz. Aktarıcının en az altus olmasında yarar var
Merhaba hocam az önce şöyle bir bisiklet buldum sizce fiyat performans olarak nasıl, desteklerinizi rica ederim 😁
-https://ty.gl/m7hs936cph
Carraro sportive 321 ideal olur
Merhaba hocam az önce şöyle bir bisiklet buldum sizce fiyat performans olarak nasıl, desteklerinizi rica ederim 😁
-https://ty.gl/m7hs936cph

Alınır mı bu arkadaş Cappadocia 1 ile ilgili birde şimdi Motor a su değse mi sorun olur yoksa batarya ya mı mesela engebeli arazilerden geçersem Zarar görür mü? Kadro tipi olduğu için soruyorum Cappadocia 2 ile arasında 3.500 TL var değer mi sırf batarya kadro içinde olsun diye?

Alınır mı bu arkadaş Cappadocia 1 ile ilgili birde şimdi Motor a su değse mi sorun olur yoksa batarya ya mı mesela engebeli arazilerden geçersem Zarar görür mü? Kadro tipi olduğu için soruyorum Cappadocia 2 ile arasında 3.500 TL var değer mi sırf batarya kadro içinde olsun diye?
Model bilmem ama elektrikli konusu bahsedildiği kadar "cici" değil henüz. Ben RKS XS35 aldım 10 gün 100 km kullandık sonra problem. İlçedeki bisikletle uzaktan yakından alakası olmayan RKS motor servisine götürdük Eylül'ün 1 inde. Hık mık, yazalım merkeze filan şeklinde diyaloglar, öyle tamir filan yok. Uzatmayım (sinirim yine geriliyor), bu hiç bisiklet sökmemiş vatandaşa elektronik aksamı komple sök gönder dediler, o da yaptı. Bekliyoruz, daha doğrusu artık ben mahkeme için 45 günün dolmasını bekliyorum. 😐😆😇🤔
Salcano çok iyi midir, servisi nasıldır bilemem ama ben bu ucuz (27 bin tl şuan) tayfanın yanından geçmem bir daha. Pahalı markalara da o parayı vereceğime 50 cc scooter alırım zira bu e-bike lar elektriksiz ölüm işkencesi. Yani 30 kilo bir nesne, pil bitince yığılıp kalıyor, helede lastikler kalınsa.

Model bilmem ama elektrikli konusu bahsedildiği kadar "cici" değil henüz. Ben RKS XS35 aldım 10 gün 100 km kullandık sonra problem. İlçedeki bisikletle uzaktan yakından alakası olmayan RKS motor servisine götürdük Eylül'ün 1 inde. Hık mık, yazalım merkeze filan şeklinde diyaloglar, öyle tamir filan yok. Uzatmayım (sinirim yine geriliyor), bu hiç bisiklet sökmemiş vatandaşa elektronik aksamı komple sök gönder dediler, o da yaptı. Bekliyoruz, daha doğrusu artık ben mahkeme için 45 günün dolmasını bekliyorum. 😐😆😇🤔
Salcano çok iyi midir, servisi nasıldır bilemem ama ben bu ucuz (27 bin tl şuan) tayfanın yanından geçmem bir daha. Pahalı markalara da o parayı vereceğime 50 cc scooter alırım zira bu e-bike lar elektriksiz ölüm işkencesi. Yani 30 kilo bir nesne, pil bitince yığılıp kalıyor, helede lastikler kalınsa.
Katılıyorum size özellikle bu servis işleri günümüzde gerçekten Büyük bir sorun internetten baktığınızda hâlbuki servisin iyi olduğu söyleniyor ama gerçekten durum vasat. Size geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz . Umarım en kısa sürede hakkınızı alırsınız. (Scooter almak hiç istemiyorum yoksa emin olun scooter alırdım ama amaç bisiklet Sağolun yanıtlarınız için bu Forum sizin gibi her bildiğini açıklayan insanlardan oluşsa keşke.

190cm 140 kiloyum, corelli opilio 2.2 özellikleri çok hoşuma gitti, alınır mı?

• Beğen
Tepkiler: Orhanpaşa
Geri