okidoki
Aktif Üye
- Tepki
- 160
- İsim
- Oktay Keleş
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Diğer
Merhabalar arkadaşlar. Yeni üye olduğum için başlık açamıyorum sanırım. Tavsiyeniz lazım. Bisikletimi değiştirmek istiyorum. Aktif olarak kullanacağım. Şehir içinde,ulaşımda,sahilde,günü birlik turlarda süreceğim daha çok. Sabit maşalı olacak. Daha önce uzun turlara da çıktım. İstanbul-Antalya vb. o kadar uzun olmasa da yine hafta sonları çadırımı yükleyip gitme planlarım da var. Ama bu kaçamaklar haric genel sürüşüm dediğim gibi şehir içinde,sahilde,Kocaeli'nin yollarında olacak. Hız gibi bir beklentim yok. Benim için önemli olan konforlu bir şekilde minimum yoruculukta kullanabilmek. Aklımda CARRARO SPORTİVE 330 var. Arka aktarıcı DEORE XT dİğer kompanentler normal deore. Sabit maşa. 4300 tl.Bütçem de bu civarlarda olacak. Lakin bana tavsiyeleriniz nelerdir? Başka model veya kategoride bir bisiklet önerebilir misiniz? Gravel bisikletler var. Sanırım onlar da biraz hem şehir,yol,ulaşım hem de hafif araziler için kullanılabiliyor ve bagaj,çanta vs takmakta mümkünmüş ama daha önce hiç o tarz drop bar gidon bisiklet kullanmadım. Konforu,rahatlığı,sürüşü nasıldır bilmiyorum ama son zamanlarda hayli popüler gibi. Bu konularda beni aydınlatıp tavsiyelerde bulunursanız çok çok memnun olurum.