Scudo Sports

Bisiklet Markanızın Fanatiği Misiniz?

turky

Aktif Üye
Tepki
84
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
değerli bisiklet severler,

hepimizin bisikleti var acaba bundan sonraki seçimimiz yine aynı marka mı olur? Yani ben XXXXXXXX den başka bisiklet markası tanımam tarzı düşünceleriniz var mı?

Scudo
İnsanın doğasında tabiki olmazsa olmazları vardır.Bisikletde çok yeniyim tam tercübeli değilim bu soru oto için sorulsa tabiki benimde olmazsa olmazım SUBARU olurdu.Bu demekki ileride bisikletdede kendi adıma bir markam olacak.

• Beğen
Tepkiler: turky
Corratec MTB X Vert S-04 ve Corratec Dolomiti Yol bisikletim var her ikisinden de menunum.

Campagnolo setli bir Canondale sahibi olmak isterdim.

Mtb'de Merida ve italyan üretimi Bianchi, Yol bisikletinde ise Pinarello fanıyım : )

Şu anlık trek kullanıyorum ilerde trek 8500 veya giant xtc serisinden bir kadro olabilir

şu anki bisikletim specıalızed ileridede almak istesem specıalızed almak isterim yol bisikletindeki tercihim specıalızed yada cervelo olurdu.

Corratec X- vert S 03 var bende kadrosundan cok memnunum bundan sonrada hep corratec kullanacagım

Şu an MTB Ritchey, yol Cannondale caad9 kullanıyorum ama sırada Colnago ExtremeC var:)

Ben çok fanatik olmamakla birlikte Scott ve Cannondale modellerini beğeniyorum. Kafamda bir yol bisikleti almak var, ya CR1 ya CAAd9 olacak.

benim öyle bir takıntım yok ben he r zaman altımdaki mtb nin en iyisi olmasını isterim hoşuma giderse bisan bile kullanırım önemli olan kişiye hitab etmesi

Bisan dağ,Bianchi Yol kullanıyorum. İlerde dağ için Sedona'yı, yol için Trek 'i seçerdim.

Geri