makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.557
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Öylemi yapmışım hiç haberim yoktu![]()
Bim poşeti ve bisikletin vücut bulmuş halidir mario abimiz
Öylemi yapmışım hiç haberim yoktu![]()
@Metehanr Normalde o şekilde olması lazımdı ama dün kaymakamlık bana gençlik ve spor bakanlığına yaz dedi. Oraya yazdım ama bugün aranıp bize değil direk kuruma yazın dediler fakat e devlet başlıkları seçmeden dilekçe yazmaya izin vermediği için yazamadım. E devlet üzerinde doğru adres yok maalesef bunun için. Bugün tekrar kaymakamlığa gsb konunun muhatabı biz değiliz dediği için talebimin tekrardan gözden geçirilmesini rica ederim diye yazı yazdım. Cevap bekliyorum, son dönemde herkes bu şekilde izin aldığı için red sayıları artıyor. Bu şekilde de olmazsa ne yapacağız bilmiyorum açıkçası.
@Metehanr İyi günler. Cumartesi-Pazar günleri Covid sokağa çıkma yasaklarına rağmen bisiklet ile spor yapmamıza mani herhangi bir durum söz konusu mu? Bisikletle sabah 2-3 saatlik antremanlara bisiklet lisansımı yanımda taşımak şartıyla çıkabilir miyim? 24.02.2021 tarihindeki sorum.
Merhaba Sayın Başvuru Sahibi;
Bakanlığımız bünyesinde yer alan federasyonların yarışma takvimlerine göre gelecek sporcuların izin talep yazılarına istinaden alınan Valilik Oluru ile antrenman izni verilebilmektedir.
Bu kapsamda ilgili federasyonunuz ile iletişime geçebilirsiniz.
Bilgilerinize rica ederimm.
Bu da cevabı.
Bilgi açısından , video da anlatmıştım..Ferdi sporcu lisans alma proseduru nedir paylasabilir misiniz?
sabah çevirmeye giren yada sıkıntı yaşayan oldumu
Alınacak izne bağlı. Zaten yarın vereceğim dilekçeyi de bu yönde yazdım, 21.00 - 02.00 arası için.Genelde bisiklet lisansını hafta sonu yasağında bisiklet sürebilmek için kullanmayı tartışıyoruz. Ramazan geldi hoş geldi. Adana'da ben yedi buçukta iftar yapıp 8'de bitirsem biraz da dinlensem dışarı bisiklet sürmek için çıksam her türlü 9'u geçecek dönüşüm. Acaba sizce bu lisansı akşam 9'dan sonra bisiklet sürebilmek için kullanmak mümkün mü?
Ben ebaşvuru onayımı aldım lisans sonrasıbugün 101 km sürüşümü yaptım yanımdaki 3 arkadaş lisans bile olmadan çıkmış helal olsun şanslılarmış durdurmadılar 😅