Scudo Sports

Bisiklet koruyucu örtü veya branda önerisi

Scudo
@volkan ismail
O simsiyah olan çok hoş değil. Başka satıcı da baskılı olanı var. Bir tane sipariş edip deneyeceğim.
(link)

188431

sosyete pazarından defolu lastikli yatak çarşafını 15 tl ye branda niyetine aldım... tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: eminemin
@Pino Kyo link var mı hocam ?
Sevgili adaşım daha az önce internet sitelerinden de kontrol ettim hani varsa mesaja ekleyeyim diye ancak maalesef yok. Ben de mağazadan satın aldım kılıfı. İsteyen olursa yardımcı olayım diyeceğim ancak bu sefer de kargo ücreti çıkar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu da fena değilmiş.

(link)

Bu da fena değilmiş.

(link)
Bunlarda temel sıkıntı, eğer ki bisikletiniz balkonda ise ve güneş yiyorsa, güneşten bisikelti korumuyor. Yazın kullandım, bu tarzda farklı renk bir brandayı. Malesef ön teker fazla miktarda güneş yediği için dış lastik çatladı. Sadece o tekere güneş vuruyordu, bisikletin diğer kısımları güneşten uzaktı. Üzerinde branda olmasına rağmen güneşin yakıcı etkisine maruz kaldı. Bu tarz bir şey alırken içine bir katman daha ekleyin ve aşırı soğuk veya aşırı sıcaktan minimum etkilensin. Onun dışında, tozdan ve yağmurdan iyi koruyor ama. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Ben normal motosiklet için olanların küçük boylarından kullanıyorum. Bunlar hem yağmur ve güneş geçirmez hem de toza vs dayanıklı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Sizce bu 3 brandadan hangisi daha iyidir?
1.(link)
2.(link)
3.(link)
Bisiklet balkonda kaldığı için, bol bol yağmur ve güneş yiyor. 3. brandayı kullandım ama güneşi engellemiyordu, sele, gidon ateş gibi yanıyordu. Bende araya bir katman eklediydim ama çıkart tak yaparken branda da yırtıklar oluştu. 1. seçenek bana sanki daha iyi gibi duruyor, biraz daha sert bir plastikten yapılmış gibi. Siz ne dersiniz?

Bence 2 numara ideal. 3 numara hiç kaliteli görünmedi sadece incecik bir doku. 1 in ortadaki siyah kısmına emin olamadım. 2 numaranın iyi yanı, netten alıp ta inceleyip beğenmezsen anında iade edersin. ali ye ise o kadar para için o kadar yol ve bekleme sıkıntı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Arkadaşlar; bu başlıkta fikir ve bilgi isteyen dostumuz, bizim nasıl çözdüğümüzü soruyor olsa da aslında onun saklama koşullarına göre bir şeyler söylemek lazım.

Yoksa kimisi de; odama alıyorum örtüye gerek kalmıyor diyebillir ki bunun o arkadaşa bir yararı olmaz.

Bence 2 numara ideal. 3 numara hiç kaliteli görünmedi sadece incecik bir doku. 1 in ortadaki siyah kısmına emin olamadım. 2 numaranın iyi yanı, netten alıp ta inceleyip beğenmezsen anında iade edersin. ali ye ise o kadar para için o kadar yol ve bekleme sıkıntı olabilir.
1 numara sanki daha dayanıklı naylondan imal edilmiş gibi gözüküyor. Ama üst tarafının siyah olması güneşi daha çok çekecektir. neden üstü siyah yapmışlar ki zaten

Arkadaşlar balkondaki bisikletim için şu brandadan almayı düşünüyorumda hangi ölçüyü alsam karar veremedim. İlanda, 26 inç için L bedeni 29inç için XL bedeni öneriyor. Ee bizimkisi yol bisikleti 28 inç. Boyu 170cm, yüksekliği 100cm. L mı alsam XL mı alsam?
(link)

Çok sorun olmaması gerek ama bana sorarsan büyük olanı al. Gerekirse altına başka aksesuarlar da koyzbilirsin

• Beğen
Kardeşim Rossman mağazasından 23 TL ye almış, internet te kendi sitelerin de yok ama aşağıda verdiğim linkte birileri satılıyor. Oldukça kaliteli bir ürün, yol bisikletini açıkta bırakmadan tamamen içine aldı.

(link)

• Beğen
Çok sorun olmaması gerek ama bana sorarsan büyük olanı al. Gerekirse altına başka aksesuarlar da koyzbilirsin
Bol olunca çuval gibi duruyorda ondan dedim ama biraz dar mı baksam diye.
Kardeşim Rossman mağazasından 23 TL ye almış, internet te kendi sitelerin de yok ama aşağıda verdiğim linkte birileri satılıyor. Oldukça kaliteli bir ürün, yol bisikletini açıkta bırakmadan tamamen içine aldı.

(link)
Bir benzerini kullandım hocam, kağıt gibiydi çabuk deforme oldu.

Geri