Scudo Sports

Bisiklet koruyucu örtü veya branda önerisi

Aliekspreesteki ürünü sipariş geçtim, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler. :harika:

Scudo
Balkonda bıraktığım bisikletimin eski brandası artık kağıt gibi yırtılmaya başladı, yeni bir branda bakıyorum. Önerdiğiniz bir ürün var mı?

Ben geçen yaz rossmann'dan aşağıdaki kılıfı satın aldım (burada da yazılmış) ancak bisiklet terasta öğleden sonra güneş gören bir yerde olduğu için aynen @-Skynet- dediği gibi kağıt gibi yırtıldı. Eski çarşaflar kulağa daha mantıklı geliyor aslında ama son zamanlarda alıp memnun kaldığınız bir kılıf varsa önerilerinize açığım.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Decathlon brandasını kullanıyorum iki tane. Birisinin altında şehir bisikleti ve çocuk bisikleti var, sığıyor. Diğeri yol bisikleti için. Bu yaz güneşte kavruldu, üzerine yağmur da yağdı bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: ukulele
Eski beyaz carsaf

• Beğen
Tepkiler: ukulele
Arkadaşlar uplamış olacağım ancak hobiye yeni başlayan birisi için öneri rica edecektim. Amazondan aldığım 60 tl lik bisiklete özel branda bisikletleri korumuyor. Sitemin kapalı otoparkı olmasına rağmen baya toz almakta.düşündümde 4x4 mt bir branda alıp kenarlardan diktirsem, veya bir kumaş alıp diktirsem sanki daha mantıklı olacak diye düşündüm.çünkü uçuk fiyatlar istenmekte.. 2 bisikleti aynı anda örtecek bir ürün istiyorum. Önerilere açığım.

Decathlon brandası tozu ve yağmuru geçirmiyor. Bir yetişkin bir de çocuk bisikleti sığıyor. Balkonda güneş alınca rengi siyah olduğundan sanırım bisikletin ısınmasına engel olamıyor, gidona dokunduğumda bayağı sıcak olduğunu hissediyorum.

Decathlon brandası tozu ve yağmuru geçirmiyor. Bir yetişkin bir de çocuk bisikleti sığıyor. Balkonda güneş alınca rengi siyah olduğundan sanırım bisikletin ısınmasına engel olamıyor, gidona dokunduğumda bayağı sıcak olduğunu hissediyorum.
acikcasi o tarz degilde 2x 28 jant bisiklet olacagindan yan yana ayni anda takip cikarabilecegim birsey bakiyorum.

bisikletlere ozel olan brandalar yapilarindan dolayi uzerini kapatmak bile zaman aliyor,hatta ustunuz toz oluyor.

misal su branda sanki isimi gorur sanirim? kapali otoparkta duracak bisikletler ancak toz toprak cok otoparkta.

(link)

Bisiklet brandasi lazım olan arkadas iletişime geçebilir

Merhabalar, (link)

Linkteki ürünü almış biri olarak gerçekten çok memnunum. Yağmura, rüzgara vs. karşı çok iyi koruması var ve tekerden bisiklete bağlanması nedeniyle de uçmuyor kolay kolay.
Ancak tek sorunu taşıması. Cidden katlamasını bilmiyorsanız (örneğin ben bilmiyorum) arka bagajınıza dahi sığdıramayacağınız bir büyüklüğe gelebiliyor. Yanımda bir mağaza çalışanı o kadar güzel katladı ki, minnacık bir hale getirdi 30 saniyede 😅 Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ve öğrenmeye çalışacağım. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz 🤭

Geri