Sevgili adaşım daha az önce internet sitelerinden de kontrol ettim hani varsa mesaja ekleyeyim diye ancak maalesef yok. Ben de mağazadan satın aldım kılıfı. İsteyen olursa yardımcı olayım diyeceğim ancak bu sefer de kargo ücreti çıkar.@Pino Kyo link var mı hocam ?
Bunlarda temel sıkıntı, eğer ki bisikletiniz balkonda ise ve güneş yiyorsa, güneşten bisikelti korumuyor. Yazın kullandım, bu tarzda farklı renk bir brandayı. Malesef ön teker fazla miktarda güneş yediği için dış lastik çatladı. Sadece o tekere güneş vuruyordu, bisikletin diğer kısımları güneşten uzaktı. Üzerinde branda olmasına rağmen güneşin yakıcı etkisine maruz kaldı. Bu tarz bir şey alırken içine bir katman daha ekleyin ve aşırı soğuk veya aşırı sıcaktan minimum etkilensin. Onun dışında, tozdan ve yağmurdan iyi koruyor ama.Bu da fena değilmiş.
(link)
1 numara sanki daha dayanıklı naylondan imal edilmiş gibi gözüküyor. Ama üst tarafının siyah olması güneşi daha çok çekecektir. neden üstü siyah yapmışlar ki zatenBence 2 numara ideal. 3 numara hiç kaliteli görünmedi sadece incecik bir doku. 1 in ortadaki siyah kısmına emin olamadım. 2 numaranın iyi yanı, netten alıp ta inceleyip beğenmezsen anında iade edersin. ali ye ise o kadar para için o kadar yol ve bekleme sıkıntı olabilir.
Bol olunca çuval gibi duruyorda ondan dedim ama biraz dar mı baksam diye.Çok sorun olmaması gerek ama bana sorarsan büyük olanı al. Gerekirse altına başka aksesuarlar da koyzbilirsin
Bir benzerini kullandım hocam, kağıt gibiydi çabuk deforme oldu.Kardeşim Rossman mağazasından 23 TL ye almış, internet te kendi sitelerin de yok ama aşağıda verdiğim linkte birileri satılıyor. Oldukça kaliteli bir ürün, yol bisikletini açıkta bırakmadan tamamen içine aldı.
(link)