Scudo Sports

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

İster kryptonite olsun, ister abus olsun, ister btwin olsun alın birtane u kilit millete korku salın ;)

Ben kryptonite evolution 4 series kullanıyorum 10mmlik halatıyla birlikte, içim bir nebze rahat ediyor,çarşıda pazarda 5-10 dakikalık bağlamaya kullanıyorum. Daha uzun süreler için; bkz. Evin içi

Şu u kilit açma şeysinide pek dillendirip yerli hırsızları uyandırmazsak sevinirim, hem yeni diş sistemlerinde pek işe yaramıyor..

Scudo
@mutkugurler
evet ön siparişte. henüz çıkmadı. haziran temmuz gibi gönderilecek. O zaman fiyat artacağını söylüyorlar

Onları kesmeleri için ya demir makası taşımaları gerek ya da büyükçe bir testere. Zaten bir kişi bunlarla sokakta gezip etrafı kolaçan ediyorsa büyük ihtimal iş üstündedir. U kilitler bence yeterli bir de zincir gibi olandan alıp seleyi ya da tekeri de sabitlerseniz bence olur. Çok kalın olanlar uzun süre muhafaza etmek için. Çok ağır olanları alıp da hamallık etmeyin kendinize.

Bende klasik şifreli kilit aldım ama şifresini nasıl değiştiriyoruz bilen varmı?

Diğer sitelerde 300 Lira bu kilit decathlon'da neden böyle ucuz? Farklı mı yoksa? Bu kilidi almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz (link) ABUS markası

Merhaba arkadaşlar. Bu bisiklet kilidi hakkında bilgi sahibi olanlar vardır eminim fakat bu kilidi temin etmiş olan var mıdır acaba? Eğer var ise nerden temin ettiğini, kahve paraya temin ettiğini ve kilit hakkında ki deneyimlerini yazabilir mi?

(link)

@illaz. Ben de gördüm. Fiyatı uçuk baya. Bisikletim 3 4 bin lira veya üzeri olsa kıymam alırım ama bisikletin 3de 1i kadar kilit neredeyse...

Yuh 80 pound 500 lira para yapar :D

Bisikletim 2090€ olduğundan dolayı bu kilidi almayı düşündüm. Fakat web sitesi üzerindeki sipariş bölümünde (ön sipariş) yazıyor. Anlam veremedim. Bu nedenle sipariş veren varsa sipariş sürecini açıklamasını istedim.

@illaz ön siparişte ödemeyi yapıyorsunuz, ancak ürün biraz geç gönderiliyor, muhtemelen stok sorunu nedeniyle.

• Beğen
Tepkiler: Gargenchua
Bu gün ki kurla 370TL yapıyor. Kargo ile birlikte maksimum 500TL eder. Bence bu sağlamlık bu parayı hakeder ki 5000-6000TL değerinde bisikletleri koruyacak.

Açık konuşmak gerekirse ben pahalı bisikletlerin kilitli de olsa dışarıda tutulmasını güvenli bulmuyorum. Bununla birlikte videodan izlediğim kadarıyla ürünü çok başarılı buldum. Bana göre tam güvenlik için bu üründen iki tane alınmalı (eğer pahalı jant takımı varsa) bir kilit kadro ile arka jant diğeri de ön jantı kilitlemek için kullanılmalı, o Zaman da fiyat çok yüksek kalıyor. Fiyatı düşerse bir tane almayı düşünüyorum.

Fiyatının düşeceğini sanmıyorum çok yenilikçi bir ürün ve pahalı bisikleti dışarıda bırakmak kesinlikle anlış bir hareket. 3-5dk yene 20-30dk dışarıya kilitmek için satın almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
kilit kısmı da o sağlamlığa sahip mi merak edilir. Bana göre video biraz reklam olmuş. İlk başta testereyle o kadar kesiliyorsa sonda da kolayca kesilmesi lazım ki karanlıkta neden çekmişler o videoyu. doğru düzgün göremedim bile ne kadar kesildiğini. Fiyatı ağırlık(hafif olduğunu varsayıyorum) ve sağlamlığına göre normal(300 lira için söylüyorum). Daha fazlasını haketmez bence. 50 liraya alınabilen demir makası ile kesilmeyen zincirden tek farkı ağırlığı ki önemli bir şey bu. Eğer evin oraya bağlamak için alınıyorsa gereksiz ama dışarda gezmeye gidip de bağlanıyor(ki tavsiye edilmez) sağlam ürün. Tabi kilit kısmından hala şüpheliyim

U-Lock GRANIT X Plus 540

Birde Abus marka bu kilidi araştırıyorum.

Bisiklet kilidi diye bir şey yoktur... Bisiklet kilidi bisikletinize yapacağınız en değersiz harcamadır.

Bisiklet için tek kilit gözdür.

Üzerine astığınız 5 ya da 500TL değerindeki kilide güvenip gözünüzün önünden ayırdığınız bisiklete elveda demeyi ve son defa göz göze gelmeyi unutmayınız. Bisiklet kilidinin bisikleti koruyacağını sanmak tecrübesizliktir.

Kilitli ya da kilitsiz olarak bir yere bırakılan bisiklet için insanın içinden "acaba" nın zerresi geçiyorsa; o bisiklet çalınacaktır. Elveda.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07 ve Alizee
Garmin gtu cinsinden bir verici daha mantikli olur. Durdugu yerden 5 metre haraket etirilse sms yada mail gelir... kampa gitseniz esiniz dostunuz sizi canli takip eder vs ...

Ps. Garmin gtu uretimi durdu ancak arventonun buna benzer cozumleri var.

• Beğen
Tepkiler: Gargenchua
Geri