Awacs7n
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.016
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Zaten hatalı olup olmamak farketmiyor,araç sürücüsü yüzde yüz suçlu bile olsa 3 5 sene ya yatıyor yada yatmıyor,burada bisiklete binip kazada ölen kişilerin tek hatası sanırım Türkiye'de bisiklete binmek!Konuyu bulandırmak istemem ama burada paylaşılan ya da sağda solda gördüğümüz irili ufaklı kazalarda bisikletçilerin de ciddi hataları var.
Tabi bir yandan da bu hataları yapmaya mecbur bırakılıyorlar, orası da bambaşka bir konu.
%100 gurbetçidir, diye düşünerek haberin bağlantısına tıkladım ve yine şaşırtmadı:Yeni, Yamanlar Mahallesi yakınlarında seyir halindeyken, arkasından gelen yabancı plakalı otomobilin çarpması sonucu şarampole savruldu."
Kendisine acil şifalar diliyorum.
Kardeşimize acil şifalar dilerim.
Araba suçlu fakat haklı ve ölmemek icin yaya gecirinde yaya gibi bisiklete binmeden gitmek gerek daha temkinli olarak yürüyerek gitse idi kaza olmayabilirdi.Kardeşimize acil şifalar dilerim.
Burada diğer araçların duruyor olması aslında o yönde kırmızı yandığını gösteriyor. Yani kardeşimiz ilk hatasını burada yapmış. Bisiklette trafik unsuru olduğu için o da kırmızı ışıkta durmalıydı. Diyelim ki o an sarı yandı ve yola çıktı. Diğer araçların hareket etmemesi ve bisikletin ivmesini de hesaba kattığımızda bu da eleniyor. Başka bir mesele de aracın sürati. Ne olursa olsun bu tür bir kavşağa gelindiğinde hız düşürülmeli fakat bizim kendini F1 pilotu sanan insanlarımız bunu umursamıyor bile.
Madem trafiğe çıkan araç sürücüleri hız limitlerine uymuyor, o zaman araçlara GPS bağlantılı bir sistem zorunlu entegre edilip o bölgedeki hız sınırı ne ise araca yapay zeka otomatik olarak müdahale etmeli ve hız sınırından yukarı çıkmaması sağlanmalı.
Görüntünün sağında hiç araç gelmediği için kime yeşil yanıyor, ilk başta anlaşılmıyor ama kavşakta duran araçlardan bir çıkarım yapılabiliyor.Burada diğer araçların duruyor olması aslında o yönde kırmızı yandığını gösteriyor. Yani kardeşimiz ilk hatasını burada yapmış. Bisiklette trafik unsuru olduğu için o da kırmızı ışıkta durmalıydı. Diyelim ki o an sarı yandı ve yola çıktı. Diğer araçların hareket etmemesi ve bisikletin ivmesini de hesaba kattığımızda bu da eleniyor. Başka bir mesele de aracın sürati. Ne olursa olsun bu tür bir kavşağa gelindiğinde hız düşürülmeli fakat bizim kendini F1 pilotu sanan insanlarımız bunu umursamıyor bile.
Madem trafiğe çıkan araç sürücüleri hız limitlerine uymuyor, o zaman araçlara GPS bağlantılı bir sistem zorunlu entegre edilip o bölgedeki hız sınırı ne ise araca yapay zeka otomatik olarak müdahale etmeli ve hız sınırından yukarı çıkmaması sağlanmalı.
Kozmetik olarak hiç hasar gözükmüyor fakat kask üstünden araçla geçilmiş gibi. Geçmiş olsunİstanbulda kaza olmuş.Arkadaşdan haber yok. Tanıyanınız var mı acaba ?
329974 dosyayı görüntüle
Grupta marmara racing team üyesi Metin Ekici diye yazdılar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Kurtarılamamış maalesef kaza yapan arkadaş.İstanbulda kaza olmuş.Arkadaşdan haber yok. Tanıyanınız var mı acaba ?
329974 dosyayı görüntüle
Malesef haber doğruymuş, vefat etmiş arkadaşımız..@Semih Cavdar bahsettiğiniz kişi profilinden baktım,Stravada kullandığı bisiklet markası ile kaza anı görseldeki marka tutuyor 😔😔😔,diyecek hiçbir şey bulamıyorum, umarım kurtulamadı kısmı yanlış bilgidir 😔😔😔 artık hiç bir yerde güvende değiliz,daha bugün bir bayan sürücü,Bakırköy Galleria karşısında sapakta göz göre göre öldürecekti beni, altındaki kocaman jip ve gördüğü halde arkamdan gaza basıyor, sanırım benide çabuk hızlanan bir jip olarak düşündü.....
Lüleburgaz Yarış için sağlık raporu almış eve dönerken emniyetten gidiyormuş önünde araç durmuş onu sollarken arkadan gelen çarpmış.