Biraz önce sürüşten döndüm,izinli günümde vaktimide ayarlayınca tıntın körfez turu yapayım dedim,mümkün olduğunca yoğun trafiğe girmiyeyim diyorum ama mümkün değil tabi,taksi dolmuştan sonra en korktuğum beyaz albea şirket arabaları! kullananlar tabiri caiz ise gavur malı gibi kullanıyor,ani gazlamalar frenlemeler direksiyon kırmalar.
Az önce başıma geldi olmayacak yerde u dönüşü yaptı ve beni görmedi yandan üzerime çıkıyordu ki bana çarptığını duyunca uyandı eleman! Allah'tan çok düşük hızdaydı ve aynı yönde yandan birbirimizle öpüştük,düşmedim ama vitesve fren kolu içeri yamuldu,Qr mandalının dış kısmı arabayı çizdi,jantım çizildi,elim arabayla gidon arasında kaldı hafif canım acıdı ama şükür bişey yok,demem o ki dostlar trafikte yok hükmündeyiz bunu zaten herkes defalarca tekrarladı,ben yapmadım hatalıyım ama tek yapmamız gereken tehlikeyi sezdiğimiz anda olay kazaya dönüşmeden önlem alın! ben sezinledim mevzuyu ama önlemimi almadım,nasılsa görmüştür o kadarda mal değil herhalde dedim ama yanlış! durun bağırın gerekirse frenleri kökleyin ama sezgilerinizi açık tutun,ancak bu şekilde zarar gelmesinden kurtulabiliriz.