Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

@sonEr´´

Yasal Uyarı 2: "Çok pis" amele yanığı yapar :D

Scudo
:):):) yorumlara bakın ya :D:D
yasal uyarı:çok pis bacak kası yapar

bir tanede benden olsun dedim

birşey soracağım herkes numarasını veriyor sapığın biri çıksa sizin numaralarınız kötü sitelere yaysa ne olacak hiç düşündünüz mü :D

@pınar kacakkiz

Bayan olarak dikkat etmeniz daha iyi olur, sonuçta herkese açık bir site.
Fakat benim cep numaram 10larca sitede var şuan, satılıklarım vs. için.
Pek sorun yaşamadım şimdiye kadar, sanmıyorum ki milletin buralarda numara arayıp biyerlere verceğini :)

Numara konusun da sıkıntı olacağını sanmıyorum arkadaşlar böyle bir forumda olan insanlar bizim gibi bisiklet severlerdir bisikletçilerin böyle bişey yapacağı aklımın ucundan bile geçmez sonuç itibariyle burası bir forum arkadaşlık kurmak birbirine yardımcı olmak vs. ben hiç sıkıntı çekmedim ayrıca böylesine mantıklı bir sporu yapan insanın öylesine mantıksızca bir iş yapacağını sanmıyorum saygılar herkese kazasız belasız sürüşler...

forum dostlarım malum bu haftalar üniversite tercih haftaları. bu iki üniversite arasında fizik bölümünde kararsız kaldım. sormak istediklerim olabiliyor buradan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

saygılar... iyi forumlar...

@pınar kacakkiz

pınar hanım yapmışsınız yapacağınızı yine :D :D en son mesaj 2006 da yollanmış.o arkadaş artık yaşamıyordur herhalde :D :D :D :D çok hoşuma gitti bu siteye üye olmanız.eğlenmeyede ihtiyacımız var ara sıra :rolleyes:

Merhaba forum,

Dün forumdan bir arkadaşımın yardımıyla yeni bir bisiklet aldım (sedona 761) ve ilk heyecanla kazasız belasız kısa bir boğaz turu yaptım. eve dönerken iyi bir iş yapmış olduğumu anladım :)

gezilerde görüşmek üzere

tayfun

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Ben Kemâl. 15 yaşındayım. Grafik tasarım ve Web tasarım'la uğraşıyorum. Azıcıkda C++ biliyorum. Kodlama'da iyiyim. Grafikte'de. Samsun'luyum. 6 yaşımdan beri bisiklete biniyorum. BMX var şuan birde normal bisikletim var.

Herkese iyi günler ve kazasız sürüşler dilerim.

foruma hoşgeldiniz aktif bi üye olmanız dileğiyle ..

iyi günler :)

Teşekkürler Axedo. Foruma hoş geldin. Sanada kazasız belası sürüşler dileriz.
Ayrıca aktardığın özelliklerine bakılırsa yakın zamanda iyi bir bilgisayar programcısı olur senden o zaman.

Geri