Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
Arkadaşlar marketlerden yada kitap evlerinden temin edip satın alabileceğimiz yerli yada yabancı bisiklet dergileri var mıdır?
İsimleri nelerdir? Nerden satın alabiliriz?

@Niyazi ALTUN

benim bildiğim kadarıyla basım yapılanı yok fakat online olarak var onun adıda tekerlek izi olmalıydı bende çok aradım ama bulamadım aslında her ay bayimizden alabileceğimiz bir bisiklet dergimiz olsaydı çok güzel olurdu...

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
selam biz de ist otobüsle çanakkaleye gidip sahil kesiminden izmir re kadar pedallamayı düşünüyoruz

Merhaba, ismim Kemal.

Forumun yeni üyesiyim. Kullandığım bisikletim Bianchi Wind. Ulaşımımı bisiklet ile sağlamaktayım. Bundan sonraki seçimim Trek 6500 serisi olacaktır. Gönlüm sıfırını istesede, malesef bütçe meselesinden dolayı temiz 2. el tercih edeceğim. Şu anda 2. el 6500 araştırıyorum.

Herkese sevgiler.

@Kemal Gül

hoşgeldin aramıza dostum.... turlarımızda görüşmek üzere...

Aramıza hoşgeldiniz en kısa zamanda istediğiniz bisiklete kavuşursunuz inşallah...

hoşşş geldinizzzz :) İşe gidip geliyorsanız 28 teker şehir yada yol bisikleti bakın derim :) Mtbler asfaltta gitmiyor :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Dün akşam ani bir karar değişikliği ve güzel bir fiyat opsiyonu ile ikinci el almak istediğim trek 6500 serisinden vazgeçip sıfır Kron XC 4000 aldım. Devlete Millete ve Bana hayırlı olsun :)

Merhaba Bu forum çok ama çok hoşuma gitti...Hele siz çok sıcak ve yardımseversiniz.. Bisikletlere ilgim olduğu için bu foruma üye olmaya karar verdim

Değerli bisiklet dostları,

Temmuz ayının ortalarında 1 haftalık bir tur yapmayı planlıyorum. Güzergahı henüz tam olarak belirlemedim ama günlük yaklaşık 150 km yol katederek haftayı 1000 km ile bitirmeyi planlıyorum.

Uzun yol tecrübesi olan ya da bu tecrübeye hazır olan bir kaç sıkı yol arkadaşı arıyorum. İlgilenenler lütfen şimdiden yazsın ki programı bir an önce yapabilelim. Her türlü öneriye açığım, tura istanbuldan başlamayı düşünüyorum.

Görüşmek dileğiyle

Y. Bekir

Tel : 0532 670 50 69

kardeş bisikletim çaılıdığı için şu an trek e fx serisinin gelmesini bekliyorum..hesapta 11 12 si gibi gelicek diyorlar eğer dedikleri olursa seve seve katılırım...kesin tarihin nedir bu arada...

bu arada benimde bir tur planım vardı...istanbul tekirdağ şarköy üzerinden gelibolu ve izmir sondurakkk...hani fikir vermek adına söyledim :)

@bekir kosa

Daha önce uzun Tur tecrübem yok, ama hazırım :) Yani günde 150 km yi alabilecegime inandıgım icin Tura bende katılabilirim, Kendi planımda İstanbul Kastamonu turu yapmak vardı ? Sizin Rotanız nedir Acaba ?

Teşekkürler...

dediğim gibi benim planım istanbuldan çıkıp tekirdağ şarkoy üzerinden saros körfezini teğet geçip gelibolu...oradan karşıya geçip belki ayvalığa uğrayarak izmir.ama amaç izmire varmak değil o yolu yapmak..

hoşuna giden yerde oyalanmak çadırını kurup doğada olmak falan falan....

Burak Altınsoy ve Ayhan Yıldız arkadaşlar,

Temmuz ayının 15. gibi çıkabiliriz, sizin trekin gelmesini bekleyebiliriz.
Kafamda henüz net bir güzergah oluşmuş değil ama egeden akdenize kadar inebiliriz. Sözünü ettiğiniz İstanbul- İzmir fena bir rota değil. Ama Sürmüşken antalyaya kadar da inebiliriz.
Ben tam bir forma girebilmek için düşünüyorum bu tutu, ve günlük 150 km den haftalık 1000 km ile fizik ve kondüsyon olarak çakı gibi oluruz heralde , ben kendi adıma birkaç kilo vermek istiyorum ve ancak bisiklet sürerek verebiliyorum.
İki üç arkadaş yapalım bu turu..

Ayhan Yıldız kardeş, güvenmeniz yeterli zaten. Çadırları hazırlayıp Temmuzun ortasında çıkalım diyorum.

Geri