Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

@dilek karadeniz

merhaba dilek hanım.pazar havaya bağlı olarak belgrada gidicez.fakat biz fikrimizi değiştirip mevcut mangal olayına katılmıycaz.gezi ve ekibi genişletmek adına tanışma faslı gibi olacak.ister msn'mizi ekleyin isterseniz cebimizi kaydedip numaranızı yollayın özelden.tur için bilgi geçelim ara ara. envci@hotmail.com 0533 491 70 59 enver avcı

Scudo
@ahmetkomurcuoglu

başka katılımcılar da var ahmet abi.turu düzenleyen başka bir arkadaş.zaten şu an 20-25 kişi kadar varız.ben her ihtimale karşı burdanda bilgi geçmek istedim.görüp katılmak isteyen arkadaşlar olur belki diye..seni de bekleriz...

25 nisan Pazar günü düzenlemeyi planladığım bir Belgrat turuna katılım için desteğinizi bekliyorum..
Beşiktaş iskelesinden saat 9:30’da start alacağımız turu ara ara hızlanarak fakat dikkatli ve araç-yaya güvenliğini tehlikeye atmadan Belgrat a kadar sürdürmeyi planlıyorum.sahil hattından çayır başı Bahçeköy istikametinden Belgrat a gireceğimiz turumuzda arkadaşların yanlarına almaları gereken herhangi bir yiyecek içecek malzemesine gerek yok.yolda içmeniz için su almanız yeterli.tabi gerekli olabilecek teçhizatı da unutmayalım.kask olmazsa olmaz değil ama olursa daha da mutlu oluruz.ekip olarak daha profesyonel görünmek ve dikkate alınmak için bu önemli.yeme içme olayına gelince Cuma gününe kadar katılım için bilgi veren arkadaşların sayısına göre et,sucuk ve adana dürüm hazırlanacak(dürümler hacı ustadan ve kimsenin cebi yanmayacak  ) katılımın ortalama 20-30 kişi kadar olmasını temenni ediyorum.bu turu düzenlememin daha farklı bir sebebi de var.bu sebeple ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olacak projem için.konuyu da yemeklerimizi yerken ormanda konuşup anlatacağım ve eminim ki kimsenin hayır diyemeyeceği bir teklif olacak.bisiklete gönül veren,bisikletini daima hayatının bir parçası olarak gören tüm arkadaşlar davetlidir.yakın çevrenizdeki bisiklet sevdalısı arkadaşları da kolunuza takıp getirebilirsiniz.siz gelemiyorsanız bile arkadaşlarınızı yönlendirebilirsiniz.başta da söylediğim gibi ara ara hızlanacağımızdan performansı güçlü olmayan arkadaşlar yolda hem kendilerini zorlar hem de diğer arkadaşları kendisini beklemeye mecbur bırakır.lütfen bu uyarımı dikkate alın.kısaca kelle başı yapacağınız masrafa geleyim.köfte,sucuk,içecek,ekmek ve salata malzemesi için ortalama adam başı tutar 15 lirayı geçmeyecek.jest yapıp yanında tatlı getirmek isteyen olursa da hayır demeyiz yani.hatta duacısı oluruz  bu fiyata tıka basa yemek vaat etmiyorum.adam başı 4köfte 2-3 parça acılı sucuk şeklinde olacak.yok derseniz ki ‘’kardeşim ben gerçek mangal keyfi yapmak istiyorum,ince bonfile veya biftek istiyorum’’ o zaman da ortalama 20 lira gibi bir meblağ çıkar.etleri (inanın bana bir çok kasap bunu yapıyor.)metro grossmarketden faturası ile alıp 2 gün bahatlı yağda marine ederek dinlendirerek gerçek mangal keyfi yaşatıcam.dediğim gibi yemek ziyafetinden çok kafamdaki düşünceleri anlatmak istediğim bir tur olacak.diğer gruplarında yağtığı gibi telsiz sistemi ile ön ve arka ekip liderleri iletişim halinde olacak. Ayrıca tek ricam(zorunlu değil ama lütfen özen) kask,eldiven ve profesyonel bisikletçiye yakışır spor kıyafet.illa markalı bisiklet taytları gibi şeyler olması önemli değil.ama paçoz gibi de gitmeyelim.katılım için Cuma akşamına kadar bilgi vermenizi rica ediyorum.e-mail adreslerini ve cep numaralarınızıda eklerseniz sevinirim.yeterli sayıya ulaşamamız halinde gerekli bilgi herkese verilecek.sizin de önerileriniz varsa tur hakkında seve seve yardımda bulunmak isterim.ayrıca son bişey ;herkes tur gününe kadar aklında dikkate alınabilecek bir grup ismi düşünsün.bunuda yeterli sayıya ulaşmamız halinde oylama ile karar vericez.lütfen bu mesajı arkadaşlarınıza da iletin..
Hepinize bol pedallı günler dilerim.
Saygılarımla….

ENVER AVCI
enverav@gmail.com
envci@hotmail.com
0533 491 70 59
Enver avcı (face book)

arkadaşlar avrupa yakası sahil ekibi kuruyoruz.anadolu yakasından da arkadaşları bekliyoruz.tur ve gezi bölümünden bu pazarki rumelifeneri turumuza bekliyoruz.tur hakkında ki bilgiyi okuyup katılım listesine ekleyin adınızı...:in:

@enver avcı

Tur hakkinda bilgi nerede oluyor ? Yanlis ortama bu soruyu yoneltiyorsam, simdiden ozur dilerim. Pazar sabahi Bebek sahilden gecen bir rota cizecek bir arkadas grubumuz var mi acaba ? Amacim mumkun oldugu kadar erken yola cikip, 100-120km'lik antrenman gerceklestirmek. Saygilarimla, Tolga

@Tolga Uzuner

turun linki burada,
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=61788&page=6

pazar sabahı beşiktaştan hareket edilip rumelifenerine pedal lasılacak. beşiktaş-rumelifeneri-beşiktaş ortalama 70 km yapıyor. eğer bu beni kesmez derseniz sabah bebekten beşiktaşa toğlanma yerine gelip buna bir 5 km daha ekleyebilirsiniz. yok buda kesmez derseniz yolunuzu uzatmanın başka yollarına bakmalıyız :)

Cok tesekkur ederim. Gel gelelim, bizim hanim aksami Zekeriyakoyde gecirmeye karar verdi, ben bu seferlik oradan yola cikarim. Kac gibi Rumeli Fenerinde olursunuz, belki o siralar ben de orada olmaya calisirim. Saygilar

@Tolga Uzuner

rica ederim, ne demek.

10 da beşiktaştan bassak pedallara 12 civarında r.fenerinde oluruz en kötü ihtimalle, tabi grubun durumu ve yolda karşılaşabileceğimiz aksiliklere bağlı olarakta değişir.

görüşmek üzere, selamlar.

@Tolga Uzuner

kardeşim saat 10 da beşiktaş iskeleden kalkıp saıyer sırtlarına doğru pedallıycaz.madem niyeti bozdun 100 km falan yapıcam diyosun o zaman seni önce bi beşiktaşa davet edelim oradan birlikte çıkarız.yada istersen bizi bebek iskelesinde bekle bebek'e geldiğimizde parkdan alırız seni.bu arada tur hakkında bilgi ana sayfada tur ve organizasyon duyuruları bölümünde bu kez rumeli fenerini istilaya gidiyoruz başlığı ile kayıtlı.yine de bulamazsan numaram 0533 491 70 59 enver avcı

görüşmek üzere..

rumeli feneri resimleri şehir içi tur ve gezi bölümündedir.linki tıklayın bakın.

enver, fotoğrafların olduğu konuya baktım az önce, teşekkür ederim resimler için, ellerine sağlık.

bu teşekkürü buraya yazmamın sebebi, açtığın konunun silinmesi yada hırsızın alıp götürmesi... umuyorumki satamadan geri getirir...

tıkladım linkine, resimlere baktım büyük keyifle, sonra döndüm teşekkür mesajımı yazdım, 'hızlı cevap gönder' butonuna bastım, bir de ne göreyim, mesaj gönderilemiyor...

sonra bir daha gireyim konuya dedim, sorun var galiba, ara tara konu yok :)

admin arkadaşlar nedense silmişler gibi geldi bana :S

http://i914.photobucket.com/albums/ac345/sehnazca/9310b3a9.jpg
''Dikkat Bisiklet Çıkabilir'' Trafik Haftası Bisiklet Gezisi ile amacımız trafikte bisikletlilerin de yerinin olduğu mesajını vermek.

Çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletle trafikte yer alarak kentimizin hava kalitesini korumak, hareket ederek sağlığımızı korumak, tasarruf edebilmek ve karbon salınımını azaltmak için, bisiklet kullandığımızı, trafiğin ortağı olduğumuzu ve bisikletin bir taşıt olduğunu hatırlatmak için düzenlediğimiz trafik haftası etkinliğimiz Bisikletliler Derneğinin Türkiye genelinde temsilciliklerimizin bulunduğu otuz il ve ilçede aynı gün ve saatte yapılacaktır.

Trafikte ''biz de varız '' diyorsanız lütfen bu tura katılın !

Arkadaşlar merhaba...

Adeta yaz aylarını andıran bir bahar havası var dışarda ve bu hava kaçmaz diyerekten bu akşam pedallamaya karar verdik.Forumdaki dostlarımız da katılmak isterlerse diye bilgilendireyim...

19:00'da Beşiktaş Barbaros Hayrettin Heykeli önünde buluşuyoruz...

rotamız:
Sahilden Sarıyer'e doğru enerji ve vaktimizin uygunluğuna göre ortanın biraz üstü tempoda pedallıyoruz...

hedef:
herkesin belirlediği ortak bir noktada biraz vakit geçirmek,belki bir çay muhabbeti yapmak,2 lafın belini kırmak,güzel bir gece geçirmek...

şimdilik katılımcılar:

1-Lori
2-Tufan(yüksek ihtimal)
3-Yaprak(arnavutköy'de 19:30'da aramıza katılacak)
4-Enver(işlerini yetiştirirse mutlaka gelecekmiş)

herkese kapımız açık...
damsız veya kasksız da katılınabilir...

gelecek olanlar beni arasın...

Lori Barokas
0533 711 9369

Selam Onur ben Beşiktaş'tan katılmak isterim sizlere bisikletim bianchi rcx 311 biraz eski ama idare ediyor uzun zaman'dır pedallamıyorum eğer kabul ederseniz katılmak isterim :)

Lori aracılığı ile dün akşam için tüm arkadaşlara teşekkür ederim keyifli bir akşam geçierdim her ne kadar yarı yolda bırakmış olsamda :))

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bisikletimi seçmek gerçekten kolay olmadı hem fiyat hem donanım araştırması sonucu olarak oyumu Salcano Astro M olarak kullandım pazartesi günü alıyorum inş hayırlı olur. Bisiklet gerçekten hayat sizlerle beraber zaman geçirmekten zevk alıcağımdan şüphem yok tekrardan herkese selam en kısa zamanda görüşmek üzere..

Geri