Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

@Tarık YiĞiT

slm.bizde eşimle ara ara turlara çıkıyoruz.bizde scoot ve giant kullanıyoruz.hafta sonları sahil turları yapıyoruz.tanışıp ekip halinde gezinti yapabilriz.
enver avcı
enverav@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: Tarık YiĞiT
Scudo
@KIRAC

aramıza hoşgeldin.bende ciddi bir bisiklet tutkunuyum.şöyle söyliyeyim 1 scott 2 giant ve 1 specialezıd bisikletim var.bianchi'yi saymıyorum.belli bir bölümü satışta.aramıza girerken belki değerlendirirsin.
tekrar hoşgeldin

enverav@gmail.com

Arkadaşlar 2 kişiyiz şu anda, tarih Ramazan Bayramı izni de olabilir bir iki günde bayram iznini katabiliriz. Fakat Uğur'un da dediği gibi 30-40 günlük izni kim kaybetmiş =) bilen var mı? :) En fazla 15 izin kullanacak olan arkadaşlar varsa bir etkinlik oluşturabiliriz. Şimdiden kararlaştırmakta fayda var ;) bakalım kaç kişiyle beraber pedallıyacağız bu sene =)

Tüm bisikletforum üyelerine ve iki teker üstündeki herkese selamlar. Avrupa yakasında, Avcılarda yaşamaktayım. İÜde avcılar kampüsünde okuyorum.

Küçük yaştan beri bisiklet benim için çok keyifli bir uğraş oldu. İlk BMXim dahil bugüne kadar bilgisizlikten ve kaldırım tutkumdan (hopla zıpla) 3 bisikletin canına okudum. sonuncusu da sınırda sanıyorum.

Şimdiye kadar, maksimum 50 kmlik parkurlar kullandım. Kocaeli ve İzmirde. İstanbulda bugüne kadar hiç bisiklet kullanmadım. Artık istediğim, kendime kaliteli, dayanıklı ve beni yolda bırakmayacak bir bisiklet edinmek ve yeni arkadaşlarla uzun gezilere çıkmak. Bu konularda bana yardımcı olacabileceğinizi umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
@Barış Can Ceylan

slm.aramıza hoşgeldin.zaman zaman avcılara pedal bastığımız oluyor.siteden haberdar ederiz.bu arada hangi özelliklerde ve ne kadar sınırlı bir bisiklet arıyorsun fiyat olarak

• Beğen
Tepkiler: Barış Can Ceylan
teşekkürler. şuan elimde alman yapımı bir bisiklet var. modeli matrix 575 sanırım markasını bilmiyorum. arıza çıkana kadar bununla idare ederim.

yeni bisiklet için ayıracağım bütçe 500-600 tl civarı. istiyorum ki uzun yola da elverişli olsun. tabi yollarımızın şartları da malum. çukurlar tümsekler derken harap oluyor bisikletler. dayanıklılık da önemli. gidondan kontrollü amortisörlü bir model uygun olur gibi düşündüm ama hangi marka ne kadar kaliteli, fiyat/performans oranı gibi bir bilgim yok.

yeni katıldım aranıza fakat nasıl iletişim kuracağımı bilebilemiyorum .bildiğim tekşeyyarın anadolu yakasında bisiklet yolu varmış orayı keşfetmek .beşiktaştan kadıköye gitmem söylendi ama billgisi olan varsa
yeni bir konu değil ama benim için çok yeni ilk defa karşıya geçicem denizin üstünden bisikletimle geçmeyi isterdim ama

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
beşiktaştan kadıköy vapuruna binin kadıköyden moda istikametinden fenerbahçeye doğru pedallayarak fenerbahçe ordu evinden başlayan bisiklet yolu ta tuzlaya kadar devam etmektedir

esen kalın

Avrupa yakasında iseniz , bakırkoy sahılde bısıklet yolu var..Ancak bısıklet yolunun kenarında mangal vs yakıyorlar.Yayalar arasıra işgal ediyor vs.vs. iyi forumlar :)

arkadaşlar hava uygun olursa salı akşamı sahilde bi toz kaldıralım diyorum.akşam derken saat 6 gibi.kimler katılır....

bağımsız tur düzenleyen tüm pedalşörlere başarılar

:in: :in: :in:

@enver avcı

bağımsız tur düzenleyen tüm pedalşörlere başarılar

:in: :in: :in:

@dilek karadeniz

18 nisan pazar günü belgrat mangal keyfi bisiklet gezisi yapılacaktır..saat 9:45 de beşiktaş barbaros hayrettin heykelinin(iskele önü) önünde toplanıp belgrada geçicez.katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.iletişim için 0533 491 70 59.yada faceden bilgi geçin katılım için...tüm bisikletçilere duyurulur.. bol pedallı günler :)

@sonEr´´

18 nisan pazar günü belgrat mangal keyfi bisiklet gezisi yapılacaktır..saat 9:45 de beşiktaş barbaros hayrettin heykelinin(iskele önü) önünde toplanıp belgrada geçicez.katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.iletişim için 0533 491 70 59.yada faceden bilgi geçin katılım için...tüm bisikletçilere duyurulur.. bol pedallı günler :)

Geri