Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

sLm ben baHçeLievLEr de oturuoRum.geneLde bakırköy & aTaköy & yeşilköY'de takıLıoRm..=)))

Scudo
ben bmx almak istiyorum street yapıcam ama çevrem olmadığından kimden hareket öğrene bilirim diye düşünü yorum street te en iyi biskiletler hangileri

slm millet cerahpasada yatmakta olan hastamız için kana ihtıyac var kan vermek isteyen bisikletli doslara ihtıyacım var 0 Rh(-) bay pas amalıyatı içın cok acil irtibat tel 05374154495

0 Rh(-) Kan Grubu olan Arkadaşlar

Derya Akyıldız 0 Rh(-) İstanbul
seyyahi 0 Rh(-) İst (Avrupa) (536) 264-4270
mehmet_svm 0 Rh(-) İstanbul
simoniuğur 0 Rh(-) İstanbul (546) 923-0273 ugur_simoni@hotmail.com
escudos 0 Rh(-) escudos_05_th@hotmail.com
serhat önal 0 Rh(-) İstanbul
seyyahi 0 Rh(-) İstanbul (536) 264-4270
Elman Temel 0 Rh(-) Bursa
karga 76 0 Rh(-) izmir
iskoc 0 Rh(-) (533) 848-0284 i_anafarta@hotmail.com
Mr.Devran 0 Rh(-) İstanbul (506) 291-0291
europeseko 0 Rh(-) İstanbul
santiego10 0 Rh(-) Edirne-Balıkesir
sedona_bike 0 Rh(-) Samsun

arkadaslar lütfen ya hiçmi kan bagıslayacak yokmu formda aradıgım kisiler bunlar ama cvp alamdım hala suana kadar

milet bulundukları yerden hastaneye yakın alınacatır gerkırse evden alınabilir yada cerrahpasya yakın olan arkadslar gelmelerı rica edıyorum

yahu bir gonullu arkads cıkmadımı yaaw neyse yazıyorum bunu biryere :mad: belki sizlerin bunu nedemek oldugunu bilmenız için yasamnız lazım.:(
kan guruplarımızın ne anlam ifade ettigini bilen varmı acaba ?:rolleyes:
neden o zaman belirtiyoruzki?:boese157:

bu arkadaslar özel mesaj atmayı dene birde derim ben.ayrıca profilinden foruma son giriş tarihine bak belki bu süre içerisinde foruma girmemiş olabilirler.

bnde gt zone crom var tanışmak isterim flat yapmaya çalışıorum :D

Arkadaşlar merhaba. Üye adımdan anlayacağınız üzere adım Erim.
Lise son öğrencisiyim, Mimar Sinan Resim bölümünde okumak istiyorum, ayrıca fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Eminim bu kadar kafa dengi insanla beraber çok güzel sohbetlerimiz olacak.

Geçenlerde, uzun süredir babamla ettiğim sonu gelmeyen kavgalar sonucu 16 yıl yaşadığım Şişli'den, Anneannemin yanına, Beşiktaş'a yerleştim.

Yaklaşık iki ay öncesine kadar şişman bir adamdım. Kafamın çok bozuk olduğu bir akşam okul çıkışında Tarabya'daki okulumdan, Şişli'deki evime kadar sahil yolundan, 27 kilometrelik yolu yürüdüm. Ancak öyle rahatladım.

Bu olay yaklaşık 20 kere tekrarlandı ve 1,5 ay içinde farkında olmadan 17 kilo vererek süper forma girdim. Ancak bu değişim sonucunda bir tür "spor bağımlılığı" boy gösterdi. Parkour disiplinini inceledim ve denemeye karar verdim. Günde 3 saat koşu yapmadığım zamanlarda 4 saat İstanbul arşınlayarak fotoğraf çekiyorum ve yerimde duramıyorum. Şimdilerde ise uzun süredir teyzemin Bostancı'daki evinde çürümekte olan bisikletimin tozunu siliyorum. Bu yaz bisikletimle İstanbul'u dolaşıp fotoğraf çekmek istiyorum.

Kendimi böyle yazı yazarak anlatabileceğimi sanmıyorum, asıl tanışmamız zamanla olur. Şimdilik, Sadece MERHABA!

aramıza hoş geldinnnn erim ;)
bisikletinle yolun bakırköy taraflarına düşerse beklerimmm.

Erim aramiza hosgeldin.

Belki bir tesaduftur bilinmez ama, bisikletle ilgilenen cok sayida insan ayni zamanda fotografcilikla da ilgileniyor. O nedenle forumda kendi kafa denginde cok sayida insan bulabilirsin.

Sanirim normalde 1,5 ayda 17 kg biraz sagliksiz, ancak sonuc itibariyle seni mutlu ettiyse (ve tabi ki bisiklete yonelttiyse ;)) ne mutlu sana.

Fotograflarini sabirsizla bekliyoruz... Tekrar hosgeldin

aramıza hoşgeldin demek isterdim ama bende yeni yeni takılmaya başladım aranıza... aslında güzel fikir bisikletle dolaşıp resimle uğraşmak bisiklet kullanırken gerçekten arada insanın gözüne güzel kareler takılabilyor...

Bu arada daha birazcık keşfetme fırsatım olduysa da sitenin çok güzel ve sıcak bir ortamı olduğunu hissettim. Bunu sağlayan herkese, yani hepinize teşekkürler ve tebrikler. Fotoğrafları yakında koyacağım ilgili bir bölüme.

Ben de yeniyim ama hoşgeldin. Aile sıkıntıları, bisiklet ve fotoğraf ortak yanlarımız demek ki. Şişmanlık da var tabi ama sen kurtulmuşsun.. Ben de şu an Şişli'de oturuyorum.

Benim yaşım daha fazla, 23, ne mutlu sana kilo işini erkenden çözmüşsün. Fotoğraf ve bisiklet gibi insanı dinlendiren, sinirlerini toparlayan iki güzel hobiye de erken başlamışsın tebrik ederim.

Bu site gerçekten ilginç.. Normalde bu tür sitelerde yeni gelenlerle dalga geçilir, eski ve kıdemli üyeler ve çevresinde toplanan kişiler muhabbet eder.. Ama burada aynı soru bin kere de sorulsa cevap verilmiş, hep yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar dolu. Soru saçma da olsa, daha önce konuşulmuş da olsa amaç hep yardım etmek.. İnsan sırf böyle bir toplulukla sürekli görüşmek için bisiklet alır hatta :)

adım fatih..bir süredir sitede gezinip duruyorum..forumlara bakıyorum..bilmediğim o kadar çok şey var ki..onları öğrenmeye çalışıyorum..teknik yazıları inceliyorum püf noktaları vesaire..ben bir bisiklet severim öncelikle.sonra bir motosiklet sevdalısı ve araba delisi...ama son zamanlarda bisiklete yönelik tercihlerim ön plana çıktı..ve az biraz inceledikten sonra bisiklet almaya karar verdim...bu arada aldığım ilk bisikletim değil tabiki..uzun uzun aradan sonra aldığım ilk bisikletim diyebiliriz..

arkadaşlar ben işe ciddi olarak girdiğimi düşünüyorum...tabi önümde uzun bir zaman olabilir biraz yol katetmek için ama gercektende severek uğraşılarıma başladım...bana bu konuda yardımcı olursanız yani bisikleti hayatımda tutabilmak için yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden ilgi ve alakalarınıza teşekkür ederim...

gün aşırı pedal çevirmeye başladım...gunde ortalama 40 km yapıyorum...şu an için kondisyonum zayıf..sayılabilir...ama ilerisi için umut ışığı var..ve ben ilerisini istiyorum.....bunu gercektende istiyorum....herkese sevgi ve saygılarımı yolluyorum...

• Beğen
Tepkiler: alicanpek
Bisikletinizi iyi günlerde kullanın. Gerçekten bisiklet bir tutku, bu heyecanı paylaşan bir çok arkadaşımız bu forumda buluşuyor. Hangi semtte olduğunuzu ve hangi bölgelerde ve yollarda sürüş yaptığınızı da bizimle paylaşır mısınız? Bol pedallı ve sağlıklı sürüşler dilerim.

teşekkür ederim.dileklerin için.bakırköy,yeşilköy florya hattında sürüşlerimi yapıyorum..daha fazla açılmadım.:))sadece bisikletimi aldığım ilk günkü deneyimim boğaz geçişi oldu.çok zevkliydi..bisiklet bir özgürlüktür bana göre..

Geri