Arkadaşlar merhaba. Üye adımdan anlayacağınız üzere adım Erim.
Lise son öğrencisiyim, Mimar Sinan Resim bölümünde okumak istiyorum, ayrıca fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Eminim bu kadar kafa dengi insanla beraber çok güzel sohbetlerimiz olacak.
Geçenlerde, uzun süredir babamla ettiğim sonu gelmeyen kavgalar sonucu 16 yıl yaşadığım Şişli'den, Anneannemin yanına, Beşiktaş'a yerleştim.
Yaklaşık iki ay öncesine kadar şişman bir adamdım. Kafamın çok bozuk olduğu bir akşam okul çıkışında Tarabya'daki okulumdan, Şişli'deki evime kadar sahil yolundan, 27 kilometrelik yolu yürüdüm. Ancak öyle rahatladım.
Bu olay yaklaşık 20 kere tekrarlandı ve 1,5 ay içinde farkında olmadan 17 kilo vererek süper forma girdim. Ancak bu değişim sonucunda bir tür "spor bağımlılığı" boy gösterdi. Parkour disiplinini inceledim ve denemeye karar verdim. Günde 3 saat koşu yapmadığım zamanlarda 4 saat İstanbul arşınlayarak fotoğraf çekiyorum ve yerimde duramıyorum. Şimdilerde ise uzun süredir teyzemin Bostancı'daki evinde çürümekte olan bisikletimin tozunu siliyorum. Bu yaz bisikletimle İstanbul'u dolaşıp fotoğraf çekmek istiyorum.
Kendimi böyle yazı yazarak anlatabileceğimi sanmıyorum, asıl tanışmamız zamanla olur. Şimdilik, Sadece MERHABA!