Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Öncelikle hoşgeldiniz,bisikletiniz hayırlı olsun keyifli forumlar dilerim.Başlangıç için hiçde fena değilsinz onu söyleyiyeyim.Ayrıca kullandığınız bisiklette çok iyi TREK sizi bayaa idare eder kendinizi geliştirmek için bu yaptığınız km biraz daha arttırmanız gerek zaten zamanla siz istemezseniz bile vücudunuz istiyecektir.

Scudo
selam avrupa yakası durumlar nasıl bu aradaaramıza hoş geldin fatih iyi vakit geçirmeni dilerim

evet çağdaş yaptığım km lerartmaya başladı kendiliğnden..50-60 arası km yapmaya başladım ve inanki farkında değilim.simoniuğur hoşbulduk...teşekkürederim..

08 AĞUSTOS MUĞLA ÇIKIŞLI 15 GÜNLÜK BİR TUR YAPMAYI PLANLIYORUM. GÜZERGAH DAHA ÖNCE DE KULLANILMIŞ MUGLA-BODRUM-DATÇA-MARMARİS BÖLGEYİ TANIYAN ARKADAŞLARDAN FİKİR BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Merhabalar, adım Taner, iki tekerleklilerin motorlu olanı hayatımda hep oldu zaten, ama motorsuz olanı, yani çocukluğumun aşkı bisiklet merakı uzun bir aradan sonra 40 yaşımda yeniden alevlendi. (Tour de France ve Giro büyük ölçüde etken olmuştur sanırım )

Sitede VolkanRR, kıvançkaplan Mete K ve Sinan gibi motorcu dostlarımı da gördüm, bende buradayım, şimdilik araştırma ve bilgi birikimi aşamasındayım ve bol bol forum yiyorum, yakında gezilerde beraber pedal basmak dileğiyle :)

( Not: Nickimin Riccardo Ricco ile bir ilgisi yoktur ) ;)

Taner bey hoşgeldiniz. Forumda motorsiklet kullanan bisikletçilerin sayısı tahminlerinizden fazla :D Umarım en kısa zamanda bir bisiklet sahibi olarak bu spora tam gaz yeniden başlarsınız. Kazasız sürüşler...

arkadaşlar cumartesi günü bakırköy-bahçelievler-şirinevler tarafında kimlerle bisiklet sürebiliriz. anadolu yakasıja geçicem ve aynı gün geri dönücem . 05385808836

Merhaba,
4 ay kadar önce ayak bileğimdeki ameliyattan ötürü ayak bileği kaslarımı kuvvetlendirmek için aldığım bisikletin çok güzel faydalarını gördüm.
Bisiklet sürmeyi acayip sevdim. Bundan 3 ay önce doktorun son muayinesinde, ayağımdaki şişin, rahat hareket ettiremememin, ağrılarımın, hep kaslarımın ve eklemlerimin kuvvetsizliğinden olduğunu sanıyordum. Doktorda bunu söylüyordu zaten. Ama ben doktoru beğenmiyordum, ameliyatımı onun yaptığı için ona muayineye gidiyordum. Son muayineden üç ay geçmişti ve yeni muayine gelmişti. Bu yüzden doktoru sevmediğim için bir arkadaşımın tavsiyesiyle İncirli Ethica deki Doçent Doktor GAZİ ZORER e gittim. Kendisini gerçekten işinin ehli, bu her halinden belli. Keşke başlarda gitseymişim diye insan içinden geçiririyor ama artık olan olmuş durumda.

Neyse, Gazi doktor dün muayinesini yaptıktan sonra röntgen istedi ve tablo ortaya çıktı. Ayak bileğimdeki eklem kırırdağının tamamen perişan olduğunu ve asla eskisi gibi olamayacağımı söyledi ben ileşeceğimi düşünür, hayal ederken. Hatta bir altı belki 1 yıl sonra daha da ağrıların artacağını söyledi. Gerçekten şoke olmuştum. Tabii bunun nedenlerine gelindi, neden olarak yaa içerde enfeksiyon nedeniyle iltihap eklemleri perişan etmişti yada ben şeker hastasıymışım. Şimdi tahliller yapılacak ve iltihap mı, şeker hastasımıyım ortaya çıkacak ama sonuç olarak şeker hastası değilsem. Ameliyatlarımı yapan doktorun bunu çoktan belirlemesi ve iltihabın önleyici birşeylerin yapılması belki beni kurtaracaktı. Ama şuan artık hiç bir şekilde, koşamayacağımı, zıplayamayacağımı öğrenmiş durumdayım. Bu çok yıkıcı, ya şeker hastasıysam ve o zamanda bunu eski doktorun fark etmesi gerekirdi. Buradan şu sonuç çıkıyor kalitesi ve kalitesiz hizmet(doktor) farkı. Maalesef eski doktoruma şu durumda büyük bir kızgınlık hissetmekteyim.
Şuan Gazi doktor yurtdışına çıktı ve tahlilleri o geldiği zamana hazır edeceğim ve ayağımın bu duruma neden geldiğini daha rahat belirlemiş olacağız. Ama giden gitmiş olacak maalesef....

Gelişmelerden sonra haber vereceğim.

çok büyük geçmiş olsun diyorum ancak problem böylesine ciddi görünürken lütfen en az bir yada iki konusunun uzmanı prof.lada görüşün ve muayene olun , acil şifalar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
geçmiş olsun sinan kardeşim ama moralini bozma sen daha gençsin ve azimlisin aynı zamanda sporcusun artık eminim zaman içinde (belki 2 sene sonra) tedavilerinden sonra daha iyi olacaksın inşallah.

@tuttifrutti

Teşekkürler kardeşim, görüyorsun değil mi başımıza gelenleri, aman dikkat sen de motosiklet kullanan birisin. Riski bazen biz üstlendiğimiz gibi bazen de trafikteki hiç tanımadığımız birine verebiliyoruz.
Sanırım ilerde bir ameliyat daha olarak ağrıların azalmasını sağlayıcı bir tedavi yoluna gitmek durumunda olacağım.
Artık önümüzdeki hafta tahliller olacak sonrasında doktorla bir randevu ve mevzu açıklık kazanacak.

Merhaba arkadaşlar ismim uğur aranıza yeni katıldım umarım güzel vakit geçiririz. Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Erhan22
dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı forum'umuza hoş geldiniz.

bayram tatilinde İstanbul'a geliyorum. bisikletimi getiremiyorum fakat frenlerimi bakım yaptırmak için getireceği.

fakat nerde bakım yaptırabileceğimi bilmiyorum. beylikdüzü veya büyükçekmece de hidrolik disclerimin bakımını nerde yaptırabilirim ?

@Anterak

oranın resimleri varsa görebilirmiyiz?

@koray_1459

arkadaşlar bende yanlız takılıyorum.gezi filan olursa yer farketmez katılırım.yeterki msj atın bilgi verin yeterli arkadaşlar

Geri