Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
Bende sürekli oradan geçiyorum. Bu akşam hatta ortaköy yapıcam ve yine oradan geçicem. Gelmek istersen bilgin olsun

Herkese Merhaba,
Uzun senelerden sonra tekrar motorsuz iki tekere dönüş yapma kararıyla sitenize üye oldum.Hali hazırda motosiklet sürücüsüyüm.İki tekerden aldığım zevki bana verebilen başka bir araç yok şu anda.Tecrübelerinizden faydalanacağım umarım.Şimdiden herkese çok teşekkürler

Kış hariç diğer aylar araba ve motor garajda yatarken daima bisikletle haşır neşirim. Bisikletin ikamesi yok gibi birşey. Hele de istediğiniz bisikleti zamana yayarak parça parça içinize sindirerek toplamışsanız keyfiniz doruklarda demektir. Bisiklete olan bağlılığımı tarif bile edemiyorum. Sanırım tedavisi yok bunun :)

Beyoğlundan katılıyorum. Haftada 3 gün pedallıyorum. Yalnız veya arkadaşlar ile.
Avrupa yakası bisiklet turları varmış. Beyoğlu civarından varsa beraber pedallayabiliriz... Öğrenciyim, herkese kazasız günler dilerim...

2 Teker>4 Teker Benim için olay budur.Artık araba kullanma yetilerim bile azalıyor yada öyle hissediyorum.Kocaman bir kafes işte ne olsun :cool:

Merhabalar hocam, beyoğlundayım bende. Ne zaman çıkacağım belli olmuyor açıkçası ama genel de geceleri 12 civarı çıkıp gümüşsuyundan aşağıya inip istinye ye git gel oluyor rotam. Trafik vs olmuyor o yüzden geceleri oldukça güzel ama soğuk da oluyor baya

• Beğen
Tepkiler: mertceo
Merhabalar Ekrem hocam.
Çok geç çıkıyorsunuz ben o saatlerde evde ailemle birlikte oturuyorum ve sonrasında yatıyorum. Ben daha çok gündüzleri çıkan arkadaşlar aramaktayım. :)

Tüm forum üyelerine merhabalar,
Benim bisikletle tanışmam çok öncelerde olmuştu ama profesyonel bir hobi olarak hiç görmemiştim. İstanbula gelmem ve okul içinde kullanmak amacıyla bisiklet almaya karar vermem ile araştırmalara başlamam bir oldu. Araştırdıkça ilgimi çekti, bisiklete gönül vermiş kişilere saygı duydum. Bisikletin özgürlük olduğunu anladım. Foruma yeni üye oldum elimden geldiğince ilgimi çeken konuları okumuştum. Konuları okudukça alacağım bisikletin şekli değişti. Şuanda bir şehir bisikleti almaya karar verdim ama ikinci el belki toplama bir bisikletle başlayıp bu dönem bitince biriktirdiğim paraya daha fazlasını ekleyip üst birşeyler almayı planlıyorum. Şimdi eski bir bisikletle başlayıp onun eksiklerini tamamlayarak kendimi mutlu edeceğim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bulduğum bir kaç bisiklet var.
Herkese saygılar..

küçükçekmece'den sevgiler aranıza yenikatıldım günlük turlarda yoldaşlık yapmaya hazırım bütün arkadaşlara kazasız, belasız günler dilerim.

Slm Bn 17 yasindayim ogrenciyim mecidiyekoyde oturuyorum su aralar pek binemiyotum havalardan dolayi ama havalar biraz isindigi anda inmicem bisikletimden genellikle sahil yollari ve korularda kullanmayi seviorum bisikletim mtb tarzi eger istersen beraber takila biliriz... Yaşın kaç ?

Selam, Kenan arkadaşım tabii ki takılabiliriz birlikte pedallayabiliriz. Yaşım seninle aynı ben genelde beyoğlu sokakları hasköy sahil tarzında gezim yapıyorum. Beşiktaş falan da gezebiliriz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. :)

Bende 17 yasindayim.sislide oturuyorum mtb tarzi bisikletimle eslik edebirim size..

Facebook adreslerinizi atsanıza bana mesaj olarak ekliyeyim daha detaylı görüşürüz. Ne güzel mecidiyeköy, şişli, beyoğlu toplanıp gezeriz 3 kişi falan. :)

Geri