merhaba biz 3 4 arkadaş fatihten genellerı aksam 7 de cıkıp sarıyer e gıdıp gelıyoruz sımdılık hava durumundan dolayı anlık karar verıyoruz yazın denk gelırız umarım
eski bir bisikletim aslında sadece kadro olarak eski normal size dediklerinden yazın kullanıyorum ve ayda maks 50-60 km yol yapıyorum bisiklet üzerinde kadroyu değiştirmeyi düşünüyorum fakat 200-300 tl vermek istemiyorum okdar az kullandığım için önerileriniz nelerdir
Şimdiden herkese teşekkürler
Ayda 50-60 km yol yapıyorsan ve masraf etmek istemiyorsan eski kadronun çürük yerleri varsa tamirletip komple bir boya atarak az masraf ile yeni bir kadroya sahip olabilirsin bence.
Herkese merhaba.Adım Kayhan PULURBEY. Büyükçekmece'de oturuyorum ve yapacağınız etkinliklerde eğer katılmamı kabul ederseniz yer almak istiyorum.Ancak iş dolayasıyla cuma akşamı ve hafta sonu etkinlikleri benim için çok daha iyi olur. Siteyi herzaman kontrol edeceğim bu taraflara doğru bir etkinlik olursa katılacağım.
İzmir'den sonra İstanbul'dan tüm foruma ve pedal basanlara selamlar.İlk keşif gezilerimde maalesef izmir de ki gibi selam vermeden geçen pedalcılara rastladım,umarım daha özen gösteririz...Aktivitelerde görüşmek üzere (ve yollarda)...sıkı pedallar..
Kadro değiştirmeyi düşündüğüne göre düşündüğün şeyler var,paylaşırsan daha iyi sonuca gideriz.O fiyatlardan daha hesaplı seçenekler her zaman herkes için var.Aluminyum kadro mu kullanıyorsun?sıkı pedallar...
merhaba selam vermeyenlerı pek umursamayın zamanla alısıyorsunuz
bızde 4 arkadas genelde aksamları fatıhten sarıyere gıdıyoruz umarım denk gelırız
keyıflı surusler
merhaba kayhan bey, ben de b.düzündeyim.Genelde b.çekmece-b.düzü sahil turu yapıyorum pazar günleri.Gerçi bir süredir ara verdim ama yakında başlarım. Gelirseniz Bir hafta sonu sahil turu yaparız.