Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Merhaba tekrar. Bazı arkadaşlar şimdiden kayıt yaptı. 1-2 gün içinde listemiz kesinlecek, düşünen varsa acele etsin arkadaşlar.

Scudo
Evet arkadaşlar kısmet ise kasım da askerim :)
Askerden gelince yeni alacağım mtb i düşünüp turlara katılıp eğlenceli ortamın hayalleriyle şafak sayacağım gibi . duanızı eksik etmeyin...
İstanbul-esenler'den hepinize saygılar hürmetler..
Askere giden büyüklerimden asker öncesi bir kaç tüyo alsam hiç fena olmaz aslında

Git ve kurtul biran önce diyorum :)
Bende Mayısta geldim 27 yaşındayım. Erken yaşta gitmek gerekiyormuş onu anladım :)

Tam 20 yaşındayım demek ilk avantajım bu olsa gerek tam yaşında gitmek gibi .. cevabın için teşekr ederimm :) @Ahsen Okyay

evet bencede ama tıp okuyanlara ofis ev ve maaş veriyolarmış
,

Hayirlisi olsun dostum, nobetlerde bisiklet suren insanlari izlersin artik :) Benim icim gidiyordu vallahi :(

Herkese merhabalar,

Uzun zamandan beri bisiklete binmiyordum ama spor ve gezi amacli bir bisiklet almaya karar verdim ve internetten kucuk bir arastirma yaptim. Bu sirada bu siteyi gordum, sitedeki yardimlasma ve paylasim cok guzel gorunuyor. Ve bende artik aranizdayim. Umarim ilerleyen zamanlarda bisikletimle de aranizda yer alabilirim. Gorusmek uzere.

Saygilar..

Merhabalar Sayın Bisikletforum ailesi Avcılar da ikamet etmekteyim.Forumunuzdan önemli bilgiler edinip ve paylaşacağımı umuyorum.Herkeze keyifli forumlar dilerim.

Uzun süreli aradan sonra (15 yıl) tekrar bisiklet alıp aranıza döndüm.
Kondisyon sağladıktan sonra gezilere katılmayı isterim.
İstanbul Çapa/Şehremini de oturuyorum.

Bisiklete ise Whistle Miwok 1160D ile başladım. İleri de değiştirmeyi düşünüyorum.

Merhabalar

Adım, Tahir Kaya. İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim.

Bakırköy'de oturuyorum.

Gezme ve doğa meraklısıyım.

En kısa zamanda bir bisiklet alıp forum ahalisinin arasına katılmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Hoşgeldiniz :) Ben de İstanbul üniversitesinde okuyorum, ilk olarak sorayım kulübümüzden haberiniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Bekleriz (link) sayfasınan etkinlikleri takip edebilirsin :)

• Beğen
Selamlar. Ben de iü ogrencisiyim istanbul tıp fakultesindeyim.Kuluple su ana kadar baglantim olmadi ama katilmak isterim

• Beğen
@Dr. Sercan

Tabi ki sizi de sayfamıza ve etkinliklere bekleriz :) Tıpta okuyan bi kaç arkadaşımız mevcut :) yukarda link vermiştim ama tekrar vereyim;

(link)

• Beğen
@Osman D. kısa bir araştırma ile kulüpten haberim oldu. Kulüpteki arkadaşlar çok ilgili görünüyor, ciddi programlarlar da yapmışsınız. Umarım bu baharla birlikte bende aranıza katılırım :)

@TugayElbasan, Dr. Sercan okuldaki bisiklet kullanıcılarının kulüple tanışmalarının iyi olacağını düşünmekteyim :)

arkadaşlar beşiktaşta oturuyorum.bana yakın yol arkadaşları arıyorum saygılar

Geri