Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Sonuçta bunu dağda bayırda suda çamurda kullanıcaz diyorum ki V freni de monte etsem 2 si bir olsa nasıl olur 2 fren sistemli :)

Scudo
Bisiklet sporunun keyfini yaşamak istiyorsanız bize katılmalısınız ekibimiz her performanstan ve yaştan bisiklet sürücüsüne açıktır bizimle olmak ve katkı vermek isteyenleri bekleriz grup editörlerimiz her türlü sorularınıza cevap verecektir...

(link)

facebook

(link)

Amacımız
yaptığımız performans ile beden sağlığımızı,
gayret ve istikrar ile akıl sağlığımızı göstermektir.
PerformanStanbul grubu, birlikteliğimize bir araç, takım felsefemizin temelini oluşturur.
Dini, siyasi, mali hiç bir amaç düşünülemez.
Bu felsefeye sıcak bakanlar kardeşimizdir.
PerformanStanbul"lu olmaya adaydırlar.

Grubumuz kapalı bir gruptur
Grup felsefesini kabul eden
ekibe katkı sağlamak isteyen
grup düzeninden hoşlanan
gayret etmek isteyenlere kapımız her zaman açık

Daha çok performansını devamlı artırmak/sabit tutmak amaçlı gençlerden oluşmakta.

Grubun abileri de mevcut olup
sadece istikrar ve gayret göstermektedirler

keyif turları düzenlemiyoruz, düzenleyenlere de sözümüz yok, saygı duyarız. Zaman zaman katılırız.

sağlığımız el verdiği ölçüde sınırlarımız zorlamak amacımız

Başka gruplarda olunması, bize katılımıza engel teşkil etmez.

grubumuza katılmak isteyenler, öncelikle kendilerini tanıtan bir mesaj atmalılar
karada görüşme fırsatımız olursa, elbette daha iyi olacaktır.

Güzel bir grup başarılarınızın devamını dilerim , eğer ki yol bisikleti alırsam aranıza katılmak , tanışmak isterim :)

Merhabalar :eek:

Bende nihayet gelebildim.....:60:

:vroam: Forum yöneticilerinin bu kadar hızlı olduğunu bilseydim daha önce yazardım :in: , sorun çözüldü teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Merhaba forumdaşlarım. Ben Can,İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum,mobilya sektöründe yöneticilik yapıyorum. Geçen ay motosikletimi satınca çok kötü hissettim kendimi, doktorum; iki teker sevdası iliklerine işlemiş,çok geç kalmışız tedavide dedi:D Bende kendime dün itibari ile Kron Sport tourer 28" pisiklet aldım,yarın evime getirecekler (uzun hikaye:cool:) 12 sene önce olmuştu bisikletim, yani bir nevi acemiyim,sizden öğreneceğim çok şey var,en kısa zamanda teorideki açıklarımı kapatıp sizlerle pratik yapmak isterim. Hayırlı forumlar herkese,tekeriniz düz bassın

Hoşgeldiniz, ben yaklaşık 20 yıldan fazla süredir hem bisiklet hem de motor biniyorum. Ne motorsuz ne de bisikletsiz benim için olmaz....:))

Hayırlı paylaşımlar.

Hoşgeldiniz aramıza

Ben Kron XC1000 MTB kullanıyorum. Eğer turlara çıkma niyetiniz varsa bisiklet olarak çok iyi bir tercih yaptığınızı söyleyebilirim. Haberleşip beraber turlayabiliriz.
Selamlar.

bende hobi meraklısı olarak bisiklet motoru almistim.bisiklete taktım.bisiklet gerci agirligi 12-13 kilo gibi artiyor mtb ye takilinca harika oluyor.arazide topraklı yolda nefis zevkli oluyor.hem bisiklet-hemde motorlu 2 sini aynı anda yapabiliyorsun ama performans istiyorsan ikiside uç noktalarda degil acıkcasi.sporuda gayet guzel yapiyor.motor konusunda bilgim yetersiz oldugu icin uzun yolculuk vs cıkamadim:D.bisiklet motoru 2-4 zamanlı parasına gore degisiyor.butun gereksinimleri parcaları bulunuyor.sunu ogrenmek istiyorum motor bilginizin iyi oldugunu dusunuyorum.uzun yolcuklukda motor icin buji dısında sorun cıkartacak ne olabilir?bunda benzinde dahil tabki:Dbunun dısında yıpranan parcalar ve neler extra bulundurmak lazim?su verdigim linkteki 60cc-80cc 600 tllik var bnde ama pig dökme demirmis cin malı bisiklet modundaki bisiklet modundaki mandalı koptu extradan zar zor birisini bulup yeni donanım yaptirdim.ama yinede zevkli:D.verdigim linkde 50 cc lik 450 tl ye silindir kapaklı varmis uzun ömürlü yaziyor o nasıl oluyor.ayrıca grcekden cok ekonomik. fakat inceleyip yorumlarınızı bekliyorum.(link) veridigm link burda msjınızı öze atarsanız daha iyi olur.buradan belki bulmam zor olabilir.bu da sanırım son zamanlarda yeni yeni baslayan bir hobi akımı olarak dusunuyorum özellikle cok yokus ve uzun yolculukda ama eksik yönleri cok var gibime geldi.sizce uzun yolculuk icin mantiklimi degilmi yazarsaniz cok makbule gecicek tskler.

Sanırım forumdaki yaşıma yakın kişilerin durumu hep aynı... Bende 20 yıldan sonra döndüm bisiklete...

Hoşgeldiniz.

@gok

Özelden bildiğim her şeyi yazacağım gün içinde verdiğin linki inceledim.

Arkadaslar herkeze selamlar, bizlerin belirliyecegi bir tarihte hafta sonumuzu pedal ve gezi sonrasi doga esliginde kamp atesi ve guzel sohbet ile eglenecegimiz ve mutlu ayrilacagimiz bir aktivite planlayalim ne dersiniz, olmazsa olmazlar arasinda once guvenlik ve eksiksiz ekipmanlar ile katilmak kaydi ile ne dersiniz ? Herkeze selam ve saygilar..

Merhaba,

İstanbul çok büyük bir şehir, yer belirtmeden böyle bir konu açılınca kimse cevap vermemiş bana kalırsa.
Yer önerebilirsiniz. Veya siz de öneri almak istiyorsanız bunu belirtirseniz bence daha aktif bir konu haline gelir.
Selamlar

Arkadaşlar 20-21 Haziran'da İstanbul'da olacağım. Bisiklet aksesuarı bakabileceğim neresi var? Sirkeci Gar'ına yakın bir yerde kalacağım oralara yakın bir yerler söyleyebilirseniz çok sevinirim

Bakacaklarım

Prowell Kask
Sedona Gel Eldiven
Zefal Suluk ve tutucu
Yama takımı
Mini pompa

Sirkecide bisikletçilerin bulunduğu bir alan var kime sorarsanız gösterir doğubank'ın arkası diye sorarsanız daha çok insan bilir.

tam yuvasına gidiyorsun zaten hocam. Sirkeci tramvay durağının karşısında mcdonalds falan var. Ordan ara sokakdan girsen orda birsürü bisikletci var.

Merhabalar,

1 temmuz'da Maltepe sahilinde düzenlenecek olan Uluslararası Istanbul triatlonu için gönüllü desteği arıyoruz. Türkiye'nin her tarafından gelen sporcuların yanı sıra birçok ülkeden de sporcunun katılacağı yarışmayı hem izleyebilir hem de destek olabilirsiniz. Triatlon izlemesi keyifli, yapması zor bir spordur. Maltepe sahili 1 temmuz'da çekişmeli yarışlara ev sahipliği yapacak.

Çalışacak arkadaşlara en az 50TL harçlık verilecektir. Ayrıca, yıllarca giyilebilecek kadar kaliteli özel kumaştan yarışmacı tişörtü + iki adet kumanya + uzun süre kullanabileceğiniz yarış çantası verilecektir.

Yarış tarihi 1 temmuz, saatler sabah 6:30-18:00 arası.

Ayrıca 30 haziran cumartesi günü de saba 9:00-18:00 arası destek gerekecektir, bunun için de başvurabilirsiniz.

Gönüllü arkadaşların tek bir görev tanımı yok, her türlü işlerde destek isteyeceğiz. Ancak ağır iş yaptırılmayacaktır (yük taşıma vb).

Yarış hakkında detaylı bilgi için, www.istanbultriathlon.net adresine bakılabilir.

İlgilenen arkadaşların ad-soyad, cep telefonu ve email adresleri ile beraber istanbultriathlon@gmail.com adresine mesaj atmalarını rica ediyoruz.

Görüşmek üzere,
levent

Geri