Scudo Sports

Bisiklet gözlüğü önerisi

Gözlük gelmiş. Dışarıda deneyemedim, fakat görüş açısı olarak çok hoşuma gitti. Hafif ve zarif geldi. Baştan tereddüt ettim acaba yanlış mı yaptım diye de, şu anlık hoşlandım gibi.
Gündüz kullanırken ve gece kullanırken denedikten sonra yine yazarım. İçinden temizleme bezi dahi çıkmadı ama. =))
Ben de aynı gözlüğü kullandım kaliteli bir gözlük. Göz gibi önemli ve hassas bir organ için kullanacağım ürünü aliexpresste değil Decathlon gibi bir
Yerden almayı tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Telçeken
Scudo
Ben de aynı gözlüğü kullandım kaliteli bir gözlük. Göz gibi önemli ve hassas bir organ için kullanacağım ürünü aliexpresste değil Decathlon gibi bir
Yerden almayı tercih ederim.
Bana biraz duygusal 👌 yorum gibi geldi. =) Fakat orada da kaliteli ürünler var. Her şey parasına göre.

Kış güneşine göre böyle oldu. Fakat kararma süresi yine sıcaklığa bağlı uzundu.

Dosyalar

• IMG_20220226_123206.jpg
    IMG_20220226_123206.jpg
    95,5 KB · Okunma: 121
  • IMG_20220226_122419.jpg
    IMG_20220226_122419.jpg
    117,1 KB · Okunma: 119
  • Beğen
Tepkiler: makaram
Gözlük için f/p tavsiyesi nedir? Yurtici yada yurtdisi farketmez.. fotokromik almayı düşünüyorum cam değişimi yapmamak için.

Gözlük için f/p tavsiyesi nedir? Yurtici yada yurtdisi farketmez.. fotokromik almayı düşünüyorum cam değişimi yapmamak için.
Üstte rockrider fotoğraflar attım, memnun kaldım. Tavsiye ederim. Fiyat indirimdeydi. Fakat daha ucuza bılunur mu, bulunur. Fakat kaliteli olur mu bilemem.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Kullandığım bu ürünü tavsiye ederim: (link)

Hâlâ uygun fiyatlı sayılır. Hem gündüz, hem de hafif ışıkta kullanabiliyorum. Polikatbonat lens kullanılmış ve çizilmeye dayanıklı.

Dosyalar

• IMG_20220306_124308.jpg
    IMG_20220306_124308.jpg
    95,6 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: ufuq81

Hâlâ uygun fiyatlı sayılır. Hem gündüz, hem de hafif ışıkta kullanabiliyorum. Polikatbonat lens kullanılmış ve çizilmeye dayanıklı.
Sizdeki kromatik değil sanırım. Geçişli, sabit cam. Arkadaş kromatik sormuş.
Rockrider gözlük de polikarbonat sağlam cam. zaten bisiklet gözlüğü olması için bu şart.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Sizdeki kromatik değil sanırım. Geçişli, sabit cam. Arkadaş kromatik sormuş.
Rockrider gözlük de polikarbonat sağlam cam. zaten bisiklet gözlüğü olması için bu şart.
Ben ortaya yazdım aslında arkadaşın mesajına ithafen yazmadım.

Evet kromatik değil benim önerdiğim, geçişli, sabit.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Yazdığımız paylasimi silemiyoruz sanirim. Düzenleme yaptim🤔

Son düzenleme:

Hocam uv koruması var mı?

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Kullandığım ve tavsiye edebileceğim kaliteli ve özelliklerine göre fiyatı iyi bir sporcu gözlüğü.

(link)

Bu ürünü yeni satın aldım 2 defa kullandım. üç adet camla geliyor. siyah camlar ile kullandım.Net gösteriyor. Memnunum fiyatı 379 tl.
link ekleyemedim.Yetkim yokmuş.Yeniymişim, çok tuhaf geldi. Aşağıda metnı arama motorundan aratırsanız çıkar.
n11.com/bisiklet-gozlugu/xlc-gozluk-fidschi-sg-c08-siyah-cerceve-3-renkli-cam-2021-model-P368878313

• Beğen
Tepkiler: bilaltuna
Bu ürünü yeni satın aldım 2 defa kullandım. üç adet camla geliyor. siyah camlar ile kullandım.Net gösteriyor. Memnunum fiyatı 379 tl.
link ekleyemedim.Yetkim yokmuş.Yeniymişim, çok tuhaf geldi. Aşağıda metnı arama motorundan aratırsanız çıkar.
n11.com/bisiklet-gozlugu/xlc-gozluk-fidschi-sg-c08-siyah-cerceve-3-renkli-cam-2021-model-P368878313

Konu da açamıyoruz :) benim bildiğim yeni üyeler konu açması lazım. Forumun normal de amacı her üyenin eşit seviyede olması ve yetkililerin yanlış giden konulara el atması :) ben 2002-2003 yılından bu yana böyle biliyorum. Tabii saygı duymak gerekiyor kurallara.

Konu da açamıyoruz :) benim bildiğim yeni üyeler konu açması lazım. Forumun normal de amacı her üyenin eşit seviyede olması ve yetkililerin yanlış giden konulara el atması :) ben 2002-2003 yılından bu yana böyle biliyorum. Tabii saygı duymak gerekiyor kurallara.
50 mesaj doldurmanız gerekiyor..

50 mesaj doldurmanız gerekiyor..

Aslında birçok konuyu buluyorum forum içinde, güzel oluyor ama ilan veya istediğim bir ürün vs. olduğunda maalesef açamıyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Aşağıdaki siteyi fotokromik gözlük satılıyor diye paylaşıyorum. Alış veriş yapıp kullanmış olduğum bir ürün henüz olmadı.

(link)

Geri