lrfan
Cyclist
- Tepki
- 12.537
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Nautilus mağazasında ürün mevcutMağazada yoktu evet, beden tercihini nasıl yaptınız?
Nautilus mağazasında ürün mevcutMağazada yoktu evet, beden tercihini nasıl yaptınız?
İrfan hocam aynı fiyatta 2 tayt vae aradaki farklar nelerdir acaba? Tahminim birisi reklamlı sponsorlu diğeri düz yazısız tayt. Ama sadece tahmin emin değilim. İzmirde yaşıyorum, optımum avm de yoktu yarın bornovadaki mağazaya gidicem orada yazısız modeli var.Nautilus mağazasında ürün mevcut
Eğer yazısız olandan kastınız fotodaki ürün ise aralarında ped olarak çok kalite farkı var. Yazılı olanda ped ve askılar oldukça kaliteli ve farklıİrfan hocam aynı fiyatta 2 tayt vae aradaki farklar nelerdir acaba? Tahminim birisi reklamlı sponsorlu diğeri düz yazısız tayt. Ama sadece tahmin emin değilim. İzmirde yaşıyorum, optımum avm de yoktu yarın bornovadaki mağazaya gidicem orada yazısız modeli var.
Teşekkür ederim cevabınız için.yarın mağazada çalışanlardan bilgi almaya çalışırımEğer yazısız olandan kastınız fotodaki ürün ise aralarında ped olarak çok kalite farkı var. Yazılı olanda ped ve askılar oldukça kaliteli ve farklı
Mağazada yazılı olanın birebir aynısı olan yazısızı yok o yüzden yorum yapamadım
Hocam taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalıArkadaşlar yazısız olanı da aynı (aynı fiyatta olandan bahsediyorum). Özelliklerine bakarsanız kullanılan malzeme aynı. Ben yazılı tercih ettim formayla cafcaflı duruyor
Beden olayını çözmek için aynısından bulmaya gerek yok. Alt düzey askısız herhangi bir decathlon taytını deneyip hangi kalıp size uyuyorsa, üst modelde uyuyor. ben öyle sipariş ettim ve ölçüler aynı.
O sana kalmış ama benzetmek gibi olmasında kondom gibi tam oluyor hissediyosunHocam taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalı
😀😀™️O sana kalmış ama benzetmek gibi olmasında kondom gibi tam oluyor hissediyosunsıkmayacak gevşekte kalmayacak işte
![]()
Benzetme çok doğru olmadı prezervatiflerin boyu yokO sana kalmış ama benzetmek gibi olmasında kondom gibi tam oluyor hissediyosunsıkmayacak gevşekte kalmayacak işte
![]()
Göbeği, kalçayı sıkmayacak, askıları gergin olmayacak.taytın olup olmadığını nasıl anlıyoruz, ped kısmı tam sıkması lazım popoyu? Ya da az gevşek mi kalmalı
Teşekkürler hocam, birde o bölgede benim acayip uyuşma oluyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bahsettiğiniz pedden var her yeri saran ped. Yine de uyuşuyorGöbeği, kalçayı sıkmayacak, askıları gergin olmayacak.
Keza diz kısmındaki ucu bacağı sıkmayacak, ne kan dolaşımı ne de nefes alımını engellememeli.
Bir de ben tayt alırken pedin ön ucunun genitali (aleti) kapatacak kadar olanı tercih ediyorum. Aletin ucu tahriş olabiliyor pede değil de kumaşa sürtünürse
İrfan Hocam konudan bağımsız ama; Kitabınızı da okuyorum çok yararlı bilgiler var. Yedi yıldır yol bisikletine biniyorum. Kitabınızı okuduktan sonra antrenmanlarımı değiştirdim ve gerçekten sürüşüm fark etti. Ftp değerim arttı. İyi ki varsınız.Göbeği, kalçayı sıkmayacak, askıları gergin olmayacak.
Keza diz kısmındaki ucu bacağı sıkmayacak, ne kan dolaşımı ne de nefes alımını engellememeli.
Bir de ben tayt alırken pedin ön ucunun genitali (aleti) kapatacak kadar olanı tercih ediyorum. Aletin ucu tahriş olabiliyor pede değil de kumaşa sürtünürse
selenin açısını -3dereceye ayarla onda da devam ederse -5i dene.Teşekkürler hocam, birde o bölgede benim acayip uyuşma oluyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bahsettiğiniz pedden var her yeri saran ped. Yine de uyuşuyor
Sele ayarı (ileri-geri ve yüksekliği) hatta uygun olmayan genişlikte veya şekilde seleden tutun kal ayarına kadar her şey yapabilir. Hepsini birden değilde teker teker gözden geçirip ayar yapın ki hangisinin çözüm olduğunu fark etmek kolay olsunTeşekkürler hocam, birde o bölgede benim acayip uyuşma oluyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bahsettiğiniz pedden var her yeri saran ped. Yine de uyuşuyor
Ben ikisini de inceledim. Birebir aynı. Yazısız olanı seçtim. 188cm 75kg L beden tercih ettim.İrfan hocam aynı fiyatta 2 tayt vae aradaki farklar nelerdir acaba? Tahminim birisi reklamlı sponsorlu diğeri düz yazısız tayt. Ama sadece tahmin emin değilim. İzmirde yaşıyorum, optımum avm de yoktu yarın bornovadaki mağazaya gidicem orada yazısız modeli var.
Merhaba, benim popoda çok ağrı oluyor, 2 km sürerken bile rahatsızlık veriyor o yüzden tayt giymeyi tercih ediyorum, ama ğst olarak normal t-shirtAmatör/profesyonel Sporcuları soru dışında tutuyorum.
Hobi yada spor amaçlı bisiklet kullanan kişiler neden bisiklet sürerken tayt giyiyoraynı şekilde dar tshirtler giyiyorlar
Ben rahat bol bir şort ve tshirt ile çok rahat ediyorum, hatta öğle saatlerinde, kollarım çok yanmasın diye,uzun kollu penye giydiğim bile oluyor,