Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

@TatanQa_tr
Faydalı bir video olmuş. Teşekkür ederiz. Özel hastane dışında, ayrıca bir ödeme yaptınız mı? Harç vb.
Onu videoda söylemedim özellikle , şöyle ki; özel hastanede 2 muayene ve test için toplam 190₺ ödedim . Onun haricinde hiçbir maliyeti olmadı.

Scudo
@TatanQa_tr geçen yaz Merzifon Devlet hastanesinde yaptırmıştım. Testi başarı ile geçtim fakat zorlu test olmuştu. 44 yaşında ağzında maske ile eğimli koşu baya yorucu olmuştu. En gıcık olduğum olay göğüs tüylerimi test öncesi kazımak zorunda kalmaktı. :koptum:
Hocam Özel hastane test esnasında maske taktırdı mı ? Ona göre hastane seçeceğim.:)
Açıklayıcı bir video olmuş. Sağolun varolun.:harika:

@TatanQa_tr geçen yaz Merzifon Devlet hastanesinde yaptırmıştım. Testi başarı ile geçtim fakat zorlu test olmuştu. 44 yaşında ağzında maske ile eğimli koşu baya yorucu olmuştu. En gıcık olduğum olay göğüs tüylerimi test öncesi kazımak zorunda kalmaktı. :koptum:
Hocam Özel hastane test esnasında maske taktırdı mı ? Ona göre hastane seçeceğim.:)
Açıklayıcı bir video olmuş. Sağolun varolun.:harika:

Merhaba hocam , sizinki benim yaşadığımdan daha zormuş :) . Maskeyi çıkardım ben , daha doğrusu burundan nefes alabilmek için burun kısmını aşağı indirdim . Paramla rezil mi olacağım :D

Selamlar tekrar , ihtiyacı olana kendi dummy hub ımızı nasıl ucuza yapabiriz ile bilgi aktarmaya çalıştım..umarım faydası olur..
Keyifli seyirler..
İlginç bir yöntem olmuş. Sadece zincir temizliği için neden olmasın. :harika:

Faydalı içerik olmuş hocam 👍

Yararlı içerik ben buna benzer bir şeyi aliexpressten almıştım ama sizin yöntem ondan güzel olmuş elinize sağlık

Yani ürün çok işe yarar birşey ancak pahalı, birşey değil 👍🏻👍🏻

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@TatanQa_tr hocam eline sağlık. Günün videosunda trollendiniz bilginize. :harika:

• İnanılmaz
Tepkiler: TatanQa_tr
Selamlar,

Plus 9921 eldivenleri inceleyip paylaşayım istedim.Eldiven kullanım nedenleriyle ilgili bir araştırma da yapıp sohbet eşliğinde aktarmaya çalıştım... eldivensiz çıkmam abi..:krsn:

🚴‍♂️👍 Güzel inceleme.Eldivenlerde iyi gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Aldığım Selle Smp well m1 seleyi inceledim .. Oturma kısmı 163mm ile geniş ve bana uygun model buydu.. şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum epey rahat , özellikle orta bölgede..

Geri