Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Scudo
Aliexpress 'ten aldığım bisiklet gözlüğü seti (NRC) geldi ve incelemesini yaptım. Bu fiyata çok iyi ürün çıktı...

Hocam çekimlerde kullandığın kask kamerası hangisi ?Memnun musun ?Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Hocam çekimlerde kullandığın kask kamerası hangisi ?Memnun musun ?Kolay gelsin

Kamera DJI Osmo Action... f/p canavarı bir makine kendileri... Go Pro 9 alınamıyorsa bu tek şık bence.. Bir de göğüs aparatıyla kullanıyorum , hiç kaska takmadım .

Bu arada ilk acemilik Dağ Bisikleti vlogunu da ekledim:

Triban RC500 SPD ayakkabıların incelemesini yaptım.. bu fiyata çok beğendim.

Granfondo İzmir 2021 yarışının birinci bölümünü kanalda paylaştım... ikinci bölüm hazırlanıyor , o da en kısa sürede kanalda olacak.

Keyifli seyirler..

Emeğine sağlık ,güzel videolar çekiyorsun 😉🚴‍♂️

@TatanQa_tr ,ellerin ayakların dert görmesin. Keyifli bir yarış olmuş. Video konusuna gelince , çok tatlı bir çekim olmuş. Paylaşımımların harika , teşekkürler. Pedalın her daim dönsün.😍

@Abdülkadir Ergin kardeşim sana da geçmiş olsun diyelim. Seni tekrar görmek güzeldi.😍

@TatanQa_tr ,ellerin ayakların dert görmesin. Keyifli bir yarış olmuş. Video konusuna gelince , çok tatlı bir çekim olmuş. Paylaşımımların harika , teşekkürler. Pedalın her daim dönsün.😍

@Abdülkadir Ergin kardeşim sana da geçmiş olsun diyelim. Seni tekrar görmek güzeldi.😍

Sağ olasın dostum :)

Teşekkürler Necmeddin hocam ✌👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Zaman varken bisikletin göbek bakımını da yaptıralım dedim. Antalya 'daki Başka Ol bisiklet cafe bu konuda uzman servisi ile ilk tercihim. Ortamı zaten çok keyifli ve epey de büyütmüşler . Kahve içerken bisikletinizi izliyorsunuz ;)
Keyifli seyirler

Evet dostlar , 18-21 Kasım 2021 Antalya 'da yapılacak olan UCI bisiklet yarışının 68km 'lik kısa parkurunu sürdüm . Benim için toplam 80km oldu eve git-gel ile birlikte... Bir yokuş var ki aman aman , pro olmayanların canını fena yakacak . Bazı yerlerde ciddi inişler var tehlikeli olabilecek..

Keyifli seyirler diyelim..

MTB ile güzel bir günde tırmanış rotası yaptım , manzaralar çok keyifliydi...

Bu sefer DJI Osmo Action kamera için Vlog ürünleri inceledim.. Şimdi tam bir vlog canavarına dönüştü... Bisiklet çekimlerinde göğüs aparatıyla kullanım pek pratik olmaz evet ama , dış sahada özellikle rüzgarlı ortamda çok faydalı bir setup. Mikrofon adaptörüyle yaka mikrofonu bisiklet üzerinde etkili olabilir. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim.

@TatanQa_tr eline sağlık. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun. Ufak bir operasyon geçirmiştin. Sonrasında covide yakalandın. Şükür Allah'a iyi görünüyorsun. Tez zamanda daha da iyi olursun İnşallah. :harika:
Ben bu yorumu atlamışım :( başlıktaki mesajları okurken gördüm ... Çok özür ve çok teşekkürler .. Hepimize gani gani sağlık diliyorum , en önemli şey bu kesinlikle , gerisi nasılsa olur.

Geri