Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

@sametgündüzcü07 güzel gezi olmuş ancak kendi başlığınızı açıp orada paylaşırsan daha iyi olur, zira kendime ait vlog larımı paylaşıyorum burada :harika:

Scudo
pardon dalgınlığıma gelmiş düzelttim şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
1 Ayın sonunda yeni bisikletle ilk sürüşü - kısa da olsa - yaptım. Yeni olmasından dolayı alışmaya çalışırken gidon açısı , sele yüksekliği ile ilgili not da alıyordum içimden.. neyse bismillah diyip başladık.. :)

1 Ayın sonunda yeni bisikletle ilk sürüşü - kısa da olsa - yaptım. Yeni olmasından dolayı alışmaya çalışırken gidon açısı , sele yüksekliği ile ilgili not da alıyordum içimden.. neyse bismillah diyip başladık.. :)

Tekrar hoş geldin. Dikkatli ol ve çok zorlama. Hava da güzelmiş . :harika:

• Beğen
@necmeddin sağol varol hocam . Hava şahaneydi gerçekten , bugün de güzeldi ancak kızlara söz verdim paten kaymaya götürdüm ;)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@TatanQa_tr güle güle kullan. On arka takım olarak mı aldın yoksa ayrı ayrı mi

• Beğen
@TatanQa_tr eline sağlık. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun. Ufak bir operasyon geçirmiştin. Sonrasında covide yakalandın. Şükür Allah'a iyi görünüyorsun. Tez zamanda daha da iyi olursun İnşallah. :harika:

Hocam izledim eline sağlık ,güzel olmuş

• Beğen
@TatanQa_tr güzel aydınlatmaymış ,iyi de iş görür. Güle güle kullanın. Yeni yıl mesajınız için teşekkürler. 2021 yılı cümlemize hayırlı ve uğurlu olsun. Paylaşım için teşekkürler. :harika:

@TatanQa_tr güzel aydınlatmaymış ,iyi de iş görür. Güle güle kullanın. Yeni yıl mesajınız için teşekkürler. 2021 yılı cümlemize hayırlı ve uğurlu olsun. Paylaşım için teşekkürler. :harika:

Hepimize inşallah hocam , herşeyin çok güzel olmasını temenni ediyorum. Işık da cidden iyi çıktı.. ;)

• Beğen
Hocam emeklerinize sağlık. Pompa incelemesi için 13dk uzun bir süre değil mi? Kendi açımdan söylemek gerekirse bir pompa incelemesini 13dk izleyemem.

Geri