Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Selam millet...

Geçen günkü 32km lik antrenmanı kanala koydum , dönüşte de köpeğin biriyle kapıştık bir gazla tozumu yutturdum .. ;)

Scudo
Bir pazar turu daha. Başta hazırladığım rotayı zincir kontrolü için malesef değiştirdim ama 40km yapma istediiğim turu neredeyse tamamladım 37km ile.

SM-SH51 ile SM-SH56 Kaller arasındaki farkı inceledim ve işin gerçeği keşke en başından SH56 kullansaymışım , muazzam rahatlık ..

Keyifli seyirler:

dostum bu aralar seni çok rahatsız ediyorum ama, sh56 kal almak istiyorum , ancak Shimano SPD pedalları ile daha çok sh11, sh12 gibi kaller öneriliyor. bildiğim kadarıyla sadece 1-2 pedal ie uyumsuz bu kaller, örneğin Shimano 105 PD-R550 ile uyumunda sorun çıkar mı sizce? kağıt üzerinde uyumsuz olduğu bilgisi yok ancak emin olamadım.

peki açısal kolaylık bakımından çıkarılması en kolay kal sh-11 midir bu pedal ile uyumlu olan?
Ayağını en fazla hareket ettirebileceğin kal budur, kolay çıkarmak için de her pedalda oluyor mu emin değilim ama yay sistemi mevcut ise ayar vidası sayesinde yumuşatabilirsin.

Bir daha baktım da pedal 105 PD-R550miş, yay ayarı bulunuyor.

@_anubis_ arkadaşlar açıklayıcı cevap vermişler . SPD SL çok farklıdır ve SH-51 ve SH-56 kal serisi ile kullanılmazlar. Sm-Sh11 uyumlu olan modeli.

40km lik yeni bir rota'da sürüş yaptım . Bu sürüşte ortalama hız rekorumu geçtim ve 27km/s oldu. Güya çok basmayıp enerjiyi dengeli kullanırım demiştim...

Selamlar , 53km lik zorunlu rota üzerinde antrenmanı yaptık. Yolda resmen sinek ordusu saldırısına maruz kaldım. Yüzlerce metre bitmeyen sinekler heryerime çarptı o şekilde yol aldım. İyi ki gözlük vardı yoksa işim zordu.

Gidon boğazını 80mm ile değiştirdim . Önceki 100mm idi ve öne doğru fazladan uzandığımı hissediyordum. Değişikliği yaptıktan sonra dün 30km lik kısa antrenmanda rahat ettirdi , yüksek süratlerde küçük bir fark oldu kontrolünde ancak risk oluşturacak bir durum hissetmedim gayet iyi.

Selamlar,

Geçen gün yaptığım 50km lik turun görüntüleri.. keyifli bir rota oldu .

Giyo GP-61A teleskopik mini pompayı inceledim , bu pompa olmuş...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar millet

Sonunda Pack2Ride markasının Inova model sele altı 18L lik çantasını tanıtabildim elimden geldiği kadarıyla...

Bu tarz sele altı çantalarda denge durumu nasıl? Yükü klasik heybeye göre yukarıya yükleyince bisikletin ağırlık merkezini etkiliyor mu?

Aklımda tur için mamut römork var ancak bir yandan da bagaj sistemleri de römorka göre bir miktar daha pratiklik sağlıyor yolda.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@bariss.t ilk denememde ve alışık da olmadığımdan hafif bir farklılık hissettim evet . Yani yük dengesi her zaman kullanmaya alışık olduğumdan biraz farklı hissettirdi . Bagaj bağlıyken en fazla 8-9km yaptım çekim için eve git gel . Uzun tur veya yüksek süratte henüz denemedim ama güzel bir nokta , denemekte fayda var.

Zaten önümüzdeki gün/haftalarda uzun turumu Antalya-Manavgat git gel yapma üzerine planlıyorum , oraya gitmişken bir süre deniz sefası da yaparım bu yüzden de havlu , gerekli malzeme vs. bu çantaya koyarım hem uzun yolda görmüş olurum nasıl hissettiriyor.

İlk 100km turumuzu da yaptık sonunda ... tam olarak 108km tuttu kısıtlı bir zaman diliminde..

Daha yeni 100 km yapan biri için güzel bir video ve edit olduğunu düşünüyorum. Sıkılmadan seyrettim. 👍

Not: Bu arkadaşa destek verelim. Önümüzdeki sezon güzel Antalya videolar gelebilir.

Geri