Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

İlk 100km turumuzu da yaptık sonunda ... tam olarak 108km tuttu kısıtlı bir zaman diliminde..

Öncelikle tebrikler. Aslında 50 üzeri km lerde sıkıntı geri dönüş kaygısı. Bir 50 km seni hazır bekliyor. Yani demek istediğim geri dönüş kaygısı olmasa ,bisikleti hayatının bir parçası yapmış kişi zorlanmadan 200 km rahat yapar bir günde.
Dönüş mecburi olunca beyin baskı yapıyor. Dönüş kaygısı dediğim olay bu.
Daha uzun sürüşleri yapmak için dönüş olgusundan kurtulmak gerekiyor. Dönüş olgusundan kurtulduğunda ,kalacak veya barınma olgusu başlıyor.
Genel anlamda demek istediğim uzun turlar da kaygı olmazsa olmaz bir olgu. Bu yüzden plan ve program dahilinde yapıldığında sürüş daha rahat oluyor. :harika:

Scudo
@necmeddin harika tespitler !! Hakikaten doğru noktayı yakalamışsın hocam. Aşağı yukarı geri dönüş şu saatlerde olmalı eve diyince hafif bir telaş. Yoksa bu 1 haftalık bir tur olsa sadece nerede çadır açayım denir. Ya da çadırsız olacaksa önceden yerleri belirler rezervasyonu yaparsın , günlük rotanda bellidir. 👍🏻👍🏻

@TatanQa_tr güzel bir inceleme olmuş. Elinize kolunuza sağlık. İyi günlerde güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr güzel bir inceleme olmuş. Elinize kolunuza sağlık. İyi günlerde güle güle kullanın.

Teşekkür ederim @necmeddin hocam , daha iyisi sizin olsun :ssrtcbya: Daha ilk kullanmada ; normal km sayaçlarına göre kalite farkı gözle görülür biçimde ... Daha üst Garminler vs. acayiptir .. Bunu görünce anladım ..

Bir de iyi bir kadro bisiklet bulabilsek .. Nereyi arasam stok yok .. Bisan Grand Tour 105 setli bisiklet bakayım dedim aynakol 52-36 ve ruble 11-30 .. Abicim yapsanıza şuna 50-34 mis gibi... Hem endurance kadro hem 52-36 kim çevirecek 52 yi merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@TatanQa_tr hayırlı olsun. 20E ye karar vermişsiniz. 50E fiyattan dolayımı tercih etmediniz?

• Beğen
@TatanQa_tr hayırlı olsun. 20E ye karar vermişsiniz. 50E fiyattan dolayımı tercih etmediniz?

Teşekkür ederim . Evet 50E biraz tuzlu geldi , 20E 'yi sıfır olarak bir arkadaştan buldum sarı sitede , 320TL 'den aldım . Fiyat çok uygundu..
.
.
Bu arada 50km 'lik antrenman ve turumu kanala koydum ... 20E 'nin yokuşlarda % eğimi göstermesi çok hoşuma gitti doğrusu :)

@TatanQa_tr Merhaba. Video için teşekkürler. İnsanın elinden gelip, öğrenip kendi bisikletine bakım yapabilmesi güzel.

@TatanQa_tr Merhaba. Video için teşekkürler. İnsanın elinden gelip, öğrenip kendi bisikletine bakım yapabilmesi güzel.

Merhaba , yt kanalında yorum yazmıştınız , rica ederim . İşinize yaradıysa ne mutlu ;)

Hocam YouTube kanalınızın ismi ne?Üye olayım 😉
Tamam gördüm

• Beğen
@TatanQa_tr Bugün olmasa bile mutlaka yarayacaktır. Ayrıca rica ederim, uzun süredir kanalınıza aboneyim. Keyifle izliyorum. :)

• Beğen
Bisiklet kanalı olan arkadaşlar ayrı bir başlıkta sırayla paylaşsa üye olup hem destek olalım hem de birşeyler öğrenelim🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@TatanQa_tr elinize sağlık guzel bir bilgilendirme videosu hazırlamışsiniz. Derin temizlik yapma arzum çok fazla ama, bozarım endişesi ile sadece yüzeysel yapabiliyorum. İzlemek çok keyifli, keşke temizlenen benimkisi olsa diye iç geçirmeler de cabası...

• Beğen
@TatanQa_tr elinize sağlık guzel bir bilgilendirme videosu hazırlamışsiniz. Derin temizlik yapma arzum çok fazla ama, bozarım endişesi ile sadece yüzeysel yapabiliyorum. İzlemek çok keyifli, keşke temizlenen benimkisi olsa diye iç geçirmeler de cabası...

Aynı şehirde olsaydık seve seve yardımcı olmak isterdim.. Senede 2 defa yapmak/yaptırmak önemli eğer bisikleti sık kullanıyorsanız. Bunu ehil olduğunu düşündüğünüz bisikletçinizde ucuz fiyata yaptırabilirsiniz. Hatta başında durup nasıl yaptığını görmek de ilk seferinde mantıklı olur ;)
Hocam YouTube kanalınızın ismi ne?Üye olayım 😉
Tamam gördüm

Çok teşekkür ederim :)

@TatanQa_tr Bugün olmasa bile mutlaka yarayacaktır. Ayrıca rica ederim, uzun süredir kanalınıza aboneyim. Keyifle izliyorum. :)

Ne güzel böyle yorumlar okumak cidden keyif veriyor , bir sonraki video için de ara gaz bile oluyor :)

Bisiklet kanalı olan arkadaşlar ayrı bir başlıkta sırayla paylaşsa üye olup hem destek olalım hem de birşeyler öğrenelim🚴‍♂️

Bu konuya katılıyorum , benim için hobi video çekmek bisikletle ilgili , keyif alıyorum hem de yaptığım şeyleri paylaşıyorum.

@TatanQa_tr rica ederim, çok iyisiniz. Benimkisi temenni sadece. :hhhhhh: Yakınımda olmasa da, bulup yaptırmam gerekiyor, haklısınız. Tavsiyeniz aklımda olacak.

• Beğen
Selamlar , apandisit ameliyatından 4 gün sonra hiç yormadan kask aynası incelemesi yaptım. Zefal Z-eye . Bence yol bisikleti kullanıcıları için bu çözümler çok gerekli:

Selamlar , apandisit ameliyatından 4 gün sonra hiç yormadan kask aynası incelemesi yaptım. Zefal Z-eye . Bence yol bisikleti kullanıcıları için bu çözümler çok gerekli:
Kardeşim çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. 11 aydır zefal z eye kullanıyorum. Ayarı iyi verildikten sonra kullanımı çok kaliteli bir ayna.

Kardeşim çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. 11 aydır zefal z eye kullanıyorum. Ayarı iyi verildikten sonra kullanımı çok kaliteli bir ayna.

Sağol @necmeddin hocam , amin. Hakikaten çok faideli bir icad bu. Tiz zamanda her velespitli edine :)

güzel olmuş:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yugioh
Geri