Scudo Sports

Bisiklet Forum Tüketim Karşıtı Çevreciler Platformu

Scudo
şimdi aracın devlete mal oluş rakamımı yoksa liste fiyatı mı sizce önemli ? devlet tabi ki de ötv kdv ödemiyor . ötv+kdv li hali 922 bin liraya denk geliyormuş o günde . sizce şimdi araç 922 bin mi yoksa 322 bin mi ? hala aracın değerinin 322 bin olduğunu iddaa ediyorsanız diyecek söz bulamıyorum

@zlatan_1903 değerli dostum o fiyat o aracın ham fiyatı. Yani vergisiz hali. Tamam devlet kendi arabası için vergi vermez ama biz alsak o arabayı bir milyona alırdık.
Kısaca buradaki eleştiriye iftira demek yerine birlikte karşı çıkmak daha iyi değil mi? Normal bir insan 50 bin liralık arabaya biner. Vergisiz hali 20-25 bin liradır.
Vergisiz hali 350 bin olan bir araç, bu kadar lükse karşı iftira atmayalım demek bence doğru değil.
Ankara da yaşayan biri olarak bu insanların yüzlerce araba binlerce koruma ile yollarda gezdiğini görüyoruz.
Bu korkunç bir şey.

@zlatan_1903
arabanın fiyatı 1 milyon ama devlete maliyeti haberlerden sonra 322 bin

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Demekki doğruymuş 1 milyon liralık araba haberi çok fazla polemik olunca aracın herhangi bir şahısa olan fiyatı ötv kdv dahil bir milyon ama çok çatlak sesler çıkınca ötv kdv yi çıkarıp devlete geliş fiyatından haber yapılmış valla bravo azmış başkanlar binsin mercedeslere bizim ağzımız alışkın yorulmaya

@informatiker
bence önemli olan iftira atılmamasi sadece

@informatiker
şimdi zaten diyanetin işi katakulli olduğu için, yarın bakarsınız o arabanın fiyatını 32bin bile yapmışlar.
yapar mı yaparlar yani.

diyanet işleri başkanı bisiklete binsin kardeşim, araba onun neyine :koptum:
gece oldu ve benim uyku saatim geçiyor, iyice geyiğe bağladık bence... yarın erkenden kalkıp işe gitmek gerek... imam da değiliz ki günlük toplam 3 saat çalışıp da öğretmenden bile yüksek maaş alalım.
emekçi adamız neticede... hadi herkese iyi geceler.

Yahu yeter artık ya, 2 tekerli insan icadı bisiklet denen bir taşıtın forumunun konusu ne zaman din oldu? Bu konuyu da mı dine getirdiniz? Ne alakası var burasıyla? Şu güzel konunun içine etmek de sizlere nasip oldu.

Aklını kaçırdı millet iyice, inanan inanır inanmayan da inanmaz. SİZE NE?
Her konuyu dine çekmeyin, dininizi bize yaşatmanız gerekmiyor, siz kendiniz yaşayacaksınız ve varsa ödül alacaksınız.
İnternette dünya kadar forum var, dininizi tartışabileceğiniz oralarda tartışın.
İyi insanlar, ahlaklı insanlar aynı zamanda Deist ve Ateist olabilirler, bunu yargılamak size düşmez.
Dindar olduğunu söyleyen ve ahlaksız, terbiyesiz, seviyesiz, bağnaz, çağdışı, sapık insanların da olabileceğini görün.

YETER !

Kilometrede 300 gramdan fazla karbon salıyor o alet.
Pardon iftira attım, 300 gram sadece :)

İyi geceler @vela2016
Birazdan bu iletilerin hepsi gidecek.
Adminler sabaha kadar ortalığı temizler artık.
Sabah ise ekonomik ev ısıtması nasıl olur onu konuşacağız.
:)

@Ahmetgitar
rakam vermeden makam aracının lüks olmasını makam aracını tartışabiliriz neden rakam vererek iftira atıyor evet makam aracını onaylamıyorum .yani iftira atıldığı için müdahil oldum makamından dolayı sevmediğim adamı savunuyor gibi göründüm [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@zlatan_1903
Sevmen lazım, onu da Allah yaratmış :)

@cahitakin
Cahit abi harikasin . Bu ilimli ve demokratik tavrin ve uzlastirici mesajlarin icin tesekkur ederim. Hemen okuyorum makaleyi tesekkurler abi

@vela2016
Ki İslamda imamlık diye bir müesseseyi Hz Muhammed S.A.V. kurmadı.

@Ahmetgitar
Allah'in sev dediğini severiz sadece. ya değilse ebu cehili de sevmemiz gerekir.[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Foruma acil bir fetva meclisi kurulması vacib olmuş...

Kompanentler ve tüketim hakkında caiziyet alınır hem...

@Ahmetgitar
Ahmet elestir ama hakaret etme. Gercekten sinirlarini aşiyor kalbimi kiriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
genel olarak dolar ve euroda beklenen artıştan (varolanın üzerine) bahsedilirken emlak fiyatları ve faizler ile ilgili öngörüsü olan var mı?...herkese selamlar

not:belki konuda rayına geri döner

@Ahmetgitar hocam tüketim karşıtlığı derken bu saldırgan ve alaycı uslubunla bence çok değerli şeyleri tükettiği malesef.Bendeki saygını ve sevgini mesela.simdi sen bana hadi lan ordan sen de kimsin ki diye cevap yağıştırabilirsin ama malesef hissiyatım bu yönde şu anda.Seni ilk tanıdığımda birkaç tartısmana denk geldiğimde ne kadar efendi kaliteli bir adam diyordum.Ama maalesef konu din olduğunda o kalite yok sende.Aslında dolar 3.18 olan sayfada da aynı şeyleri yaptığını fark ettim ama karışmamıştım.Burası bir bisklet formu ama sen bazı paylaşımlarında çok acık ve net alaycı bir uslup takınıyorsun.Burası herkese acık bir forum olduğu için senin gibi düşünmeyen mesela senin beğenmediğin partiye oy veren insanların da olduğunu unutmamalısın.Tamam begenmediğin doğru bulmadığın şeyler olabilir ve bunları belirten gayet doğal hakkın ama bunu alaycı bir şekilde yaptığın zaman ben bunu hakaret olarak yorumluyorum.

Geri