Scudo Sports

Bisiklet Forum Tüketim Karşıtı Çevreciler Platformu

Scudo
@zlatan_1903
araştırarak öğrenmeyi biliyorum, ben sizin cevabınızı merak ettim.

@vela2016
Müsaadeniz ile bu sorunuza bende cevap vermek isterim; evvela aklı başında islam anlayışında zaten diyanet işleri diye vb. Bir zirvalik olamaz ha bu ülkede var mi malesef var, ama bizlerde şu güzelim konu içerisinde Allah î anarak birkaç yorumda bulunduysak lütfen bunun adı din tacirliği gibi igrenclikler olmasın, anlaşılan o ki birileri Allah dedikce türlü türlü yerlere çekiliyor, lakin ben yaradılanı severim yaradandan ötürü, öte yandan komşusu aç iken tok yatan bizden değildir der sevgili peygamberimiz ve bu da yeterlidir sanırım, evet içinde bulunduğumuz ve yaşadığımız türlü iğrenç görsel ve haberler ile dolu güzel yurdumda şartlar malesef istenen ve özlenen in tam tersi de olsa bu din in güzelliğini gölgelememeli, birbirimizi hoşgörü ve koşulsuz sevgi ile anlayıp anlaşabilmek ümidi ile...

@zlatan_1903
O arabanın değeri bir milyon lira.
Değilse de 500.000 lira olsun.
Ne sizi memnun eder?
Sonuçta bu fakir halk için çok ulaşılmaz bir bütçe,öyle değil mi?
Normal otomobil nelerine yetmiyor???

@vela2016
mobilden girdiğim için link atamıyorum ben sadece 1milyon değil iftira atmayın dedim hatta o haberi yapan özür bile dilemişti sadece iftira atıldığı için müdahil oldum saygılarimla..

Ya o değil de şu bisikletlilerin kavgaları hatta yer yer hakaretleri bile çok seviyeli :kptmya:
neyse...
bence aramıza din ya da başka garip şeyleri sokmazsak iyi ve güzel bir şekilde anlaşıp konuşabiliriz.
bölüp parçalıyor bizi bu tip şeyler.
herkesin dini kendine diyelim ve konuyu kapatalım.

neydi o, leküm diniküm weliyediyn... ama gene de kafirsiniz yani orası ayrı :koptum:

@İbrahim A. O araba sadece mercedes görünümlü şahin.
5-6 bin falandır.
Kız çocuklarının babalarına helâl kılındığı fetvasını veren kurumun başında.
O kadar da kıçı rahat etsin.
İtibardan tasarruf olmaz!

Yabancı gavurlar sarayı falan görünce, ulan ne büyük devlet diyorlarmış :)

Diyanet İşleri başkanının arabasını görünce de lan ne güzel din diyorlardır.

@Ahmetgitar
Ahmet bey iftira atılmamasi memnun eder sadece

@soner canlı
O kadar guzel ve samimi tespitler yapmisin ki dostum kime elestiri yapildiginin onemi yok. Muhim olan iyi niyettir . Dedigin gbi aslinda "mulk Allah ' indir derken arkadasin niyeti cok iyi ve naif idi. Ama forum boyle iste "Allah " deyince akan sular duracagina o akan sular çamura bulandi... Allah diyorum. Ve bundan utanmiyorum

@İbrahim A.
araştırarak öğrenmeyi biliyorsaniz madem araştırıp doğrusunu yazması zor gelmese gerek

@zlatan_1903 tam fiyat nedir paylaşabilir misiniz ? aracın şuanki güncel liste fiyatı 932 bin tl fakat 2014 yılına ulaşamadım malesef

@mariokaldato
Kötü kalplisin. Uzaktan konuyu bilmeyen insan Allah dediğin için utandırıldığını düşünür. Daha önce de defalarca yaptın bunu.
Defalarca verilen cevaplara hiç konuşulmamış gibi aynı şeyleri sordun. Yarı yaşındaki kıza ettiğin laf sonrası vaktiyle insanlar seni linç ederken ben sende iyi niyet arayarak kötü niyetli olmadığını espri yapmaya çalışıp beceremediğini saatlerce tartışıp seni savundum. Buna pişmanım. Gerçekten çok kötü niyetli bir insansın.
Allah diyormuş ve bundan utanmiyormuş.
Yazıklar olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@zlatan_1903
Meşru mu oldu? Ne oldu anlamadık yardım

@zlatan_1903
Ne kadar da ucuzmuş yaw..

322000/1300= 247

Bir asgari ücrtelinin 20 yıllık maaşına bedel bir makam aracı... bi kere makam aracı ne la? neyin makamı bu? altı üstü bi imamsın işte.

@ahmtbag
ben meşru olmasını tartışmıyorum sadece iftira atıldığı için müdahil oldum kendisini makamından dolayı sevmesem de bu ona atılan iftiraya sessiz kalacağım anlamına gelmez

@vela2016
Olmaması gereken bir kurum ve uydurma personeli

An itibarıyla ortalık ağız dalaşından geçilmiyor ama ben meraklısı için şuraya bir makale linki bırakayım. Tüketim kültürünün Müslümanların hayat tarzını nasıl değişime uğrattığını anlatıyor.

(link)

@mariokaldato allah demekten niye utanalım. ama yazan arkadaş gitti kavga başkalarına kaldı. sivri konuşan iki üç kişi kayboldu gitti. sanki müslüman azınlık bir toplumdayız da kendimizi kabul ettirmeye çalışıyomuşuz gibi konuşuluyo. ve sadece bu konuda değil hemen her konuda girilip bu muhabbetler açılıyor. mülk allahın tabikide, varsayalım ateistim mal yine benim değil. ölücem kardeşim. nasıl benim olsun.

Geri