Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar (M )beden forma için yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba.Teşekkürler.

Scudo
@Tahir Keskin

Tahir Bey,

Şimdi şöyle bir durum söz konusu : Bu Sürat Kargo her yerde aynı sanırsam. Şöyle anlatayım : bundan 4-5 yıl önce Diyarbakır ilinde arkadaşımın ailesi; öğrenci oğullarına, bir paket hazırlıyorlar ve sürat kargoya veriyorlar. Gideceği yer Karaman. Buraya da Ankara aktarma merkezinden aktarma yapılır ve gider bildiğim kadarı ile. Yani maximum 3 günde teslimatı yapılır. Ben öyle biliyorum. Aradan 1 hafta geçti kargo yok ortada. Soruyorlar ediyorlar kargo başka bir aktarma merkezinde çıkıyor. Neyse. Bunun dışında : 3 yıl önce bir internet sitesinden alışveriş yapmıştım. Kargo 2 günde teslim edilmesi gerekirken 4 günde gelmişti. Saolsun Oktay abimiz formayı gönderdi. Forma bu sabah Bayburt'a ulaştı. Sabah 9'da dağıtıma çıkıyor, resmi dairelerin mesai saatlerinin 08.00-12.00 ve 13.00.17.00 olduklarını bildikleri halde saat 12.00 ile 13.00 arasında getiriyor daireye kimseyi bulamayınca hoppa geri gidiyor. Aradım şubeyi fıça kaydım. Bile bile lades yapıyorsunuz dedim. Böyle şey olur mu dedim. Özür dileriz yarın sabah erkenden gönderelim diyorlar. Bu Sürat kargo her yerde aynı sanırsam. SORUMSUZLAR.

Oktay Abi. Allah razı olsun tekrar. Sayende formaya kavuşacaz. Sen olmazsan alamayacaktım formadan. Saolasın tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Valla kusura bakmayın arkadaşlar, üzüldüm. Sürat kendi tercihim değildi, şirketin çalıştığı firma. Daha bu cumartesi beni de kıl ettiler. Kavacık şubeden teslimatım var. Akşam oluyor, hala kuryeye teslim etmemişler malı. Birkaç kez şubeyi aradım, açan yok. En sonunda kalkıp gittim. Üç kişi vardı şubede, işleri çoktu ama biri de telefona bakmaz mı ya? Gitmesek alamayacaktık. Hakikaten sorumsuzluk, sen işi gücü bırakıp evde kargo bekliyorsun, adam getirmiyor. Ama bu durum diğer firmalarda da oluyor. Şubeye göre değişiyor sanırım.

Neyse, geç ve güç ama ulaşmış. Güle güle giyin...

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Yok Oktay Abi. Sıkıntı yok. Sonuçta bulunduğumuz illere ulaştı . Bugün yarın farketmez alırız zaten de. Sorun Sürat Kargo'da. Adamların sıkıntılı veya sorumsuz olmasıdır sorun. Yoksa abi Allah razı olsun. Şirketin çalıştığı kargo daha avantajlı olur bizler için de. Maliyet düşüyor sanırsam anlaşmalı olunca.

Saygılar.

• Beğen
Aynı şekilde bana da 5 dakikaya geliyoruz dediler evden çıkacağım yarım saat beklemek zorunda kaldım ama sonuç olarak geldi gerçekten çok sorumsuz ve ilgisizler. Sağolsun Oktay abi büyük fedakarlık yaptı tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.

• Beğen
@Ömer KARAN

hocam siz ölçülerinizi ve kaç beden aldığınızı yazabilir misiniz?

Diğer pazartesi bende alacağım kalırsa daha

hocam ankarada var mı yoksa istanbuldan mı almalıyız? kalacak mı korkusu ile düşünüyorum yiğene aldırsam mı bi tane diye. sipariş verecek olan varsa ankara da, toplu sipariş bilgisi için pm atarsa sevinirim

@Safa Arslaner

1.75 boy. 65 kg 'S' beden adım hocam. Ben bisiklet kullanırken giydiğim ve üzerimde oldukça fit duran bir tişört ümün ölçülerini beden tablosuyla karşılaştırarak aldım. Üzerimde fit durmasını istiyordum. Gögüs kısmı biraz bol kaldı açıkcası. Boy uzunluğu kurtarsaydı 'XS' almayı da düşünürdüm. Benim yaptığım gibi yaparak uygun bedeni bulabilirsiniz sizde.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@Ömer KARAN

aynı şekilde ölçtüm tablodan baktım s bile büyük geliyo birde alım için kızıltoprak şubeyi arayıp mı yapayım birini mi yollayım?

Benim normalde beden xs ama ben s beden forma aldım. Bugün gelecek sözde. Dur bakalım büyük gelirse ne edecez. !

@İbrahim Aslanhan

hocam sizin ölçüler neler öğrenebilir miyim? ben t-shirtleri hep s alıyorum biraz bol geliyor :D xs mi s mi... çoğu kişi bir beden büyük alın demiş...

Vallaha t-shirtlerin genelini s alıyorum iyi oluyor. Ancak adidas,nike,rebook vs bu tür spor kıyafetlerde hep xs oluyor bana. s büyük geliyor. Markadan markaya değişiyor aslında.
Bakalım forma s gelecek bugün. Nasıl olur bakcaz artık.

Merhaba,

Ben de bir forma ve yapılacak ise tayt almak istiyorum. Fakat Samsun'da Delta mağazası yok bu birinci sorun. İkinci sorun delta bisikletin web sayfasında da ürün yok şuan.

Üçüncü ve en büyük sorun ise 3XL forma olmaması :) 180 boy ve 115kg (göbekli :D) için XXL küçük olur sanırım , benzer ölçülerde XXL alıp deneyen arkadaşlarımız var mı acaba?

@Tahir Keskin

Ben xs olduğundan haberdar değildim, en küçük s diye s aldım.
180 61 kg'ım inş çok bol olmaz...

@Emre Tekinarslan

Hacılar,

Benim s beden geldi. Boyum 1.60, kilom 60. Üstüme iyi oturdu. Boy olarak da istediğim gibi oldu azcık uzun. Çünkü şortun üst tarafını az kapamasını istiyorum.

delta bisiklet göktürk/eyüp şubesinde var mı acaba forma? yoksa çocuğu tee kadıköye mi yollayacaz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri