Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Hayır Forma üretimi durmayacak. Ancak bir kaç tane forma kaldı bayide. O birkaç forma bittikten sonra basım olur mu bilmiyorum. Basım olursa da fiyat 50 TL olacak. Sponsorlar desteklerini çekiyolarmış.

@Ömer Yüzgeç

Sponsor ile yapılan anlaşmaya gore 1000 adet basılmış ve bunlar son kalanlar.
Bundan sonra baskı olursa 50 TL üzerinden olacakmış. Sponsor desteği olmadığı için bundan sonraki baskılarda reklamların kaldırılması için ayrı çalışma yapılır sanıyorum.
Yani kısaca, evet bundan sonra bu formadan basılmayabilir.

@Ömer Yüzgeç

Kalanlardan bedeninize uyan varsa alabilirsiniz hala. Yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

@Tahir Keskin

Bakalım olmadı kendim giderim İstanbul'da kaldıysa.

@Atakan kurt

Maalesef internet satışı yok. İstanbul da bir tanıdığınız varsa ona aldırabilirsiniz ancak.

@Atakan kurt

Arkadaşlar, ( Atakan Bey yalnız sizin için demiyorum)

Lütfen, bir konuyu okuduğumuz zaman o konuyu baştan takip edelim iyice okuyalım ki; sonradan ne forum konusu kirlensin ne de siz konuya hakim olmadan yanılgıya düşmeyin.
Forma satışları internet üzerinden gerçekleşmiyor. İstanbul Delta Bisiklet Kızıltoprak Şubesine formalar geldi. Ancak bitti bitecek. Her bedenden sınırlı sayıda kalmıştı. Şöyleki:
kalan
xs 4
s 6
m 13
xl 3.

Mağaza ile irtibata geçin hangi bedeninize uygun forma kalıp kalmadığını sorun. Var ise ve İstanbul'da bir tanıdığınız var ise yönlendirin magazaya sizin için alsın. Ayrıca bu son formalar bittikten sonra yeni baskılar geldiğinde 50 TL'den satışa çıkacak çünkü sponsor desteği bitti.

Tüm arkadaşların bilgisine.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Sinan Bey çok teşekkürler, sayenizde ben de formama kavuştum, çok sağolun.

@Sinan Ş

Sinan bey sağolsun cumartesi gidecekmiş, 1 adet S ısmarladım. Sinan Bey gidene kadar kalmazsa nasıl yapacağız?
Ayırtamaz mıyız Sinan bey'in alacaklarını?

@Emre Tekinarslan

Ayırtma konusunu bilemiyorum da; onu belki bayi ile görüşebilirsiniz... (Sadece bir fikir)

@İbrahim Aslanhan

Bayinin bir telefon numarası falan var mı arayıp sorsak?
Arkadaşa para göndereceğiz, gidip alacak da kalmamış olursa sıkıntı olur...

@Emre Tekinarslan

İnternetten Delta Bisiklet yazıp Kızıltoprak şubesinin bilgilerini alabilirdiniz.
Delta İstanbul Kızıltoprak (Merkez Şube).
Bağdat Caddesi Yıldız Ap. B Blok No:11/A Kızıltoprak Kadıköy İSTANBUL
+90 216 450 66 30 pbx Faks +90 216 550 77 27

@Emre Tekinarslan

geri göndeririz , dert etme .bana ait olmayan parayı alacak halim yok:)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Sinan Ş

Emre Tekinarslan kardeşimizm uhtemelen 2-3 iş olmasın diye "sıkıntı olur" demiştir. Yoksa kimse hakkı olmayan bir paranın üstüne konmaz yahu :) Şimdi kalkıp para göndercek. siz bayiye gideceksiniz, yoksa geri döneceksiniz para yı tekrar geri göndereceksiniz. Uzun işler daa :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Arkadaşlar Güncel Kalan Bedenler

XS 4 Adet
S 7 Adet
M 13 Adet
XL 3 Adet

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Sinan Ş

Böyle bir konuda şüphem olsaydı zaten size para göndermezdim Sinan bey, yanlış anlamayın lütfen.
Sadece kalmama durumu olmasın diye söyledim.

@İbrahim Aslanhan

Oda var tabi, ondan ziyade kalmamış olup gene alamama durumu da var :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri