Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kocaeli'den forma siparişi veren 8 arkadaşım,
Formalarımız Sürat Kargo Izmit Şubesi'ne geldi dün fakat oradaki arkadaşların dangalaklığı yüzünden elimize geçmedi. Pazartesi günü iş yerime getirecekler inşallah. Ben de sizlere o zaman ulaştıracağım inşallah.
Not: Sizin namınıza arayıp iyi sövdüm, merak etmeyin. :D

Scudo
M beden olan arkadaşlarım fazladan elinizde varsa bana gönderirmisiniz?

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sinan Ş

Teşekkürler abi sen al bn senin hesaba para atayım kargo bana ait yolla olur mu

SedonAşk

@Sinan Ş

Hala alamayan arkadaşlar varken ikinci formayı almak içime sinmedi o yüzden vazgeçtim, yoksa forma on numara olmuş. İleride tekrar bir organizasyon olursa yine alırım.
Sinan kardeşimizden de Allah razı olsun, anlaşmalı olduğu için kargo da çok uygun oldu.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tahir Keskin

Hayırlı olsun Tahir. Artık koyarsın resimleri bizde bakarız yakışmış mı yakışmamış mı? :D

@Yusuf G.

Ne kadara geldi kargo?

@Emre Tekinarslan

4.60 dı sanırım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sinan Ş

sinan bey S boy kalmadı demişlerdi bana, siz ne gün saat kaçta aldınız acaba?

@ulas

ulaş bey bir adet xl almak istiyorum ödeme bilgisi verebilir misiniz

@Sinan Ş

Teşekkürler Sinan bey, kargoya vermediyseniz ben adresi değişik vermeyi düşünüyorum ziya 4-9 haziran arasında size verdiğim adresde olmayacağım.

@Fatih Tepeköy

Ben dün , yani c.tesi 4 gibi gittim , ama admin ulaş yukarıda stokları yazmıştı, S beden vardı fazlaca..

Arkadaşlar Güncel Kalan Bedenler

XS 4 Adet
S 7 Adet
M 13 Adet
XL 3 Adet

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Ben sizden önce gitmeme rağmen bana yok dediler. Bir yanlışlık oldu sanırım.

Formamızı Delta'dan alıp kargoya veren cevval abimiz Oktay Bey'e, bizim formaları son anda ayıran Ulaş Bey'e, Forma fikrinden imalatına kadar emeği geçen herkese ve bu konuyu köküne kadar takip eden forumdaşlara teşekkür ederim.

3 günde kargoyu teslim edemeyen Sürat Kargo'ya teşekkür etmiyorum ama adamlar tam sorumsuz çıktı...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri