Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Emre Tekinarslan

Aşağıda yazdığım yorum için dedim onu;bana göre sıkıntı yok doğru dağıtım planı olursa,dışardan kolay görünüyor ama işin içindekiler biliyor sorunları manasında,.senlik birşey yok yani.Niye bu kadar heyecanlıyız Türk milleti olarak anlamak elde değil,gençliğine veriyorum Emre :)

*doğru dağıtım planı yapılırsa hiç sıkıntı olmaz bence(ama dışardan konuşmak kolay tabi.)*

Scudo
Arkadaşlar Yok mu kimse mağazaya gidecek olan ?

Hesap numarasını yazın bana özelden. Ücretini hemen EFT edeyim. 1 tane S benden, 1 tane de XXL Beden rica edeceğim. Cidden yok mu kimsecikler ?

@Sinan Ş

Özür dilerim, biraz kafam yoğun bu arada.
Yanlış anlamışım, bi kaç gün önce kendi eleştirdiğim şeyi ben yapmışım. Kusura bakmayın lütfen.

Arkadaşlar ben Adıyamandayım Biriniz Benm için M beden alabilir mi ? lütfen
Bnm ile iletişime geçerseniz Ödemeyi yaparım

Abiler yok mu mağazaya uğrayacak olan mağazaya yakın olan? Gaziantepteyim 3 tane formaya( 1 adet S 1 adet M 1 adet XL ) ihtiyacımız var. Ödemeyi hemen havale ya da eft ile yapabilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar formam geldi. Tasarımı ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bana ulaşması için yardımcı olan Erdal YILMAZ bey kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. 115 kg ve 180 cm boydayım, xxl beden göbek bölgesinden sıktı doğal olarak ama rahatsız edici bir sıkma değil, vücudu sardı diyelim. Ürün çok rahat.
(link)
(link)

İzmit'ten almak isteyen 5 arkadaşız.

Tahir Keskin M
Ali GÜven L
Ertan Hot L
Haslan L
Sanberk XXL

Bize yardımcı olacak var mı İstanbul'lular?

@Tahir Keskin

Tahir ben bile aldım formayı sen alamadın mı hala :D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Tahir Keskin

abi ne oldu ya sizin şu berber işi halledemedimi ? bende istiyorum S beden

@Melih Çolak

Siparis edeceğim deyince yazmadim seni. Vermedin mi sen sipariş?

@Tahir Keskin

mesaj attım ama sadece dün için sipariş alıyorum dedi bende açıkta kaldım formada yırtıldı kazada zati forma lazım abi klüp'ün formaları daha çıkmadı çıplak sürmeyelim bisikleti :D

Ankara'da Delta emek şubesinde Levent abi isim alıyor isteyenler gidip yazdırabilir..

Forma gönderdiğim arkadaşlardan (Celalettin Bey hariç) fotoğraf bekliyoruz. :)

Erdal Bey kargo gelmedi yawww. Marmara aktarma da takili kaldi :))) Gelsin hemen paylasacagim ins. :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hüseyin G. KAYA

Diğer kargolar yerlerine ulaşmış, sizin kargo niye takıldı acaba. Kısa sürede elinize ulaşır inşallah. :)

Bende Bursa Karacabey deyim M beden forma ulaştırabilecek bir forumdaş arıyorum....

Bende anlamadim. Normalde bugün gelir diye bekliyordum. Belki aksam gelmiştir şubeye ama herhangi bir güncelleme görünmüyor. En son bu sabah saat 10:51 de guncellemisler. Geç olsun da güç olmasin :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tahir Keskin
Tahir bende alacağım bir tane kendime bir tane Serkan Hocaya. Bende para verdim geçen daha sipariş vermemişler. Eğer alacak olursa bende iki tane alacağım. Serkan hoca da foruma üye, gölcük topiğini o açmış hatta. Ben L alicam Serkan Abiye XL

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri